Chiromanție. Ce spun liniile din palmă despre destinul tău
Data actualizării:
Data publicării:
Cititul în palmă vă poate dezvălui ce vă rezervă viitorul. 

Originile chiromanței

Se crede despre chiromanție că a început în India, deși originile sale exacte sunt neclare. Știm că în cele din urmă s-a răspândit în toată China, Tibet, Egipt, Grecia (filosoful grec Aristotel a vorbit despre chiromanție în operele sale) și Persiai. Practica mistică s-a confruntat în cele din urmă cu reacții negative de la vânătorii de vrăjitoare din Evul Mediu, dar a căpătat popularitate din nou în timpul Renașteri. În secolul al XX-lea, renumitul psihiatru Carl Jung, printre alții, a adus în discuție cititul în palmă.


Ce vă pot arăta liniile din palmă

Se crede că mâna este „un punct de intrare în suflet”, explică Cassandra Eason, autorul cărții „Un pic de chiromanție”. Adepții chiromanței cred că liniile, monturile și semnele din palmă pot dezvălui de la talente, personalitate și visele noastre, până la vieți trecute, circumstanțe actuale și destin. 

„Liniile și marcajele au același scop ca o carte de tarot și fiecare are un sens de bază”, spune Cassandra Eason în cartea sa.

În Chiromanție, mâna „activă” sau dominantă dezvăluie oportunități și provocări în prezentul și viitorul tău, în timp ce mâna ta nondominantă sau „inactivă” reflectă potențialul tău și planurile pe termen lung.


Cum poți citi în palmă


Un lucru interesant la citirea în palmă este că nu trebuie să cumperi nimic pentru a începe. Totuși, atunci când studiați palmele în detaliu, poate fi util să accentuați liniile și marcajele cu o culoare, dacă anumite zone sunt greu de distins.

Dacă doriți să vă țineți evidența liniilor în timp, puteți să țineți un jurnal de chiromanție pentru a înregistra ceea ce găsiți - pentru că, da, se vor schimba. Puteți face acest lucru urmărind mâna și desenând ceea ce vedeți.


„Cheia succesului în citirea în palmă este să vă relaxați și să aveți încredere în ceea ce simțiți”, spune Cassandra Eason în cartea sa.

 

Linia inimii


Linia inimii este prima care a fost studiată, potrivit lui Eason, și dezvăluie aspecte ale stării noastre emoționale, a relațiilor, precum și a potențialului nostru de a crește ca persoană. O linie profundă înseamnă profunzime emoțională, unde o minciună slabă dezvăluie un câmp energetic foarte delicat. O linie întreruptă înseamnă că relațiile (inclusiv prieteniile) sunt adesea trecătoare.


Linia minții

 

Linia minții arată cum se manifestă gândurile și logica în viața noastră și cum abordăm lumea în mod rațional (mai degrabă decât cum  simțim despre ea). O linie dreaptă a minții  dezvăluie o abordare mai logică, unde curbele sugerează creativitatea. Dacă linia minții este subțire, aceasta poate însemna că intelectul nu este folosit la întregul său potențial.


Linia vieții

Linia vieții ne dezvăluie forța vieții, cu o linie puternică, profundă, care simbolizează o poftă și o energie pentru viață. Important, „Nu dezvăluie cât vom trăi, indiferent de lungimea ei, ci vorbește despre pasiunea noastră pentru viață, despre plăcerea noastră de a trăi și despre energia fizică”, notează Eason. Dacă linia ta  are pauze sau zone slabe, este posibil să îți lipsească entuziasmul pentru viață.

Soarta sau linia destinului


Soarta sau linia destinului uneori nu apar decât atunci când o persoană este mai  în vârstă de 20 sau 30 de ani, deoarece se ocupă cu scopul și direcția în viață. Interesant, adaugă Eason, „atunci când un copil știe sau este direcționat de părinți către o educație și o carieră, linia destinului va apărea clar la începutul vieții”. O linie dreaptă este asociată cu o cale relativ simplă, în timp ce o linie curbată poate însemna că cineva va explora diferite scopuri de-a lungul vieții.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Georgiana Ioniţă
Categorie: Lifestyle
Tagurile articolului: chiromantie  citit  destin  inima  linii  palma  soarta 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec




pixel