Ce îți poate spune numerologia despre viața ta amoroasă. Poți obține o mai bună înțelegere a limbajului tău în iubire
Data publicării:
La fel ca și astrologia, numerologia îți poate spune multe despre personalitatea ta și despre viața ta amoroasă. 

"În această practică ezoterică, numerele posedă energii specifice care pot fi folosite pentru a te ghida în luarea unor decizii dificile în viață (precum numerele îngerilor) sau pentru a discerne anumite tipare și trăsături de personalitate", explică Brittany Beringer, scriitoare, mistică și artistă, potrivit bestlife.com. Numerologia se bazează pe principiul străvechi conform căruia numerele sunt elementele constitutive ale lumii noastre. Ea extrage semnificația din diferite secvențe și modele de numere care se repetă în viața ta. O mare parte a numerologiei se concentrează pe numărul mai mare al căii de viață a cuiva, dar dacă te concentrezi pe numărul vieții tale de dragoste, poți obține o mai bună înțelegere a limbajului tău amoros și a celor mai buni parteneri romantici. 

Ce îți poate spune numerologia despre viața ta amoroasă

"Totul în lume se reduce la numere - inclusiv astrologia", explică astrologul Daniela Karpenos. "De exemplu, în astrologie, casa a patra reprezintă casa, rădăcinile, familia și strămoșii. În numerologie, patru este solid, stabil și practic."
Pentru a-ți găsi Numărul Căii Vieții, începe prin a lua valoarea numerică a zilei tale de naștere (MM/DD/AAAA) și adună toate numerele. Continuă să adaugi fiecare dintre aceste cifre până când, în cele din urmă, ajungi la un număr cu o singură cifră între unu și nouă.

Pentru a-ți găsi Numărul Vieții de Dragoste, adună pur și simplu numerele doar ale zilei în care te-ai născut. De exemplu, dacă v-ați născut pe 18 mai, numărul dvs. este 9. Dacă v-ați născut pe 10 iulie, numărul dvs. este 1.

În timp ce Numărul Căii Vieții evidențiază setul tău de valori și trăsăturile de personalitate, Numărul Vieții Iubirii arată cum îți exprimi aceste părți din tine în relații. În continuare, astrologul celebru și scriitoarea de lifestyle Lauren Ash descompune trăsăturile romantice ale fiecărui Număr al Vieții de Dragoste.

Viața amoroasă Numărul 1 (1, 10, 19 și 28)

Love Life Number 1 este un lider în toate sensurile cuvântului. Aceste persoane urmăresc mereu următorul lucru interesant și au nevoie de multă pasiune pentru a-și alimenta relațiile. Ei pot fi mândri și chiar puțin vanitoși uneori, așa că au nevoie de un partener care să îi facă să fie vedeta spectacolului. Atunci când o persoană cu numărul 1 în viața amoroasă se simte respectată și îngrijită, îți va întoarce aceste recompense de un milion de ori. Aceasta este o persoană care își pune partenerul pe un piedestal atunci când se îndrăgostește de el.

Numărul 2 al vieții amoroase (2, 11, 20 și 29)

Persoanele născute cu un număr 2 în viața amoroasă sunt foarte serioase în ceea ce privește relațiile lor. Le place să se concentreze pe valorile comune împărtășite și sunt de neclintit în ceea ce așteaptă de la un partener. Din acest motiv, nu tind să se întâlnească atât de des, ci se regăsesc în parteneriate angajate pe termen lung. Securitatea emoțională și siguranța este cel mai important lucru pentru o viață amoroasă Numărul 2, iar ei vor face tot posibilul pentru a se asigura că ei și familia lor sunt mereu în confort.

Viața amoroasă Numărul 3 (3, 12, 21 și 30)

Viața amoroasă Numărului 3 îi place să joace pe teren și să păstreze lucrurile ușoare. Sunt amuzante și cochete și pot face pe oricine să se simtă ca și cum ar fi singura persoană din cameră. Din cauza naturii lor libere, nu le place să se simtă legați și au nevoie de multă libertate într-o relație înainte de a fi dispuși să se deschidă. Aceste persoane au, de asemenea, gusturi foarte eclectice în ceea ce privește ceea ce găsesc atrăgător la un partener, așa că nu se limitează la a se întâlni cu un singur tip. Un lucru este sigur, nu te vei plictisi niciodată atunci când te întâlnești cu el.

