Cum se menține Elwira, soția lui Mihai Petre, în formă, la 41 de ani. Obiceiul de la care nu se abate niciodată: „Simt pe pielea mea, vă sfătuiesc din experiență”
”V-ați întrebat vreodată care este cea mai scumpă și rară friptură din lume? Unii dintre voi ați aflat cu o zi înainte că este vorba despre carnea Wagyu, a cărei kilogram ajunge la prețul de 400 de dolari, iar animalul de la care provine această carne poate să valoreze chiar și 30.000 de dolari!””, se întreabă Dan Vodnar, profesor de Gastronomie Moleculară și Biotehnologii Alimentare la USAMV Cluj, într-un recent episod din proiectul său ”Știință cu sare și piper”.
Carnea Wagyu, spune profesorul, este ”un aliment rar, foarte scump și extrem de apreciat de către gurmanzi”, provine de vitele japoneze Wagyu, iar ”un kilogram din această carne ajunge să coste până la 400 de dolari, iar o vacă se vinde cu cel puțin 30.000 de dolari”.
Citeşte articolul integral pe DC MEDICAL
Data: 08 ian 2021, 15:46
Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Lifestyle
Tagurile articolului: carne cea mai scumpa explicatia stiintifica friptura
Horoscop zilnic, 22 septembrie...
Horoscop zilnic, 22 septembrie...
Descoperă mai multe despre ce...
Luna octombrie vine cu o serie...
Luna septembrie continuă cu un...
Citește mai multe despre...
Pe 15 septembrie, Mercur și-a...
Horoscop. Iată ce aduce anul...