Ce aduce 2024 în funcție de cifra de destin. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine are șansa de îmbogățire în acest an
Data actualizării:
Data publicării:
Expertele în numerologie Oana şi Adina Timofte au dezvăluit ce aduce anul 2024 în funcție de cifra de destin.

Gemenele Oana și Adina Timofte au fost invitate în platoul Observator, unde au dezvăluit ce aduce anul 2024 în funcție de cifra de destin, dar și cine are șansa să se îmbogățească în acest an.

Cifra de destin 1

Pentru cei cu cifra de destin 1, în 2024 vine vremea în care, cu sau fără voia lor, vor trebui să dea de-o parte anumite lucruri care nu le mai sunt de folos. Fie putem divorța, fie putem pune punct unor proiecte, fie putem recupera anumite sume de bani, fie ne putem muta în altă parte. Copiii celor cu destin 1 se pot muta, se pot căsători.

De asemenea, cei cu numărul de destin 1 nu trebuie să mai rămână în trecut, pentru că este vorba despre a-și planifica viitorul. Atenție, doar planificăm în 2024, nu și acționăm.

Cifra de destin 2

Când vorbim de numărul de destin 2, vorbim despre persoanele care trebuie să acționeze. Au noroc din toate punctele de vedere dar, atenție, doar dacă acționează. Poți să ai casa visurilor tale, poți să ai banii la care visezi. Trebuie să știi ce vrei, ce fel de job vrei, cum să arate, ce companie vrei, ce fel de partener îți dorești, cum să arate, ce caracter să aibă. Cel mai important pentru cei cu destin numărul 2 este că trebuie să acționeze. Sunt oameni care spun că nu au câștigat niciodată la loto, dar, de fapt, nu au jucat niciodată. Despre asta este vorba.

Te-ar putea interesa și: Previziuni numerologice pentru noiembrie 2023. Gemenele Oana și Adina Timofte te învață cum se calculează numărul de destin

Cifra de destin 3

Dacă vorbim de 3, atunci vorbim despre medieri, despre negocieri, despre bani. Se învârte destinul numărul 3 în jurul banilor. Există oportunități mari pentru a atrage poziții suspuse, poziții vizibile, poziții publice. De asemenea, pot exista posibile probleme cu rinichii, așa că mare grijă la consumul de apă. Hidratați-vă! Destinul numărul 3 are șanse să fie la locul potrivit și la momentul potrivit.

Cifra de destin 4

Vorbim de comunicare, vorbim de viziunea pe care o au în 2024, cum și ce gândesc asta și atrag, ce viziune au asupra unei relații așa se va manifesta. Destinul numărului 4 în 2024 trebuie să asculte mai mult, să se oprească în a-și planifica aproape totul. Bagajele karmice sunt importante de rezolvat, pentru că dacă le rezolvi nu ai voie să nu ai bani în 2024.

Cifra de destin 5

Pentru 5 ne întoarcem la o structură, la ceea ce este stabil în viața noastră, pentru că în ultimii ani a fost un pic cam instabil. Ne întoarcem la mama, la tata, la bunici. Cel mai important pentru cei cu destin numărul 5 este că trebuie să utilizeze reguli. Trebuie să aibă un set de reguli, să planifice. Dacă în 2024 nu planifică, acest an va trece și nu vor avea rezultate. Oricum cifra 5 este mai dinamică, mai haotică, mai spontană. Ei bine, în 2024 succesul vine prin stabilirea unor seturi de reguli clare.

Cifra de destin 6

Aici este vorba despre cum negociem viața, cum negociem statutul în fața oamenilor, cum negociem orice contract din viața noastră, jobul și tot ce înseamnă negociere. Femeile cu destinul numărul 6 au șanse să rămână însărcinate. La destinul numărul 6 există acele atacuri energetice care, cu sau fără voia noastră, vin. Cel cu destinul numărul 6 trebuie să curețe acele atacuri energetice, fie moștenite, fie făcute de alte persoane prin anumite persoane, ca să aibă progres pe partea financiară. Sume de bani mari vin pentru destinul numărul 6, dar atenție ce facem cu ele. Dacă nu sunt acele lucruri curățate, banii se pierd foarte repede. Se pot pierde afaceri, se pot pierde case, deci mare grijă cei care au destinul numărul 6.

