Ce facem cu hainele pe care nu le-am mai purtat de mult timp. Florin Burescu: „Ajungi să ai un dressing dezordonat, inutil”/ EXCLUSIV
Florin Burescu a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola, ce facem cu hainele pe care nu le-am mai purtat de mult timp. 

Moda se schimbă, gusturile noastre evoluează și vine acea zi când pantalonii preferați nu ni se mai par atât de frumoși și comozi, sau pur și simplu se uzează sau se rup. Cu toate astea, preferăm să încărcăm dressing-ul și să nu renunțăm la nimic din garderoba noastră.

Ce facem cu hainele pe care nu le-am mai purtat de mult timp

Florin Burescu, designer vestimentar, a fost invitatul Rominei Băluță, în cadrul emisiunii „Ținuta la control”, acolo unde ne-a oferit sfaturi legate de hainele pe care nu le-am mai purtat de mult timp. 

„Categoric trebuie să renunțăm la hainele pe care nu le-am mai purtat timp, dar trebuie să renunți nu pentru că nu se mai poartă, ci pentru că nu te mai avantajează, nu îți mai vin sau nu te mai încadrează. La mine în dressing este o regulă de ani de zile. 90 % din haine sunt puse pe umeraș, eu nu am împăturite pentru că nu le văd, uit de ele, îmi e greu să le calc. În momentul în care am trecut de trei ori peste un umeraș, iau umerașul și îl arunc. Nu le arunc la gunoi, ci le pun într-un loc și le ofer celor care își doresc să le poarte, cu mare drag. Am anumite sacouri pe care pur și simplu nu îmi mai vin, nu se mai așează. Conformația omului se schimbă și automat este clar că acel lucru nu mai vine. Ori stă prea întins la nasturi, face prea multe cute, clar acel lucru nu are ce să mai caute în garderobă. 

Eu nu îmi doresc să revin la cum am fost și nedorind să revin, nu are rost. Da, poate cineva care a luat de Paști 5 kilograme, nu vrea să arunce o rochie care îi vine fixă, pentru că știe că acele kilograme în plus le poate da jos. În cazul acesta, nu este nevoie să renunți la ele. Dar, în momentul în care tot treci peste un articol și nu-l porți, este clar că nu-l vei mai purta niciodată. Iar dacă o să le ți acolo, vei ajunge să ai un dressing dezordonat, inutil și mai rău te enervează. Vezi munții aceia de haine, dar tu de fapt nu ai cu ce să te îmbraci.”; ne-a spus Florin Burescu. 

Florin Burescu: „Sunt sigur că 90% din oameni au acasă un dressing haotic și jumătate din el este inutil”

„E bine ca periodic, undeva la două, trei luni să mergi și să îți faci singur curățenie în dressing. În momentul în care îți vei lua tu ziua aceea liberă, decât să stăm pe TIKTOK, ne ducem în fața dressig-ului, ne așezăm ușurel și le luăm la mână. În momentul acela, descoperi foarte multe haine pe care poți să le introduci în tot felul de combinații, în mintea ta se creează o ordine și dacă te invită cineva la un suc, tu știi deja ce vei purta și nu te mai ia pe nepregătite. Dacă tu nu faci niciodată curățenie în dressing, dacă ție mereu îți face menajera, mama sau le pui așa repede împachetate, să pară aranjate, nu te ajută foarte mult. Eu recunosc că lunar fac lucrul acesta, lunar se împrospătează dressing-ul, întoarcem, aducem. Mama îmi și zice de multe ori să nu mai aduc haine că nu mai are cui să le dea. 

Nu trebuie să aruncăm ce se mai poate purta în același sezon sau peste un an sau doi, ci aruncăm ce nu ne mai vine. Sunt sigur că 90% din oameni au acasă un dressing haotic și jumătate din el este inutil”, a mai spus designerul

Vezi emisiunea integrală mai jos: 

Data: 04 mai 2023, 14:42
Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Lifestyle
Tagurile articolului:   florin burescu  haine 


DC Media Group Audience

Daniel Buzdugan, foto Instagram

Motivul pentru care Daniel Buzdugan și-a retras copiii de la școala privată: „Să ajungi să plătești cât plătește poate un copil care face Arhitectura la Barcelona… ”

Cristian Mărgărit, la Pastila de Frumusețe

Alimentele care cresc imunitatea. Trebuie să le consumi în sezonul rece. Cristian Mărgărit: „Un miracol pentru imunitate” / VIDEO

Monica Tatoiu, captură video Youtube/ theXclusive

Alcool pe stomacul gol. Băutura pe care Monica Tatoiu o bea în fiecare dimineață: „Este medicament”

Nicoelta Ghiriș, captură video Youtube/ ASTROSENS

Horoscop chinezesc până în februarie 2024. Nicoleta Ghiriș, previziuni pentru toate zodiile

Horoscop Chinezesc, captură video Youtube Spectacola

Horoscop chinezesc pentru săptămâna 25 septembrie - 1 octombrie, 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Sursa foto: Gabriela Cristea, Facebook

Gabriela Cristea, rețetă inedită de sarmele: „Acesta este secretul.” Trucul prin care previne arsurile digestive

Sursă foto: Instagram/ Elvira Deatcu

Adina Cristescu a încetat din viață la doar 56 de ani: „Deja îmi lipsești!”. Care a fost cauza morții

„Regele moare” cu Victor Rebengiuc, un spectacol excepţional, în premieră la TVR

Victor Rebengiuc, despre spectacolul „Regele moare”: „Mă pregătesc exact pentru ce se pregăteşte şi eroul pe care îl joc eu: despărţirea de lumea asta”

Sursă foto: Instagram/ Cristina Spătar, Talisman Tate

Cristina Spătar, apariție șoc lângă Tristan Tate, la numai trei luni de la căsătorie

Violeta Bănică, Andreei Marin, Ștefan Bănică Jr., Lavinia Pârva. foto Instagram

Andreea Marin, adevărul despre relația fiicei sale cu fratele vitreg cel mic, fiul Laviniei Pârva: „Nu știm ce soartă vom avea”

Sursa foto: Anca Țurcașiu, Instagram

Anca Țurcașiu, dietă drastică după ce s-a îngrășat în vacanță. Salata pe care actrița o consumă întreaga zi: „Trebuie să încap în costumele de scenă”

Sursa foto: unsplash, autor Viva Luna Studios

Horoscop TAROT pentru săptămâna 2 - 8 octombrie 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacalMintea și Inima: Căutând Filosofia Dragostei

O explorare a modului în care filosofia abordează...

HOROSCOP LUNAR OCTOMBRIE 2023 pentru TOATE ZODIILE

De la introspecție profundă, provocări profesionale, până...