Aerul condiționat, efecte grave asupra sănătății. Dr. Radu Țincu: Pot începe să producă infecții pulmonare
Data publicării:
Dr. Radu Țincu a vorbit despre efeclete negative pe care le poate avea aerul condiționat asupra sănătății noastre.

Dr. Radu Țincu a fost invitat în cadrul podcastului Acasă la Măruță, unde a dezvăluit numeroase alimente sau obiceiuri care ne pun viața în pericol. Printre acestea, celebrul doctor a dezvăluit și ce efecte are aerul condiționat asupra sănătății noastre. Acestea nu sunt deloc bune, avertizează el, mai ales asupra copiilor.

"Am avut în ultima perioadă extrem de mulți oameni care au venit cu tot felul de infecții fungice pulmonare, din cauza aerelor condiționate. Acestea au niște filtre, unde umiditatea favorizează creșterea anumitor specii care pot începe să producă infecții pulmonare. Trebuie să ne curățăm aceste filtre ale aerului condiționat, pentru că altfel ne vor îmbolnăvi.", a spus Dr. Radu Țincu, în cadrul podcastului de pe Youtube.

Ce spune Dr. Radu Țincu despre mucegai

În același timp, doctorul a ținut să avertizeze și asupra efectelor pe care le produce mucegaiul în corpul nostru. Acesta, la rândul lui, poate cauza infecții grave, asemenea aerului condiționat.

"Același lucru este valabil și cu mucegaiul din case. Trebuie să fim atenți să nu dormim pe saltele mucegăite, să nu dormim în camere care au pereții mucegăiți, pentru că toți acei fungi care se dezvoltă acolo rămân în plămânii noștri, unii dintre ei sunt foarte periculoși și ne pot produce pneumonii. Am avut la spital oameni care au venit cu infecții cauzate de mucegai sau de la aerul condiționat.", a continuat acesta.

Mezelurile, extrem de periculoase pentru sănătate. Dr. Radu Țincu trage un semnal de alarmă: Foarte nociv

De ce sunt copiii atât de predispuși alergiilor

Nu în ultimul rând, specialistul a ținut să atragă atenția și asupra alergiilor, pe care copiii din această generație le fac din ce în ce mai des. Acesta spune că de vină sunt atât alimentele procesate pe care cei mici le consumă, cât și parfumurile din diferite substanțe, cum ar fi detergenții. În acest sens, Radu Țincu trage un semnal de alarmă și îndeamnă părinții să nu mai folosească aceste substanțe asupra copiilor, pentru că îi pot afecta foarte tare pe termen lung.

"Copiii din '80 nu erau atât de alergici. Acum, nu cred că e părinte care să nu aibă copilul care să nu aibă și el o alergie. Fie că e respiratorie, fie că e digestivă, alimentară, acestea sunt determinate de un exces de substanțe străine care ajung în corpul nostru. Greșim și noi. Folosim tot felul de produse de întreținere, produse de curățenie, toate produsele acestea parfumate, pentru că folosim un balsam cu un parfum, un detergent cu alt parfum, un săpun cu un alt parfum și tot așa, toate aduc lucruri care pot să declanșeze reacții alergice. Trebuie să evităm să folosim o sumedenie de lucruri, care ne pot predispune la reacții alergice. Copiii sunt predispuși la multe reacții alergice, pentru că îi și supunem, dincolo de coloranții din alimentație pe care îi consumă. Nu trebuie să ne parfumăm copiii.",a mai dezvăluit el.

Radu Țincu rupe tăcerea despre ȚUICĂ. Cum ajungem să ne intoxicăm cu PLUMB, fără să știm: Cazanele de metal, INTERZISE


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Lifestyle
Tagurile articolului: aer conditionat  alergii  copii  doctor  sănătate 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul



pixel