Concurentul care a făcut senzație la Vocea României! A întors toate scaunele: ”Nu am mai auzit așa ceva”- Video
Data publicării:
Un concurent de la cea mai recentă ediție a Vocei României a reușit să întoarcă toate scaunele juraților, deși a fost copleșit de emoție.

Este vorba despre Ștefan Nechita. Având o voce specială, deși nu a fost stabil pe piesa ”Budapest” pe care a interpretat-o, din cauza emoțiilor, Ștefan a reușit să întoarcă toate cele patru scaune.

”Timbrul special pe care îl ai. Ești foarte special”


”Ștefan, dacă ar fi fost după mine, eu ți-aș fi luat chitara, cu toate că mi-a plăcut cum ai început, mi-am dat seama că ești și cu chitara în mână. Cred că, de data asta, te-a încurcat destul de mult, plus emoțiile, n uai fost foarte stabil pe piesă, dar cred că toți ne-am întors pentru vocea specială, pentru timbrul special pe care îl ai. Ești foarte special”, a zis Irina Rimes.

Citește și - Theo Rose a plâns la Vocea României! Cine sunt frații care i-au uimit pe jurați, până la lacrimi - VIDEO https://www.spectacola.ro/theo-rose-a-plans-la-vocea-romaniei-cine-sunt-fratii-care-i-au-uimit-pe-jurati-pana-la-lacrimi-video_41623.html 

”Asta este forța muzicii! Asta e forța sentimentelor, de fapt”

 

”Asta este forța muzicii! Asta e forța sentimentelor, de fapt. Ai cântat din inimă!”, a spus Horia Brenciu.

”Știi ce ne-a făcut să ne întoarcem? N uam mai auzit în sezonul ăsta și nici în sezoanele anterioare așa un timbru vocal puternic. Ai o voce incredibilă”, a declarat Theo Rose.

”Eu m-am întors pentru că am simțit o cântare foarte sinceră, care nu vine nici din chitară, nici din voce, care vine din suflet”, a spus Smiley.

”Vezi un lan de grâu, puțin vânt, după lanul de grâu se vede marea, dar lanul de grâu e deaupra mării un pic și trebuie să cobori o pantă în jos...Hai să trăiești, ești foarte mișto”, a zis Smiley.

Citește și - „Suntem pregătiți să ne luăm”. Theo Rose, dezvăluiri despre nunta cu Anghel Damian: „Vrem să ajungem la biserică” https://www.spectacola.ro/suntem-pregatiti-sa-ne-luam-theo-rose-dezvaluiri-despre-nunta-cu-anghel-damian-vrem-sa-ajungem-la-biserica_41271.html  

Video

Youtube video image

Cine este Ștefan Nichita

 

Ștefan, în vârstă de 25 de ani, din Iași, este medic stomatolog, antrenor de fitness, însă și cântăreț stradal. El a început să cânte la sfârșitul liceului, făcând acest lucru din ambiție personală. Ștefan a învățat singur să cânte la pian, ulterior la chitară.

În tot acest timp, a intrat la Facultatea de Medicină din Iași, la stomatologie și în acest moment își începe rezidențiatul. Își dorește să devină chirurg și mai are de parcurs încă 3 ani de școală pentru acest lucru.

Ștefan cântă pe străzile din Iași, în special în sfârșiturile de săptămână. Ștefan interpretează muzică indie. El este și instructor de fitness de 2 ani, obținând certificate în acest domeniu. De asemenea, Ștefan spune faptul că mai câștigă și bani.

Citește și articolul - Tânăra studentă din Cluj care l-a uimit pe Tudor Chirilă la Vocea României - Video https://www.spectacola.ro/tanara-studenta-din-cluj-care-l-a-impresionat-pe-tudor-chirila-la-vocea-romaniei-video_41871.html 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andrei Itu
Categorie: Lifestyle



Sursă foto: Instagram, Youtube/ Monica Bîrlădeanu, Ionela Nastase

Adio, Monica ”Bîrlădeanu”! Schimbare surpriză după nunta cu Valeriu Gheorghiță

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Mihaela Tatu, captură Video PRO TV.

Ce pensie primește Mihaela Tatu. Suma îi ajunge pentru plata unei singure facturi lunare: „Este pensia pe o viață întreagă de muncă”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Sursă foto: Captură foto Instagram Georgiana Lobonț

Cum a reacționat soția lui Vali Vijelie când a aflat că Georgiana Lobonț și soțul ei divorțează. Artistul nu se aștepta la această întrebare

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Facebook/Oana Pellea

Oana Pellea dă de pământ cu Alina Ceușan! Actrița s-a enervat la culme când a văzut derapajul influenceriței: „Câtă vulgaritate și lipsă de bun simț. Rușine!”

Sursă foto: Captură foto Instagram Alina Ceușan/Ada Galeș

O celebră actriță i-a luat apărarea Alinei Ceușan, după ce a fost aspru criticată din cauza unui gest controversat de la teatru: „Vă sugerez să o luați mai ușor”

Captură video: Facebook/Betty Salam. Captură video: Instagram/Betty Salam

„Nu suntem bine deloc. Ne-am despărțit”. Betty Salam, mesaj șocant la doar câteva zile după ce a vorbit despre împăcarea cu Cătălin Vișănescu

Captură video: YouTube/JORGE OFFICIAL. Captură video: YouTube/AntenaStars

Mara Bănică, șocată de imaginile prezentate de Pepe cu Raluca Pastramă la TV. Artistul a dat buzna în emisiunea lui Dan Capatos pentru a prezenta dovezi / Video




Trupa Iris - Nelu Dumitrescu a lansat o nouă melodie / Video

Trupa Iris - Nelu Dumitrescu a lansat un nou single.

pixel