Viața amoroasă Numărul 4 (4, 13, 22 și 31)

Viața amoroasă Numărul 4 este un romantic fără speranță. Sunt foarte sentimentali și vor dărui dezinteresat pentru a se asigura că cei din jurul lor se simt îngrijiți. Cu toate acestea, să te îndrăgostești de o persoană cu numărul 4 nu este pentru cei slabi de inimă. Aceste persoane așteaptă de la partenerii lor la fel de mult pe cât oferă și sunt cunoscute ca fiind puțin capricioase atunci când nu obțin ceea ce vor. Este nevoie de cineva care este foarte sigur și acordat la sentimentele celorlalți pentru a înțelege cu adevărat ceea ce au de oferit.

Viața amoroasă Numărul 5 (5, 14 și 23)

Viața amoroasă Numărul 5 este sufletul petrecerii. Aceste tipuri carismatice au o energie magnetică de care oamenii sunt atrași, așa că nu fiți surprinși dacă vă veți trezi îndrăgostiți de ei. Ar putea părea un pic egocentrice sau ostentative la început, dar se străduiesc să se asigure că ai mereu un zâmbet pe față. Viața amoroasă Numărului 5 îi place să răsfețe obiectul afecțiunii lor și să se pună în evidență, ceea ce înseamnă că nu te vei simți niciodată ignorat odată ce le-ai cucerit inima.

Viața amoroasă Numărul 6 (6, 15 și 24)

Numărul 6 nu este aici ca să se joace. Iubirea necesită muncă, iar ei cunosc importanța fidelității și a devotamentului. Acești oameni pot fi puțin pretențioși sau un pic pretențioși, dar asta doar pentru că își fac timp să își cunoască partenerul și își doresc același lucru în schimb. Te poți aștepta la o viață liniștită atunci când te stabilești cu o persoană cu numărul 6 în viața amoroasă, iar aceștia vor munci întotdeauna din greu pentru a avea grijă de oamenii din jurul lor. Dacă ești în căutarea unui partener care poate merge până la capăt, aceasta ar putea fi persoana potrivită pentru tine.

Viața amoroasă Numărul 7 (7, 16 și 25)

Viața amoroasă Numărul 7 este cel mai romantic dintre toate. O combinație perfectă între senzualitate și seriozitate, sunt foarte conștienți de ceea ce își doresc și nu se tem să comunice ceea ce au nevoie de la un partener. Pentru că sunt atât de conștienți de ei înșiși, nu au tendința de a se întâlni atât de mult. Doar persoanele care le îndeplinesc de la început așteptările incredibil de mari le vor capta privirea lor perfecționistă. Dar atunci când găsesc un partener pe care îl văd ca pe un egal, îl încurajează ca nimeni altul.

Viața amoroasă Numărul 8 (8, 17 și 26)

Cei care au un număr 8 în viața amoroasă sunt intensi și complicați. Oamenii pot crede în mod eronat că nu sunt deloc romantici, dar este nevoie de mult timp pentru a scoate lucrurile din ei. De fapt, sunt incredibil de siguri pe ei înșiși și sunt altruiști cu timpul și atenția lor atunci când vine vorba de romantism. Sunt, de asemenea, foarte intuitivi și scot la iveală ce e mai bun din partenerul lor. Dar această poveste de dragoste nu este pentru cei slabi de inimă; odată ce lucrurile devin serioase cu un Numărul 8 în viața amoroasă, sunt destul de serioase!

Viața amoroasă Numărul 9 (9, 18 și 27)

Viața amoroasă Numărul 9 este cel mai bun prieten și iubit, totul într-unul singur. Nu se iau prea în serios și le place să își păstreze opțiunile deschise. Sunt acuzați că sunt jucători, dar de fapt încearcă doar să se distreze. Atunci când întâlnesc pe cineva care le stârnește focul, le este ușor să ignore tot zgomotul de fond și să se dedice complet partenerului lor. Preferă o relație relaxată și distractivă, cu multe călătorii și râsete. Așadar, deși s-ar putea să nu fie genul care să se așeze la suburbii, vă puteți aștepta la o poveste de dragoste pasională și incitantă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Lifestyle
Tagurile articolului:   iubire  numerologie  relatie 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec




pixel