Cifra de destin 7

Pentru destinul cu numărul 7 vorbim despre sprijinul din partea celorlalți. Putem să fim sprijiniți financiar, emoțional, dar, totodată, cei cu destinul numărul 7 își oferă un bust de încredere, dar atenție cum îl folosim, pentru că în 2024 numărul 7 are tendința să se autosaboteze. Dacă se simte captiv într-o căsnicie sau într-un job, atunci va lua atitudine și își va găsi un nou drum.

Cifra de destin 8

Când vorbim de 8, vorbim despre recâștigarea puterii și forței. Aici vorbim de karmă din toate punctele de vedere. Trebuie să facă o regăsire de sine, trebuie să se uite un pic în interiorul lui și să vadă dacă este în viața pe care și-a dorit-o. Va simți nevoie să apeleze la specialiști pentru a afla care e misiunea și drumul său în viață.

Cifra de destin 9

Când vorbim de 9 vorbim de acele legi: acțiuni și reacțiuni. Cum acționezi, acea acțiune va aduce un rezultat benefic sau dimpotrivă. Există anumite afecțiuni de sănătate care se pot îmbunătăți sau de care putem scăpa. Energia chakrelor este foarte importantă pentru cei cu destinul numărul 9. Prin chakre, ei pot obține absolut tot în 2024.

Cifrele de destin 11, 22, 33

Pot să vină rezultate mult mai ușor, mult mai rapid, dar se pot duce pe drumul de lumină sau întuneric din cauza psihicului. De asta, pentru ei este important să conștientizeze că prin spiritualitate, prin mental, prin psihic, ei pot obține absolut orice. La ei este vorba despre conștientizare. 11, 22 și 33 trebuie să înțeleagă cu sunt mai mult spirit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Lifestyle



sursa foto: Ozana Barabancea, Facebook

Ozana Barabancea, despre excluderea din juriul „Te Cunosc de Undeva”: „Niciodată nu mi s-a dat o explicație”

Sursă foto: Antena 1

Dany Boy a făcut-o cu ouă și cu oțet pe Mădălina Maricuț, fosta ispită de la Insula Iubirii. A spus public adevăratul motiv al despărțirii

Captură video: Antena Stars. Sursă foto: Facebook/Larisa Uță

Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea, îl atacă pe Capatos! Prezentatorul TV i-a dat replica în direct la TV: „D-aia te-ai dus la Bursucu”

Captură video: Pro TV. Captură video: Facebook/Poftiți pe la noi

Cătălin Cazacu nu s-a putut abține și a spus public ce crede despre Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu: „Na, pot să se supere pe mine”

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o săptămână excelentă

Sursă foto: Captură video „un PODCAST misto By Bursucu'”

Larisa Uță, mărturisiri cutremurătoare despre căsnicia cu Alin Oprea: „A fost și este alcoolic”

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Cornel de la Insula Iubirii nu s-a potolit nici după plecarea din emisiune, deși știa că Iustina e însărcinată. Ispita Loredana aruncă bomba

Captură video: Antena Stars. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Alin Oprea tună și fulgeră, după ce Larisa Uță a mărturisit că nu i-a fost infidelă. A spus în direct la TV cu cine l-ar fi înșelat, de fapt, fosta soție: „Au fost trei bărbați diferiți”

Captură video: Pro TV

Cătălin Cazacu, declarații neașteptate despre Lora în direct la TV. S-a dat de gol: „Stai, iartă-mă. Dăm înapoi”

Sursă foto: Captură foto Facebook Larisa Uță

Ce avere au de împărțit Alin Oprea și Larisa Uță. Femeia a dat cărțile pe față

Captură video: YouTube/Kanal D Romania. Sursă foto: Instagram

Ozana Barabancea îi dă replica Iuliei Albu, după criticile aduse. Creatoarea de modă a desființat-o: „Este o catastrofă umblătoare din punct de vedere vestimentar”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 4 zodii cu noroc la bani în această toamnă. Mihai Voropchievici: „Sunt șanse mari să primești o mărire de salariu”




pixel