Zacusca: cum se prepară, de fapt. De ce nu e bine să o mănânci zilnic. Florin Bălănică: Duce la tulburări ale stomacului, creștere în greutate. E bogată în calorii
Data publicării:
Cum să prepari zacusca pentru a fi sănătoasă. Cum și când trebuie, de fapt, să consumi acest preparat specific românesc.

Cu să prepari zacusca pentru a fi sănătoasă. Zacusca este un preparat tradițional din bucătăria românească, care poate fi sănătos sau nu, în funcție de ingredientele și modul în care este preparată.

În general, zacusca este un amestec de legume coapte (de obicei ardei, vinete, ceapă, roșii și usturoi), ulei și condimente. Acest preparat poate fi sănătos dacă este făcut cu ingrediente proaspete, de calitate și fără adăugarea excesivă de ulei sau sare.

Dr. Florin Ioan Balanică, specializat în PsihoNutriție și Terapie Medicală Nutrițională, Fondator MetodaDrBalanica, a explicat în exclusivitate pentru DC MEDICAL tot ceea ce trebuie să știm despre zacuscă.

Citește continuarea pe DC MEDICAL

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Sanatate
Tagurile articolului:   florin balanica  sănătate  zacuscă 






pixel