Ce spune forma buzelor despre tine și personalitatea ta. Află în ce categorie te încadrezi
După ochi, buzele sunt cea mai atractivă caracteristică a feței tale. Purtați un zâmbet strălucitor pe ele și vă poate diminua toată tristețea. Pe lângă faptul că îți fac ziua mai luminoasă și strălucitoare, buzele tale pot dezvălui multe despre personalitatea ta. Conform științei de citire a feței, fiecare trăsătură a corpului nostru oferă o perspectivă asupra personalității noastre. Ne naștem cu ele dintr-un anumit motiv și, împreună, ne fac ceea ce suntem.

Analiza buzelor, cunoscută și sub numele de Lipsologie, este legată de abilitatea chineză de a citi pe față. De la mărime și formă până la plinătate și contururi, buzele tale dezvăluie unele aspecte vitale ale personalității tale. Avem categorii de diferite tipuri de buze în funcție de formă, volum și arcul lui Cupidon. Citește mai departe pentru a afla ce spune forma buzelor tale despre personalitatea ta.

Ce spune forma buzelor despre tine și personalitatea ta

Buze mai voluminoase

Persoanele cu acest tip de buze sunt în mod natural empatice și au un instinct parental excelent. Sunt înnăscuți grijulii și adesea au grijă de alții, fie că este vorba de copiii lor, de frații mai mici sau de prieteni. Acest tip de persoane le place, de asemenea, să construiască legături puternice cu ceilalți și fac toate eforturile pentru a le păstra. Ei prețuiesc cel mai mult relațiile și, atunci când sunt blocați într-o situație complexă, se gândesc întotdeauna mai întâi la ceilalți și apoi la ei înșiși.

Buze superioare mai mari

O persoană cu buzele de sus mai pline decât cele de jos se spune că este un iubitor de teatru. Își păstrează o părere foarte bună despre ei înșiși, adoră să aibă atenția tuturor concentrată asupra lor și pentru asta nu ezită să facă orice. Cea mai bună parte la ei este că aceste persoane sunt carismatice și își iubesc viața la maxim. Sunt, de asemenea, cei mai amuzanți oameni din jur, care pot veni cu niște glume în orice situație.

Buze inferioare mai voluminoase

Persoanele cu buzele inferioare mai mari decât buza superioară sunt de obicei genul de oameni veseli și care știu să se distreze. Ei sunt cei cărora nu le plac slujbele de birou de la 9 la 5 și adesea vin cu noi planuri de câștig pentru a trăi un stil de viață distractiv și energic. Aceste persoane iubesc aventura și încearcă mereu să găsească restaurante și locuri noi de vizitat. Sunt suflete curioase, deschise la tot ce este nou.

Buze subțiri

Persoanele cu buze subțiri sunt prudente, independente și rezervate. Din acest motiv, sunt adesea etichetate greșit ca fiind singuratice, dar se simt foarte bine în singurătate. Acest lucru nu implică faptul că nu se pot integra într-un grup. Într-un cadru social, ele pot găsi rapid un subiect comun de discuție și pot deveni parte a grupului. Aceste persoane tind, de asemenea, să fie o persoană cu performanțe înalte și hotărâtă.

Buze mai pline la mijloc

Persoanele cu un centru de buze plin de volum sunt interpreți înnăscuți, ceea ce le pune adesea în lumina reflectoarelor fără a face prea mult efort și se mândresc cu această abilitate. Le place să fie înconjurate de oameni decât să se bucure de propria lor companie. Atunci când se află într-o relație, sunt responsabile în cea mai mare parte pentru a aduce drama pe masă, dar știu, de asemenea, să se distreze și să se bucure de viața lor.

Buze în formă de arc

Persoanele cu buzele în formă de arcul lui Cupidon sunt cunoscute pentru capacitatea lor de gândire creativă. Ele sunt foarte conștiente de capacitățile lor și le folosesc eficient pentru a obține ceea ce își doresc. Aceste persoane au, de asemenea, o memorie impresionantă și abilități excelente de reamintire. Asta înseamnă că își pot aminti și pot purta o conversație în orice situație. În plus, sunt și iuți la minte și, uneori, pot fi impulsivi, potrivit timesofindia.com

 

Data: 21 sep 2023, 09:39
Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Lifestyle
Tagurile articolului:   buze  forma  personalitate 

Doliu în lumea teatrului. A murit actorul Ion Roxin

Actorul Ion Roxin s-a stins din viață la vârsta de 85...


DC Media Group Audience

Sursa foto: Vlad Ciurea, iTHINK cu IUSTI FUDULU

Cele 3 cancere care dau metastaze cerebrale. Testul care îți arată dacă ai metastaze. Vlad Ciurea: Sunt foarte periculoase. Pleacă de la o tumoare nedepistată și ajung direct în creier

Gina Pistol. Captură video: YouTube/Damian Draghici

Gina Pistol a izbucnit în lacrimi când a vorbit despre Smiley: „Este singurul bărbat din viața mea care mi-a făcut asta” / Video

Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Anais Sabbagh, o stea în devenire a folclorului românesc. Fiica lui Christian Sabbagh se lansează în muzică: „În curând va lansa prima ei melodie”/ EXCLUSIV

Irina Fodor, Alexia Eram/ sursa Instagram

Alexia și Aris Eram, penalizați de Irina Fodor la America Express. Fiica Andreei Esca a izbucnit în lacrimi: „Am crezut că înnebunesc”

Bogdan de la Ploiești

Bogdan de la Ploiești, pus la zid, după ce a refuzat să facă poze cu fanii: „Andra, care e vedetă internațională, s-a oprit, iar el nu a făcut-o”

Cătălin Bordea, Micutzu, captură video Youtube

Cătălin Bordea a aflat din presă faptul că Livia l-a înșelat. Cum a reacționat Micutzu când a auzit: „Era mai agitat decât mine”

Sursa foto: Andra, instagram

Andra, mesaj pentru cei care au sărit să o critice că nu știe imnul României: „Nu poți risca. Suntem oameni, avem emoții”

Sursă foto: Youtube: Kanal D România

Dan Bittman, atac către show-urile de talente din țara noastră: „E o minciună”. A fost jurat la o astfel de emisiune

sursa foto: Elvira Deatcu, Facebook

Elvira Deatcu, poveste de dragoste ca în filme: “M-am îndrăgostit! Am simțit acei fluturași, ceva ce nu mai simțisem până atunci”

Carol Ionescu

Carol, fiul regretatului artist Șerban Ionescu, mărturisiri emoționante despre tatăl său: „Cred că ar fi foarte supărat. Îmi pare rău, tata” / Video

Sursa foto: Vlad Ciurea, iTHINK cu IUSTI FUDULU

Visul, al optulea mister al creierului. Ce spune Prof. Dr. Vlad Ciurea despre semnificația viselor: "Aşa apar visele premonitorii"

Sursa foto: Anca Țurcașiu, Instagram

Anca Țurcașiu, rețetă sănătoasă pentru micul dejun. Modul de preparare este unul inedit: „Astfel față de cum face toată lumea”Doliu în lumea teatrului. A murit actorul Ion Roxin

Actorul Ion Roxin s-a stins din viață la vârsta de 85...

Cele DOUĂ ZODII cu noroc în DRAGOSTE în 2024

Horoscop 2024. Care sunt zodiile avantajate de Cupidon?