Ce este adevărata fericire și cum poate fi atinsă. Părintele Pimen Vlad: „O să vedeți cum dispar toate greutățile de pe pământ”
Data publicării:
Părintele Pimen Vlad a dezvăluit ce este adevărata fericire și cum poate fi atinsă.

Orice persoană din lume îşi doreşte să fie fericită. Este un ideal comun pe care îl urmărim cu toții, indiferent de vârstă, cultură sau mediu social. Cu toate acestea, adevărata fericire pare uneori greu de atins sau de definit.

Ce este adevărata fericire și cum poate fi atinsă

Părintele Pimen Vlad oferă o perspectivă profundă asupra acestui subiect, sugerând că fericirea autentică nu derivă din satisfacerea dorințelor personale sau a plăcerilor temporare, ci din capacitatea de a aduce bucurie altora prin acte de iubire și generozitate. Potrivit învățăturilor sale, secretul fericirii constă în a oferi dragoste și a face bine celor din jur. 

„Fericirea înseamnă să-i faci fericiți pe ceilalți și asta se poate doar prin dragoste, oferind dragoste. Gândiți-vă, să vă întâlniți cu 10 oameni despre care știți că datorită vouă poate au pâinea pe masă sau poate li s-a salvat viața. E o bucurie. Nu să vă mulțumească, dar să-i vedeți trecând pe stradă și să știți că ați făcut un bine.

Îți trebuie o împlinire mai mare sau bucurie? Să știi că poți să oferi, atât. Dragostea poate să supraviețuiască doar dacă este oferită, dacă nu, moare și rămâne egoismul. Dacă vreți să fiți fericiți și să-i faceți fericiți pe alții oferiți dragoste cât de multă și o să trăiți în fericire aici și o să vă duceți la fericire dincolo. E foarte ușor. Obișnuiți-vă mintea, inima și pornirea de a oferi și a face bine celor din jur. O să vedeți cum dispar toate greutățile de pe pământ. Ele sunt, dar nu o să le mai simțiți. Toate lucrurile care păreau urâte devin frumoase. O să trăiți o viață frumoasă aici și plecați și dincolo. Cine nu gustă din Rai de aici de pe pământ să nu se aștepte să-l găsească dincolo. Tot ce pornim și gustăm de aici, o să le avem în cantități imense dincolo, adică la nesfârșit”, a spus părintele Pimen Vlad în cadrul conferinței „Fain și Simplu”.

Te-ar putea interesa și: Adevărul despre îngerul păzitor. Părintele Pimen Vlad: „Când facem asta, el se îndepărtează de noi”

Părintele Pimen Vlad, cea mai puternică rugăciune către Maica Domnului

Părintele Pimen Vlad a dezvăluit în cadrul conferinței „Fain și Simplu” care este cea mai scurtă și puternică rugăciune către Maica Domnului. Este vorba despre rugăciunea „Născătoare de Dumnezeu, Fecioară, bucură-te!”. 

„Născătoare de Dumnezeu, Fecioară, bucură-te! Ceea ce ești plină de har, Marie, Domnul este cu tine. Binecuvântată ești tu între femei și binecuvântat este rodul pântecelui tău, că ai născut pe Mântuitorul sufletelor noastre. Aceasta este o rugăciune scurtă. Puteți să o învățați toți și să o spuneți Maicii Domnului pentru că are foarte mare putere. (...) Cinstiți-o pe Maica Domnului. Spuneți rugăciunea aceasta și o să aveți inima scrisă cu litere de aur de Maica Domnului”, a spus părintele Pimen Vlad în cadrul conferinței „Fain și Simplu”.

Te-ar putea interesa și: Părintele Pimen Vlad, cea mai puternică rugăciune. Trebuie să o rostești în fiecare zi: „Neîncetat, nu contează locul”

Te-ar putea interesa și: Pr. Pimen Vlad spune cum să nu ne fie frică de moarte

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Lifestyle


DC Media Group Audience

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Minodora, captură video Youtube, Metropola TV

Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Captură video: YouTube/Românii au talent

Violeta Botezatu, aplaudată în picioare de toți jurații de la Românii au Talent: „M-a durut carnea pe mine la cât de mult mi-a plăcut” / VIDEO

Captură video: YouTube/Canal33

Lună Plină din 23 mai 2024. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru toate zodiile

Sursă foto: Instagram/Dan Cruceru

Dan Cruceru nu vrea să mai audă de Survivor România! De ce refuză să mai prezinte celebrul reality show: „Este traumatizant. Nu merită”

Captură video: Pro TV

Mesajul neașteptat pe care i l-a trimis Zanni lui Cătălin Măruță: „Mi-a scris pe Instagram”. Ce i-a răspuns prezentatorul TV

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 20 - 26 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o mare reușită 

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 13 - 29 mai 2024, cu Remus Ionescu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Daniela Simulescu

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care are parte de o săptămână perfectă

Simona Gherghe, captură video Youtube

Momente grele pentru Simona Gherghe. Prin ce trece prezentatoarea: „Ne-am certat, iar pe mine mă chinuie sentimentul de vinovăție”




pixel