Cea mai mare greșeală care aduce ghinion financiar. Astrolog Alina Bădic: „Vom fi foarte aspru penalizați”
Data publicării:
Astrologul Alina Badic a dezvăluit care este cea mai mare greșeală care aduce ghinion financiar.

Astrologul Alina Badic  a vorbit pe B1 TV, la „News Pass”, despre greșeala care aduce ghinion pe plan financiar. Aceasta susține că „vom fi foarte aspru penalizați” și „vor exista ghinioane financiare” dacă vom face lucruri care nu ne aduc bucurie sufletească.

Cea mai mare greșeală care aduce ghinion financiar.  Astrolog Alina Bădic

„Dacă până acum, cu Pluto în Capricorn, puteai să avansezi foarte mult financiar dacă te poziționai bine social, profesional, dacă aveai o relație foarte bună cu persoane care, sigur, aveau autoritate în domeniul tău (…), Pluto în Vărsător vorbește mai degrabă despre o susținere pe care o vom avea dacă vom propune către univers ideile noastre pe care le putem avea funcționând la parametrii maximi din punct de vedere al inteligenței superioare, adică pur și simplu să devii atât de bun profesional și să gândești cum poți să fii bun, cum poți să aduci expansiune, cum poți să vii cu tot felul de idei”, a spus Alina Badic, la B1TV. 

Citește și: Sânziana Buruiană sare în apărare Evei Măruță, după ce a fost criticată că își face măști pentru față: „A mea umblă peste tot fardată!”

Astrolog Alina Badic: „Aceasta este greșeala cea mai dură, cea mai puternică pe care o putem face”

„Trebuie să te gândești unde faci greșeli și să nu le mai faci. De ce să ai un loc de muncă care nu îți produce niciun fel de bucurie și nu te motivează, nu poți să fii cel mai bun? Cu orice risc, nu există ca universul să nu ne ajute, dacă noi nu vom renunța zonele moarte, cum se spune, adică zonele în care noi nu mai avem bucurie sufletească. Nu există! În schimb, vom fi foarte aspru penalizați – și aceasta este greșeala cea mai dură, cea mai puternică pe care o putem face, și anume să facem lucruri care nu ne aduc bucurie sufletească, și atunci va exista stagnare financiară, vor exista ghinioane financiare”, a adăugat Alina Bădic.

Totodată, astrologul trage un semnal de alarmă cu privire la persoanele pe care alegem să le ajută.

„Este foarte important să nu ne pierdem sporul, cum se spune. Atenție, totuși, pe cine ajutați! Trebuie să ajutăm, dar trebuie să fim foarte atenți să nu fie și persoane care (…) aduc ghinion (…). Sunt persoane care trebuie să treacă prin perioadă de penitență financiară și trebuie să fim foarte atenți să nu intervenim într-un mod în care am putea supăra planul divin”, a mai afirmat Alina Bădic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Lifestyle



sursa foto: Ozana Barabancea, Facebook

Ozana Barabancea, despre excluderea din juriul „Te Cunosc de Undeva”: „Niciodată nu mi s-a dat o explicație”

Sursă foto: Antena 1

Dany Boy a făcut-o cu ouă și cu oțet pe Mădălina Maricuț, fosta ispită de la Insula Iubirii. A spus public adevăratul motiv al despărțirii

Captură video: Antena Stars. Sursă foto: Facebook/Larisa Uță

Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea, îl atacă pe Capatos! Prezentatorul TV i-a dat replica în direct la TV: „D-aia te-ai dus la Bursucu”

Captură video: Pro TV. Captură video: Facebook/Poftiți pe la noi

Cătălin Cazacu nu s-a putut abține și a spus public ce crede despre Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu: „Na, pot să se supere pe mine”

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o săptămână excelentă

Sursă foto: Captură video „un PODCAST misto By Bursucu'”

Larisa Uță, mărturisiri cutremurătoare despre căsnicia cu Alin Oprea: „A fost și este alcoolic”

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Cornel de la Insula Iubirii nu s-a potolit nici după plecarea din emisiune, deși știa că Iustina e însărcinată. Ispita Loredana aruncă bomba

Captură video: Antena Stars. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Alin Oprea tună și fulgeră, după ce Larisa Uță a mărturisit că nu i-a fost infidelă. A spus în direct la TV cu cine l-ar fi înșelat, de fapt, fosta soție: „Au fost trei bărbați diferiți”

Captură video: Pro TV

Cătălin Cazacu, declarații neașteptate despre Lora în direct la TV. S-a dat de gol: „Stai, iartă-mă. Dăm înapoi”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania. Sursă foto: Instagram

Ozana Barabancea îi dă replica Iuliei Albu, după criticile aduse. Creatoarea de modă a desființat-o: „Este o catastrofă umblătoare din punct de vedere vestimentar”

Sursă foto: Captură foto Facebook Larisa Uță

Ce avere au de împărțit Alin Oprea și Larisa Uță. Femeia a dat cărțile pe față

Sursă foto: Instagram Alin Oprea/Podcast „ un PODCAST mișto By Bursucu'”

Alin Oprea, replică tăioasă după declarațiile fostei soții. Artistul a desființat-o: „Femeia asta a fost blestemul vieții mele”




pixel