Vizionarea filmelor de Crăciun, efect surprinzător asupra sănătății. Cum te afectează programul festiv și idilic din perioada sărbătorilor
Vizionarea filmelor de Crăciun are un efect surprinzător asupra stării de spirit.

Vizionarea filmelor de Crăciun îți poate influența starea de spirit. Psihologii susțin că filmele de sezon au un impact major asupra psihicului.

Sărbătorile se apropie. Dacă, la fel ca noi, ai vizionat deja filme confortabile de Crăciun, atunci avem vești bune pentru tine. Potrivit științei, vizionarea filmelor de Crăciun este de fapt bună pentru sănătatea ta. Filmele de Crăciun ne stimulează hormonul fericit- dopamina. Aceste filme declanseaza acel hormon care ne poate lasa sa ne simtim mai fericiti si mai usori.

Vizionarea filmelor de Crăciun este bună pentru sănătatea ta și te poate ajuta să trăiești mai mult. Numărătoarea inversă până la Crăciun este oficial deschisă. Atât pe posturile de televiziune, cât și pe aplicațiile de streaming s-a dat startul filmelor de Crăciun. Specialiștii susțin că vizionarea unor astfel de filme este benefică pentru sănătatea psihică și nu numai.

Potrivit site-ului DoYouRemember, un psiholog a susținut că aceste tipuri de filme sunt excelente pentru sănătatea și bunăstarea ta generală.

 

Expertul a dezvăluit că filmele de Crăciun eliberează hormoni "de bun-simț", care ajută la scăderea stresului și a anxietății și la stimularea sentimentelor de fericire. Vizionarea filmelor de Crăciun creează acea schimbare neurologică care poate produce fericire.

”Cred că orice ne scoate din obișnuința noastră normală, zi de zi normală, zi de zi ... ne semnalează simțurile și atunci simțurile noastre măsoară dacă este plăcut sau nu”, a explicat psihologul.

Citește continuarea pe DC MEDICAL

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Romina Băluță | Dată: 07 dec 2022, 14:21

Carmen Harra, captură video YouTube

Carmen Harra, noi previziuni pentru anul 2023: „Începutul ultimilor 10 ani fatidici”

Marian Golea, captură video Youtube

Horoscop Chinezesc 2023. Marian Golea, previziuni pentru toate zodiile: „Anul ăsta nu este formidabil. Plin de trădări, minciuni, de reprezentări proaste”

Mihai Voropchievici. Captură Video Antena 3

Horoscop RUNE 30 ianuarie – 5 februarie 2023, cu Mihai Voropchievici. Previziuni pentru toate zodiile

Sursa foto: pexels.com

Horoscop. Ce îți spun îngerii tăi păzitori, în funcție de zodie? Mesajul lor pentru luna februarie

Sanda Ionescu, captură video Youtube

Sanda Ionescu, previziuni astrale pentru luna februarie 2023. Cum se manifestă iubirea, în funcție de ascendent

Foto Freepik

Horoscopul lunii februarie. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Sursa foto: Ioana Ginghină, Instagram

„Îmi e și rușine să recunosc”. Cu ce dependență se confruntă Ioana Ginghină: „A fost și este dăunător”

Carmen Harra, Foto Facebook

Carmen Harra, previziuni cu privire la situația din Marea Britanie: „Poate ieși la lumină faptul că Harry nu este copilul lui Charles”

Captură video Youtube/ Vorbește lumea

Reacția Vioricăi de la Clejani, după cazul femeii ucise de câini în București: „Lăsați bietele animale în pace! Nu au vină cu siguranță!”

Ianis Hagi și Elena, viitoarea sa soție. Foto Instagram

Ianis Hagi s-a logodit. Fiul lui Gică Hagi a cerut-o în căsătorie pe Elena: „Sunt suflete pereche, se vede cu ochiul liber”

Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură foto

Anul Nou Chinezesc 2023. Mihai Voropchievici: "Ne îndeamnă să fim atenţi la toate oportunităţile care apar în jurul nostru"

Foto Freepik

Horoscop, joi, 26 ianuarie 2023. Previziuni pentru toate zodiile