Cine câștigă cei mai mulți bani în 2024, în funcție de cifra destinului: „Ei urcă acolo unde alții nu reușesc să se mențină”
Data publicării:
Astrologul Valeriu Pănoiu a dezvăluit cine este noroc în 2024, din punct de vedere financiar.

Anul 2024 vine cu noi vibrații și oportunități pentru fiecare persoană în parte, care fie trebuie să profite de beneficiile care îi vor ieși în cale, fie trebuie să se pregătească să înfrunte diferitele obstacole ale vieții. Există, însă, niște norocoși, care vor avea parte de o situație financiară extrem de bună tot anul acesta, spune astrologul Valeriu Pănoiu, care anunță care sunt cele 3 cifre ale destinului reprezentate extrem de bine, din acest punct de vedere. 

„Să spunem că numărul 4 este foarte bine avantajat din acest punct de vedere, numărul 7 și numărul 9.”, a declarat Valeriu Pănoiu, în cadrul podcastului de Vorba lui Jorge.

Te-ar putea interesa și: Cristalele care-ți aduc bani și abundență financiară. Irinel Galasiu: „Dacă vrei să atragi prosperitate în viața ta...” / VIDEO


Cum calculezi cifra destinului

Pentru a vedea dacă te încadrezi în lista de mai sus, dar și pentru a putea afla restul previziunilor, este important să-ți calculezi cifra destinului. Acest calcul este unul extrem de ușor, iar specialistul dezvăluie cum poți face asta.

„Cifra destinului se mai numește vibrația nașterii, adică numărul acela cuprins între 1 și 9 care se obține adunând toate numerele care compun data nașterii. Fiecare are o anumită vibrația a nașterii, de la 1, la 9. La numărul care iese din calculul de mai sus, vom aduna cifra 8, pentru că ea e vibrația 2024. La ziua ta de naștere, îi mai pui un 8 în coadă, pentru a obține vibrația pentru anul acesta.”, a mai dezvăluit astrologul.

Citește și: Cuvintele care te ajută să atragi banii în viața ta. Lidia Fecioru: „Vei vedea efectele lor în cel mai scurt timp”

Previziuni pentru cele mai puternice cifre, din punct de vedere financiar, în 2024

Cifra 4

„În 2024 este susținută din punctul de vedere al comunicării, reușesc să-și impună ideile, convingerile, mai ales dacă au o poziție publică, sunt foarte inspirați și reușesc să-și depășească niște limite. Reușește să se ia prin surprindere și să facă lucruri de care nu credea că este în stare, au o stimă de sine ridicată, chiar dacă sunt foarte perfecționiști. Au rezultate foarte bune, reușesc să facă ce și-au propus, au vizibilitate publică.”, a mai spus astrologul.

Cifra 7

„Este destul de casnică, orientată către investițiile în cămin, își extind familia, se căsătoresc, depinde în ce etapă a vieții sunt. În 2024, au nevoie să-și găsească locul, fie de muncă sau casă. S-ar putea să se reorienteze profesional, să-și schimbe biroul, orașul, e o schimbare puternică. Concentrarea principală e pe cei de acasă. Vor să-i conducă pe ceilalți, să-și facă auzit punctul de vedere, dar învață că nu toată lumea are punctul lor de vedere.”, mai spune el.

Cifra 9

„Are putere în 2024, ei oricum sunt oameni populari, rezonează cu toate categoriile sociale. În 2024 reușesc aă aibă o formă de putere, funcții publice, lumea politică, e un număr care are niște culoare de ascensiune, care pot să presupune pierderea altora și câștigul lor. O să ajungă exact acolo unde trebuia să ajungă. Ei urcă acolo unde alții nu reușesc să se mențină.”, a continuat el.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Lifestyle



sursa foto: Ozana Barabancea, Facebook

Ozana Barabancea, despre excluderea din juriul „Te Cunosc de Undeva”: „Niciodată nu mi s-a dat o explicație”

Sursă foto: Antena 1

Dany Boy a făcut-o cu ouă și cu oțet pe Mădălina Maricuț, fosta ispită de la Insula Iubirii. A spus public adevăratul motiv al despărțirii

Captură video: Antena Stars. Sursă foto: Facebook/Larisa Uță

Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea, îl atacă pe Capatos! Prezentatorul TV i-a dat replica în direct la TV: „D-aia te-ai dus la Bursucu”

Captură video: Pro TV. Captură video: Facebook/Poftiți pe la noi

Cătălin Cazacu nu s-a putut abține și a spus public ce crede despre Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu: „Na, pot să se supere pe mine”

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o săptămână excelentă

Sursă foto: Captură video „un PODCAST misto By Bursucu'”

Larisa Uță, mărturisiri cutremurătoare despre căsnicia cu Alin Oprea: „A fost și este alcoolic”

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Cornel de la Insula Iubirii nu s-a potolit nici după plecarea din emisiune, deși știa că Iustina e însărcinată. Ispita Loredana aruncă bomba

Captură video: Antena Stars. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Alin Oprea tună și fulgeră, după ce Larisa Uță a mărturisit că nu i-a fost infidelă. A spus în direct la TV cu cine l-ar fi înșelat, de fapt, fosta soție: „Au fost trei bărbați diferiți”

Captură video: Pro TV

Cătălin Cazacu, declarații neașteptate despre Lora în direct la TV. S-a dat de gol: „Stai, iartă-mă. Dăm înapoi”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania. Sursă foto: Instagram

Ozana Barabancea îi dă replica Iuliei Albu, după criticile aduse. Creatoarea de modă a desființat-o: „Este o catastrofă umblătoare din punct de vedere vestimentar”

Sursă foto: Captură foto Facebook Larisa Uță

Ce avere au de împărțit Alin Oprea și Larisa Uță. Femeia a dat cărțile pe față

Sursă foto: Instagram Alin Oprea/Podcast „ un PODCAST mișto By Bursucu'”

Alin Oprea, replică tăioasă după declarațiile fostei soții. Artistul a desființat-o: „Femeia asta a fost blestemul vieții mele”




pixel