„ARE YOU READY FOR LOVE?”. Vernisaj Irina Cristescu, în sala Foaier a Senatului României
Spectacola va difuza vineri, de la ora 12:00, vernisajul Are You Ready for Love? , al artistei Irina Cristescu, care va avea loc sala Foaier a Senatului României

Vineri, 18 februarie, ora 12:00, în sala Foaier a Senatului va avea loc vernisajul expoziției Are You Ready for Love? 

Participanții la eveniment se vor bucura de un tur ghidat din partea artistei Irina Cristescu și a curatoarei Ioana Ciocan

Conceput ca o instalație imersivă, având drept personaj principal iubirea, vernisajul Irinei Cristescu se va desfășura într-una din cele mai mari clădiri din lume, Palatul Parlamentului. Aceasta devine scena simbolică, dar și istorică în care evoluează iubirea în perspectiva Irinei Cristescu.

Are You Ready for Love? O întrebare cu răspuns aparent simplu dar care poate căpăta  înțelesuri labirintice în funcție de context și de etapele vieții.

Fețele și fațetele iubirii fac subiectul demersului plastic inovator al Irinei Cristescu, o voce artistică tânăra care vine în fața publicului printr-o primă expoziție personală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Spectacola | Dată: 17 feb, 16:05

Sursa foto: Anca Țurcașiu, Instagram

Anca Țurcașiu, dezvăluiri neașteptate: ”El este iubitul meu”. Fanii au rămas uimiți

Sursa foto: Elena Merișoreanu, Facebook

Elena Merișoreanu dă de pământ cu artiștii care se plâng de pensiile prea mici: ”E o rușine. S-au câștigat saci de bani. Cântăm o oră și primim 1000 și ceva” EXCLUSIV

Captură video Youtube/ Adevaruri ascunse

Horoscop rune 27 iunie-3 iulie 2022. Zodia protejată divin. Mihai Voropchievici: ”Sunt protejaţi de toate forţele malefice”

Sursa foto: Carmen Harra și Delia, facebook/ colaj foto

Carmen Harra, dezvăluiri neașteptate despre sarcina Deliei, după ce i s-a prezis că va avea o fiică: „Îi este frică să nu se întâmple ceva dacă face acest copil”

Valentin Uritescu a murit

Bogdan Uritescu, dezvăluiri cutremurătoare din ultimele clipe de viață ale tatălui său, Valentin Uritescu: ”Ne-au zis că nu iese viu”

Sursa foto: Sidonia Spătaru, captură Youtube/ Acces Direct

Văduva lui Dan Spătaru, de urgență la spital după ce s-a prăbușit în plină stradă: "Am zis să nu mă lovesc cu capul de trotuar și..."

Sursa foto: Carmen Iohannis, Facebook

Gafa vestimentară uriașă făcută de Carmen Iohannis la dineul NATO. Cum a fost poreclită Prima Doamnă

Sfinții Apostoli Petru și Pavel, sursa foto Doxologia.ro

Sfinții Apostoli Petru și Pavel 2022. Tradiții și obiceiuri. Ce NU ai voie să faci în această zi de sărbătoare

Sursa foto: pexels.com

Dieta de vară. Cum trebuie să arate meniul perfect, dacă vrem să slăbim cât mai repede: Dr. Florin Ioan Bălănică ”Fructele de sezon trebuie consumate rar” EXCLUSIV

Lumânare, foto Unsplash/ autor: CHIRAG K

Doliu în lumea muzicii populare. O mare artistă s-a stins din viață: „Bunul Dumnezeu să-i așeze sufletul unde drepții se odihnesc!”

Sursa foto: Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga, sursa facebook

Aurel Pădureanu, îngropat în datorii. Soțul Corneliei Catangă se confruntă cu probleme financiare: ''De unde să plătesc?”

Sursa foto: unsplash, autor Julian Hochgesang

Trucul simplu care îți răcorește mașina încinsă în câteva secunde. Trebuie să-l încerci vara asta