Andreea Marin se implică într-o competiție muzicală: „Inițiativă a pianistei românce al cărui succes a depășit de ani buni granițele țării”
Andreea Marin anunță că urmează să se implice într-un eveniment muzical care îl va avea în juriu pe Alexandru Tomescu. 

„Într-o perioadă tulbure cum au fost și sunt încă acești ani de pandemie, artiștii au șanse mult mai puține de afirmare, de a ajunge la inima publicului, de a-și exprima talentul. Dacă ai un muzician în familie, ești chiar tu pasionat(ă) de studiul unui instrument ori canto, printre cei cunoscuți știi oameni talentați, dornici să se afirme într-o competiție prestigioasă cu premii, cu un juriu internațional (președinte Alexandru Tomescu, membrii juriului sunt personalități ale muzicii la nivel mondial), acum e o șansa pentru cei cu har și dăruire în muzică.


Cu mândrie mărturisesc faptul că Fundația Prețuiește Viața și Creative Hub Voice&Visibility au onoarea să susțină competiția online de muzică clasică Youth of Music, inițiativă a pianistei românce al cărui succes a depășit de ani buni granițele țării - Sînziana Mircea. Ii poți afla minunata poveste căutând pe youtube interviul "Nu exista nu se poate!" pe care l-am realizat cu ea la TVR2, o plăcere a fost să stau de vorbă cu această tânără excepțională, educată și o mândrie pentru noi ca ambasador cultural al României, am avut șansa să o ascult cântând la pian și în studioul de televiziune, și în noul spațiul creativ multimedia pe care l-am lansat anul trecut unde, la final de an, a susținut un recital magic!

Toate detaliile despre competiție le găsești în cea de a treia imagine, spun aici pe scurt doar ca sunt 3 categorii de vârstă pentru concurenți, ei pot performa la orice instrument solo sau canto clasic, iar la final îi așteaptă premii în bani, recitaluri organizate pentru ei sau cursuri de masterclass.

Competiția online Youth of Music a adunat, anul trecut, sute de muzicieni, copii sau maturi până la vârsta de 30 de ani, din întreaga lume, din Japonia până în Statele Unite, iar România nu a lipsit prin muzicienii ei. Înscrierile se fac pe www.museart-academy.com/competition și acolo puteți găsi și multe alte detalii. Succes!”, a anunțat Andreea Marin pe rețelele de socializare. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Maria Alexandru | Dată: 31 ian, 15:07

Pastila de Frumusețe: Îngrijirea corpului în sezonul cald

Ioana Marinescu, fondator PLUSH BIO, Farmacist...


Captură video Youtube/ Neatza cu Răzvan și Dani

Dani Oțil, ajuns în culmea disperării: ”M-au părăsit. Nu glumesc”. Prezentatorul TV s-a plâns în direct

Sursa foto: Glaycy Correia, instagram

Miss Brazilia a murit la 27 de ani, după o operație banală. Ce s-a întâmplat cu Gleycy Correia: "Dumnezeu ne-a luat prinţesa"

Astrolog Nicoleta Ghiris, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie

HOROSCOP CHINEZESC - IULIE 2022. Luna Caprei de foc. Astrolog Nicoleta Ghiriș: „Energie de întrajutorare”

Sursa foto: Anca Țurcașiu, Instagram

Anca Țurcașiu, dezvăluiri neașteptate: ”El este iubitul meu”. Fanii au rămas uimiți

Sursa foto: Loredana Groza, Instagram

Loredana Groza, apariție de infarct. Cântăreața a pus pe ea doar haine transparente FOTO

Captură video Youtube/ Adevaruri ascunse

Horoscop rune 27 iunie-3 iulie 2022. Zodia protejată divin. Mihai Voropchievici: ”Sunt protejaţi de toate forţele malefice”

Sursa foto: Anamaria German, instagram

„Am rămas paralizată pe viață” . Drama cântăreței de muzică populară Anamaria German. De 9 ani e în scaunul cu rotile

Sursa foto: Alexandra Ungureanu, Instagram

Ce a făcut Alexandra Ungureanu cu premiul de la ”Bravo, ai stil!”: ”Mi-am cumpărat un...”

Valentin Uritescu a murit

Bogdan Uritescu, dezvăluiri cutremurătoare din ultimele clipe de viață ale tatălui său, Valentin Uritescu: ”Ne-au zis că nu iese viu”

Captură video Youtube/ Românii au Talent

Drama neștiută a lui Florin Călinescu. Fiul omului de televizune s-a sinucis, la doar 24 de ani

Sursa foto: Dorin Lojigan, facebook

Scandal după moartea lui Leluț Vasilescu, fostul toboșar al trupei Compact. Adrian ”Coco” Tinca: ”Paul Ciuci este un tip care nu are niciun sentiment”

Sursa foto: Laurențiu Reghecampf, Instagram

Laurențiu Reghecampf, SUMA fabuloasă pe care o primește la noua echipă de fotbal. Este de aproximativ 3 ori mai mare