Cât de bogat poți deveni în funcție de cifra destinului. Mihai Voropchievici: "Ei sunt oamenii aleşi"
Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit ce şanse ai să devii bogat în funcţie de cifra destinului.

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3, despre ce şanse ai să devii bogat în funcţie de cifra destinului.

Cifra de destin stabileşte caracteristicile. Se adună cifră cu cifră din data naşterii, până ajungem la o singură cifră. exemplu: 7.01.2003 - 7+1+2+3 =13 -- 4

Cât de bogat poți deveni în funcție de cifra destinului 1

Fac toate lucrurile într-o maniferă proprie. Pentru ei este ceva normal, iar pentru ceilalţi nu. Se bazează pe ei înşişi. Au forţă şi curaj şi le pun în slujba scopului pe care ei îl au. Pot fi în orice postură. Sunt şefi. Când sunt mai mulţi lideri într-un cerc de oameni va încerca să se delimiteze. 1 poate reuşi doar prin forţe proprii. Nu ascultă sfaturilor celorlalţi. Dacă vede că un sfat este contrar gândirii lor, nu îl pun în aplicare. Preferă să lucreze singuri. Devin uşor oamenii de afaceri, antrenori personali. Sunt puţin egoişti. Pot deveni latifundiari.

Cât de bogat poți deveni în funcție de cifra destinului 2 

Pacificatorii. Oamenii blânzi care pot vindeca oamenii. Sunt ca un talisman norocos pentru oamenii din jurul lor. Pot deveni bogaţi. Cea mai importantă lecţie este să nu uite de ei. Să se pună pe primul lor. Au multă dăruire de sine. Se trezesc că nu mai ştiu de ce au muncit. Pot fi nişte buni terapeuţi. Oamenii aştia au ceva. Sunt oamenii aleşi. Pot deveni medici, analişti sau asistenţi medicali. Cifra 2 este pentru cei care vindecă.

Cât de bogat poți deveni în funcție de cifra destinului 3

Oamenii care aduc zâmbetul pe buze. Oamenii veseli şi glumeţi pe care nu te poţi supăra. Important pentru ei este să se folosească de cuvintele potrivite. Încep la un moment dat să vorbească tare şi să se lege de defectele oamenilor. Sfatul pentru ei este să nu critice şi să fugă de bârfă. Sunt oamenii care se duc acolo unde lumea se distrează. Pot deveni artişti, prezentatori, actori, scriitori, oratori, profesori sau oameni de vânzări. Şi ei pot deveni terapeuţi. Au fantezii. Sunt şi creativi. 

Cât de bogat poți deveni în funcție de cifra destinului 4

Oamenii muncitori. Sunt cei care îşi ştiu conceptele şi scopurile. Ei nu sunt cei care lasă pe azi pe mâine. Sunt nişte planificatori extraordinari. Sunt persoane foarte logice şi practice. Sunt de încredere. Sunt prieteni extraordinari. Are foarte puţini prieteni. Sunt buni manageri. Pot face contabilitate cu mare succes. Pot fi ingineri, arhitecţii sau directori.

Cât de bogat poți deveni în funcție de cifra destinului 5

Cei cu 5 sunt însetaţi de libertate. Nu poţi să-i constrângi. E omul ca vântul. Nu poţi să-l prinzi. Pot avea tipuri de slujbe, pentru că nu pot sta prea mult locului. Nu stau prea mult nici în căsnicie. Sunt nişte negustori extraordinari. Pot să vândă orice şi oricând. Au un simţ deosebit. Au talente şi pot lucra şi în echipe. Sunt oameni cu idei noi. Pot fi investitori, investigatori, reporteri, jurnalişti, oratori publici. 

Cât de bogat poți deveni în funcție de cifra destinului 6

Oamenii de ajutor. Au un dar mare de convingere. Pot fi persoane de succes, perfecţionişti. Sunt foarte afectivi şi pot deveni profesori, terapeuţi, antrenori personali sau tot ce înseamnă într-o casă de bătrâni. Educatorii care au 6 ies nişte generaţii de copii, chiar au cei 7 ani de acasă. 

