Atracția fizică în afara cuplului. Cătălina Manole, specialist, a oferit o serie de sfaturi pentru gestionarea tentațiilor
Data actualizării:
Data publicării:
Cătălina Manole, coach în relații, a vorbit despre cât de importantă este atracția fizică într-un cuplu, dar și despre modul în care ne dăm seama când cineva este atras de noi.

Atracția fizică este un aspect fundamental al interacțiunilor umane și joacă un rol important în formarea și menținerea relațiilor romantice. Deși atracția fizică este importantă, este adesea doar unul dintre factorii care contribuie la succesul unei relații. Compatibilitatea emoțională și intelectuală este de asemenea esențială.

Invitată în cadrul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”, Cătălina Manole a vorbit despre importanța atracției fizice și a explicat ce se întâmplă atunci când unul dintre partenerii dintr-un cuplu este atras de o altă persoană. Aceasta a precizat că este normal și natural să ne simțim atrași fizic de mai multe persoane, dar este esențial să știm când să ne oprim și să nu punem mai multă energie acolo decât în relația noastră. De asemenea, a adăugat faptul că atunci când întâlnim un potențial partener este important să ne atragă și din punct de vedere fizic, să existe compatibilitate la acest capitol.

„Atracție fizică poți să simți față de foarte multe persoane”

„Prima dată, ne uităm din punct de vedere fizic. Ca să te atragă cineva, trebuie să te atragă fizic întâi. Nu mergi pe stradă și zici că te-ai îndrăgostit de intelect sau de cum gătește. Putem să ne simțim atrași de oameni cu care nu rezonăm la nivel mental, dar nu durează mult. Atracție fizică poți să simți față de foarte multe persoane. E normal, natural, este în natura noastră să ne simțim atrași fizic. Important este să vedem dacă trecem limitele. Ideal este să nu îngreuneze asta relația ta de cuplu. Adică să nu petreci mai mult timp gândindu-te la persoana respectivă, punând mai multă energie acolo decât pui în relația de cuplu. Dacă rămâne totul la stadiul de atracție și atât, nu se concretizează de nicio culoare, este în regulă”, a precizat Cătălina Manole.

Te-ar putea interesa și: Cum ne păstrăm relația cât mai sănătoasă și echilibrată. Psihologul Diana Diaconeasa a oferit o serie de sfaturi

„E foarte absorbit de tine”

În plus, Cătălina Manole a vorbit despre felul în care ne dăm seama dacă cineva este atras de noi. Aceasta a precizat că există foarte multe semne, de la mimică și gesturi, la acțiunile persoanei respective. După cum spune chiar invitata, când o persoană este atrasă fizic de noi va fi foarte atentă la ceea ce spunem sau ce facem. Mai mult de atât, va dori să petreacă cât mai mult timp în prezența noastră, arătându-și astfel interesul.

„În momentul în care te place cineva, o să vezi că este foarte atent la tine. E foarte atent la cum gesticulezi, la ce vorbești, nici nu contează ce prostii spui, e foarte absorbit de tine. Pe lângă asta, o să îți pună foarte multe întrebări pentru că vrea să te descoasă, să vadă dacă sunteți compatibili, să te cunoască și să știe cu ce să vină ca să se facă plăcut de tine. Pe lângă asta, o să petreacă timp în preajma ta, chiar dacă mai sunt alte persoane în jur”, a adăugat Cătălina Manole, coach în relații.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Loredana Tanase
Categorie: Lifestyle


DC Media Group Audience

Sursă foto: Antena 1

Dany Boy a făcut-o cu ouă și cu oțet pe Mădălina Maricuț, fosta ispită de la Insula Iubirii. A spus public adevăratul motiv al despărțirii

Captură video: Pro TV. Captură video: Facebook/Poftiți pe la noi

Cătălin Cazacu nu s-a putut abține și a spus public ce crede despre Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu: „Na, pot să se supere pe mine”

sursa foto: Ozana Barabancea, Facebook

Ozana Barabancea, despre excluderea din juriul „Te Cunosc de Undeva”: „Niciodată nu mi s-a dat o explicație”

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o săptămână excelentă

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Cornel de la Insula Iubirii nu s-a potolit nici după plecarea din emisiune, deși știa că Iustina e însărcinată. Ispita Loredana aruncă bomba

Sursă foto: Antena 1

Danny Boy și Mădălina de la Insula Iubirii s-au despărțit. Ispita a făcut anunțul

Captură video: Pro TV

Cătălin Cazacu, declarații neașteptate despre Lora în direct la TV. S-a dat de gol: „Stai, iartă-mă. Dăm înapoi”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 4 zodii cu noroc la bani în această toamnă. Mihai Voropchievici: „Sunt șanse mari să primești o mărire de salariu”

 Mariana Cojocaru. Captură video: YouTube/ Playtech Stiri

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Sursa foto: Simona Gherghe, Instagram

Simona Gherghe nu s-a mai abținut. Adevăratul motiv pentru care a plecat de la Acces Direct. A recunoscut abia după 5 ani: „Am trecut prin niște perioade foarte grele”

Captură video: Pro TV

Cum va fi vremea în țară, în următoarele zile. Busu anunță prognoza meteo până marți

Oana Mizil și Marian Vanghelie, foto Instagram

Oana Niculescu Mizil, dezvăluiri despre relația cu Marian Vanghelie: „Nu a dat niciodată în mine”




pixel