Ce semnifică data nunții pentru cupluri. Cine e predispus la mulți bani. Gemenele Oana şi Adina Timofte: „Există oportunități divine”
Data publicării:
Gemenele Oana şi Adina Timofte au explicat semnificația zilei în care un cuplu a spus „Da” în fața stării civile.

Știai că semnificația zilei în care ai spus „Da” în fața stării civile îți poate influența extrem de mult parcursul relației și modul în care te înțelegi cu partenerul de viață? Răspunsul exact îl afli din rândurile de mai jos.

„Vom spune ce semnifică pentru cuplul căsătorit acea dată. Deci este soțul, soția și ziua care este a noastră. Poate fi compatibilă, pentru că am vrut și am semnat sau poate fi incompatibilă. O să vă dăm și modalitatea de calcul, pentru a afla data căsătoriei. Când ați semnat la starea civilă, să punem 3 august 2013, deci avem 3+8+2+1+3 și vom aduna până ajungem la un rezultat cu o cifră.”, au explicat Oana şi Adina Timofte, în cadrul podcastului realizat de Jorge.

Cifra de destin 1 pentru căsătorie

În cazul în care te-ai căsătorie pe o zi de destin 1, pe partea pozitivă puteți fi cuplul care triumfă mai ales profesional, veți avea reușite din acest punct de vedere, vor veni și bani. Dacă sunt în incompatibilitate, se instalează o tristețe, un sentiment de singurătate, partenerii dorm separați, fiecare e cu treaba lui, pot decade profesional.

Cifra de destin 2 pentru căsătorie

Dacă vorbim de ziua de destin 2 ca zi de căsătorie, dacă cei doi sunt în compatibilitate, sunt cel mai fericit cuplu, se înțeleg din priviri, pot deveni influenți, dacă sunt pe partea negativă, pot apărea datorii, trădări, secrete, se pierd, sunt bulversați.

Cifra de destin 3 pentru căsătorie

Când vorbim de cifra de destin 3, în sens pozitiv, este cuplul care va câștiga mulți bani ușor, îi vei vedea tot timpul la călătorii, în vacanțe, au mult noroc. Dacă suntem pe partea negativă, vorbim de certuri până la agresivitate, unul dintre parteneri se poate apuca de dependențe, depresii, lipsă de comunicare.

Cifra de destin 4 pentru căsătorie

În cazul zilei de destin 4 a căsătoriei, dacă suntem compatibili, suntem fundația perfectă pentru viitor, pot ajunge să-și cumpere palate acești oameni, vor avea mereu economii, stabilitate financiară. Dacă nu sunt compatibili, foarte mari probleme de sănătate, accidente grave, probleme cu coloana, iar unul dintre parteneri este ținut ca într-o colivie. Li se fură banii. Apare divorțul după câțiva ani. 

Cifra de destin 5 pentru căsătorie

Dacă ai ales ziua de nuntă pentru ziua de destin 5, pe partea pozitivă vin bani la greu. Există oportunități divine, e ca și cum se uită unul la altul și se întreabă ce au făcut să merite asta. Dacă nu ești compatibil cu ziua de căsătorie cinci, în câțiva ani pierzi tot, vin pierderi mari din toate punctele de vedere. 

Cifra de destin 6 pentru căsătorie

Când vorbim de 6, dacă sunt compatibili, este ziua în care avem o familie armonioasă, prosperă, o familie de basm din toate punctele de vedere. Dacă cuplul nu este compatibil cu ziua 6, atunci avem probleme cu socrii, intervin în relație, astfel cei doi pot ajunge la un divorț.

Cifra de destin 7 pentru căsătorie

Dacă ziua în care am semnat certificatul este cifra de destin 7, pe plan pozitiv, avem o înălțare, este magic, vine norocul și te întrebi dacă e adevărat. Cuplul are o aură de protecție, e o mare deschidere de drumuri, ghidare divină, maturitatea relației crește. Dacă nu ești compatibil, aici efectiv îți dai seama că ești diferit de partener, totul devine incert.

Cifra de destin 8 pentru căsătorie

Aici există salt la un alt statut social, sunt mai vizibili, dacă sunt compatibili cu cifra de destin a nunții. Vor avea mereu această viziune a independenței materiale, vor crea afaceri împreună, care vor crește frumos. Dacă sunt incompatibili, există pierderi financiare, datorii de care nu știai, ies la suprafață secrete.

Cifra de destin 9 pentru căsătorie

Dacă ești în compatibilitate cu 9, reușești să devii un cuplu care-și va îndrepta atenția spre a salva pisicile, câinii, dar pot veni bani de aici, te înalți la un alt nivel de conștiință. În caz contrar, din punct de vedere negativ, aici devii un pustnic, nu vezi decât întuneric, nu mai e lumină nicăieri. 

Citește și: Cifrele destinului norocoase în 2024 cu gemenele Oana şi Adina Timofte. Cine poate avea parte de mulți bani

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Lifestyle


DC Media Group Audience

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Captură video: YouTube/Românii au talent

Violeta Botezatu, aplaudată în picioare de toți jurații de la Românii au Talent: „M-a durut carnea pe mine la cât de mult mi-a plăcut” / VIDEO

Sursă foto: Instagram/Dan Cruceru

Dan Cruceru nu vrea să mai audă de Survivor România! De ce refuză să mai prezinte celebrul reality show: „Este traumatizant. Nu merită”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 20 - 26 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o mare reușită 

Sursă foto: Youtube/ Radu Tibulca

Menajera lui Cătălin Botezatu, incident neplăcut în locuința designerului: „Nu am auzit-o țipând”. Femeia și-a dat demisia imediat 

Captură video: YouTube/Canal33

Lună Plină din 23 mai 2024. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Mesajul neașteptat pe care i l-a trimis Zanni lui Cătălin Măruță: „Mi-a scris pe Instagram”. Ce i-a răspuns prezentatorul TV

Sursă foto: Freepik

Top trei alimente care te vor ajuta să îți regenerezi ficatul și să slăbești

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Captură video: YouTube/Românii au talent

La doar 11 ani, Maria Clara Postelnicu a cucerit inimile juraților de la Românii au Talent. Andra: „Prevăd un viitor extraordinar pentru tine” / VIDEO

Captură video: Kanal D. Captură video: Pro TV

Previziunea pe care Neti Sandu i-a făcut-o actriței Carmen Tănase. S-a aflat după 10 ani: „Mă uitam la ea și am zis «I-auite ce mi-a zis asta»”




pixel