Cât de bogat poți deveni în funcție de cifra destinului 7 

Bun strategi şi foarte buni în rezolvarea problemelor. Soluţionează problema intuitiv. Sunt mereu în căutare de răspunsuri. Sunt oamenii atraşi de mistere şi de necunoscut. Scopul lor este să descopere adevărul spiritual. Se pot băga în zona de descifrare a secretelor, psihiatri, jurnalişti, tehnicieni, ingineri, programatori, dar şi specialişti în strategie. 

Cât de bogat poți deveni în funcție de cifra destinului 8 

Vor să fie propriul lor angajat. Sunt foarte atraşi de bani. Sunt oamenii de afaceri. Aştia trăiesc pe picior mare. Sunt nişte oameni care au posibilitatea să dezvolte o atitudine pozitivă faţă de lume. E greu să intri sub pielea lor. Sunt oameni de afaceri minunaţi, proiect manager, avocaţi.

Cât de bogat poți deveni în funcție de cifra destinului 9

Cei care dau dovadă de bunătate şi compasiune. Sunt dispuşi mereu să-i ajute pe ceilalţi. Sunt nişte oameni care comunică foarte mult. Nu îi poţi întâlni singuri. Sunt punte între oameni. Sunt oamenii care îi vor trata pe toţi la fel. Pentru ei nu există poziţie socială. Nu pun preţ pe partea materială. Aştia nu ştiu să facă bani, dar au noroc de ei. Dacă ai un consilier cu 9, e nemaipomenit. Au o minte deschisă. Ei prin din zbor. Caută, citesc, învaţă. Mai mult decât trei. Ei pot fi activişti, artişti, muzicieni, avocaţi, dar şi fotografi sau specialişti.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: , Romina Băluță | Dată: 04 iul 2022, 18:00

Bancul serii: Un turist român la hotel

Ce face un turist român la all inclusive.


Sursa foto: Monica Anghel, Facebook

Monica Anghel, cel mai prețios sfat primit de la mama sa: „Am o relație foarte apropiată cu ambii părinți”/ EXCLUSIV

Descriere foto: Adrian Năstase, sursa facebook

Ce pensie are Adrian Năstase de la statul român. Fostul premier al României a recunoscut: "Cred că este foarte puțin"

Sursa foto: Mirela Vaida, Instagram

Câte mii de euro a cheltuit Mirela Vaida în Delta Dunării: ”Nu e ieftin, dar banii rămân în țară”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram

Vlăduța Lupău a născut: ”Știam că îți vei alege o zi binecuvântată”. Care este numele special pe care artista l-a ales pentru bebeluș

Sursa foto: Mioara Roman, Natașa Raab, Cornel Constantiniu, facebook/ colaj foto

Mioara Roman, diagnosticată cu aceeași boală de care suferă și Cornel Constantiniu și Natașa Raab: „Pe Cornel l-au salvat operațiile”

Simona Săndulescu a fost găsită înecată în Lacul Morii. Artista a lăsat un bilet de adio: ”Viața a devenit insuportabilă”

Captură video Youtube/ Sorin buiaca, Instagram, Loredana Groza

Mircea Badea, reacție savuroasă la fotografia Loredanei Groza, fără lenjerie intimă: „Munții noștri aur poartă și doamna Loredana nu poartă!”

Sursa foto: Vica Blochina și Irisha, instagram/ colaj foto

Vica Blochina, sărut pasional cu o fostă concurentă de la Survivor România. Fanii au rămas uimiți/ FOTO

Sursa foto: Loredana Groza, Facebook

Loredana Groza, fără lejerie intimă. Vedeta a încins imaginația bărbaților: ”Lori este numai una”

Sursa foto: Denisa Filcea, Instagram

Cum se descurcă Denisa Filcea în rolul de mamă: „Nici nu mă gândesc la oboseală”

Sursa foto: Cristina Cioran, Instagram

Cristina Cioran, DIETA prin care a slăbit șapte kilograme în doar zece zile: ”Hai să vă spun cum am reușit”

Sursa foto: Gabriela Prisăcariu, Dani Oțil, Instagram

Dani Oțil a răbufnit, după ce el și Gabriela Prisăcariu au fost criticați de fani: ”Comentează de parcă ți-au plătit ei sejurul”

Rețetă: Ardei umpluți de post în sos de roșii

Rețetă delicioasă de ardei umpluți cu sos de roșii,...

Bancul serii: Un turist român la hotel

Ce face un turist român la all inclusive.