Ce culori trebuie să porți dacă vrei o mărire de salariu. Lidia Fecioru: ”Denotă că eşti o persoană de încredere şi capabilă”
Data publicării:
Lidia Fecioru a dezvăluit care sunt culorile pe care trebuie să le purtăm, dacă vrem să obținem o mărire de salariu.

Lidia Fecioru a dezvăluit în emisiunea Adevăruri ascunse de pe Antena 3 ce impact au culorile pe care le îmbrăcăm asupra celorlați. Așadar, potrivit bioenergoterapeutului există câteva reguli stricte de respectat, înainte să te prezinți la un interviu de angajare.

”Spuneam cândva că te întâlneşte după cum ești îmbrăcat. Omul face haine, dar haina este importantă pentru prima întâlnire. Când mergem la un interviu să încercăm să nu fim prea sexy şi nici în trening. De exemplu, un hanorac închis până în gât înseamnă un om închis sau ascuns. Acel om ascunde o stare proastă.

Când eşti vesel, te duci şi îţi alegi cel mai colorat lucru. Când eşti un pic obosit, vei alege ceva mai închis. Ne alegem hainele în funcţie de starea de spirit. 

Dacă ne ducem cu o stare de spirit că nu vom fi angajaţi, obligatoriu ne vom îmbrăca conform stării. Când te duci la un interviu, vorbesc culorile. De aceea, să alegem culorile reci. O cămaşă albastră şi un pantalon, dar şi o eşarfă. Albastru estompat, nuanţe de cacao sau verde. Şi roz se poate, dar unul pal", a spus Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, potrivit antena3.ro

Lidia Fecioru, leac pentru curățarea ficatului: ”Dezintoxicarea se face într-o zi”

Cu ce ne îmbrăcăm dacă vrem să fim promovați la locul de muncă

Dacă am obținut interviul la locul de muncă mult visat, atunci Lidia Fecioru vine cu câteva sfaturi esențiale pe care trebuie să le urmăm, dacă vrem o mărire de salariu.

”Când vrem să avem un interviu şi vrem să-l luăm să avem grijă cum ne îmbrăcăm. O geacă cu umerii laţi arată că ai încredere în tine. 

Pentru a obţine o promovare, de obicei, trebuie să impui o ţinută. Nu trebuie să-ţi schimbi cu totul ţinuta. Adică, să nu faci o schimbare bruscă. Când avem un serviciu, trebuie să ştim că haina de la serviciu, nu este haina de paradă. La stat sunt în rochiţe cu floricele. Eu aş schimba asta. Este deranjant la ochi.”, a mai spus ea.

Lidia Fecioru, zece adevăruri ascunse despre căsătorie: "Păstraţi aceste secrete"

”Când te duci pentru mărire de salariu la şef, trebuie să alegi să porţi culori...”

Lidia Fecioru ne îndeamnă să nu exagerăm cu culorile, atunci când vrem să obținem o mărire de salariu, și să respectăm dress code-ul impus de instituția din care facem parte.

”De exemplu, sunt de acord ca asistentele să fie super drăguţe ca oamenii să se facă bine dacă se uită la ele. Poate că unele sunt opulente în a purta foarte multe bijuterii. E ţăţească treaba. Între asistente este un fel de întrecere. Un fel de concurs.

Menţinerea unui dress code îi arată şefului că eşti în stare şi că poţi conduce un departament şi el o să te pună acolo unde meriţi. Nu trebuie să dispară zâmbetul profesional. Trebuie să fim zâmbitori.

Când te duci pentru mărire de salariu la şef, trebuie să alegi să porţi culori precum roz, culoarea vinului sau mahon şi ciocolată neagră. Este semn de lux. Ele semnifică luxul.”, a mai spus Lidia Fecioru.

Lidia Fecioru, despre ceaiul care scade temperatura şi te scapă de răceală. "Se bea dimineaţa, pe stomacul gol"

Ce culori trebuie să porți dacă ești agent de vânzări

”Dacă eşti un agent de vânzări sau vrei să vinzi ceva se spune că impresia generală compusă din tonuri maro şi verde ar fi foarte specifică. Denotă că eşti o persoană de încredere şi capabilă. Ne putem completa ţinuta cu un alb, care este asociat cu mintea deschisă.

Noi preluăm uşor dezinvoltura celor din afară. Nu ne mai pasă cum venim la job. Româncele au fost foarte cochete. Ar fi bine şi frumos să fie aşa. Trebuie să ne placă de noi", a mai spus Lidia Fecioru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Lifestyle
Tagurile articolului: culori  imbracam  lidia fecioru  salariu 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox




pixel