Cristalele care aduc iubire și pace. Irinel Galasiu: „Sunt foarte bune de purtat de către doamnele care își doresc să aibă copii sau sunt însărcinate”/ VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Irinel Galasiu, specialist în cristaloterapie, a fost invitata Andreei Cercel, în emisiunea Pastila de Frumusețe, difuzată pe Spectacola, DC News și DC Medical. 

Irinel Galasiu, specialistă în cristaloterapie, a fost invitată în cadrul emisiunii Pastila de Frumusețe, de la Spectacola, DC News și DC Medical, acolo unde a discutat despre cum putem să ne schimbăm viața, cu ajutorul cristalelor.

 Cristalele care aduc iubire și pace

Pe lângă subiectele abordate, Irinel Galasiu a dezvăluit și care sunt cristalele care ne ajută să atragem în viața noastră iubirea și pacea.

„Anul 2024 are o energie puternică. În zodiacul chinezesc este anul dragonului de lemn și vine cu foarte multă energie, se spune că se pot întâmpla tot felul de lucruri. În numerologie este an 8, iar acestea, combinate, vin cu prosperitate financiară, adică ne putem folosi acest an de cristale pentru prosperitate financiară, putem să mergem spre aventurin, cel verde, sau spre citrin, care te ajută în prosperitatea financiară. Dacă dorim partea aceasta de liniște, de pace, mergem către cristale mai blânde. Asta înseamnă un ametist, malachit, ele aduc această liniște. Mai este piatra Lunii, care este o piatră foarte blândă, care vine cu multă pace, liniște, echilibru și este un cristal foarte bun de purtat de către doamnele care își doresc să aibă copii sau sunt însărcinate, pentru că deține această energie blândă. În combinație cu ametistul, merge foarte bine piatra Lunii”, ne-a spus Irinel Galasiu

Vezi și: Cristalele care-ți aduc bani și abundență financiară. Irinel Galasiu: „Dacă vrei să atragi prosperitate în viața ta...” / VIDEO

Cristalele care ne ajută să promovăm la locul de muncă sau să avem job-ul mult dorit

„Citrinul, în corpul uman, relaționează foarte bine cu plexul solar. Pe aici, noi preluăm și dăm energie. Astfel, purtând un citrin, te ajută foarte bine să ai grijă ce energie dai, ce fel de energie primești, către ce vrei să mergi și ce vrei să accentuezi în viața ta. Dacă vrei, pe partea aceasta profesională, să ai un job mai bun sau să fii mai performant, să fii promovat, este bine să porți acest citrin și să te gândești la acest schimb de energie, la ce dai și la ce primești, la cât dai, la cum primești. Dacă nu reușești să obții încă o mărire de salariu sau banii pe care tu ți dorești, trebuie să stai bine să te gândești de ce se întâmplă acest lucru, trebuie să ne ducem puțin în interiorul nostru, iar citrinul vine pe această zonă a plexului solar, unde se află toate aceste lucruri și te ajută să deblochezi energia în zona respectivă și să îți pui mai multe întrebări. Tu trebuie să lucrezi cu lucrul acesta, lăsând, cumva, calea deschisă, să atragi în viața ta o mărire de salariu sau un job mai bun”, ne-a mai spus Irinel Galasiu. 

Cum amplasăm corect cristalele

„Sunt mai multe cristale, cu mai multe tipuri de energii, unele sunt mai blânde, altele mai puternice, cu o energie mai dură și atunci, în funcție de ceea ce ne dorim, purtăm acel tip de cristal. Dacă ne dorim protecție în casă, putem să ținem cristalele poate pe holul de la intrare și putem să punem un cuarț fumuriu mare, o geodă din ametist sau un cuarț de stâncă, depinde. Dacă vrei să atragi prosperitate în viața ta, poți pune pe birou un citrin, deci în funcție de ceea ce-ți dorești, mergi către acel tip de cristal. În dormitor poți pune unele mai blânde, pentru un somn mai liniștitor.”, ne mai spune specialista.


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Lifestyle


DC Media Group Audience

Sursă foto: Instagram/ Theo Rose

„Mă usuc de nervi”. Tensiuni între Theo Rose și Anghel Damian: „M-am supărat pe el că mi-a dat mie de făcut treaba asta”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru primăvară, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodiile care vor avea noroc în dragoste şi bani

Alina Badic, captură YouTube/ B1TV

Alina Badic, horoscop pentru săptămâna aceasta. Luna Plină aduce tot felul de vibrații și mesaje interesante

Părintele Pimen/ „Altceva cu Adrian Artene”, captură YouTube

Cea mai puternică rugăciune. Părintele Pimen, sfat de pe muntele Athos: „Fă semnul crucii pe pernă, pe copilașii tăi, pe toată casa ta, să ai candela aprinsă la icoana Maicii Domnului”

Sursa foto: Mihai Voropchevici, facebook

Horoscop cu Mihai Voropchevici. Zodia pentru care începutul primăverii nu va fi unul prietenos

Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube/ Fanatik

Camelia Pătrășcanu, avertisment pentru patru zodii. Cum afectează conjuncția Mercur-Neptun, fiecare semn zodiacal

Carmen Tănase, Denis Hanganu/ captură video Youtube, Instagram

Scena filmată de Denis Hanganu alături de Carmen Tănase pentru Clanul, care l-a pus în dificultate pe actor: „Foarte greu” / video

Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură TV/ Antena 3

Horoscop 26 februarie- 3 martie 2024, cu Mihai Voropchievici. Reușită profesională pentru o zodie

Lia Bugnar, captură video Youtube/ Pacientul 2.0

Care este actorul preferat al Liei Bugnar din Clanul: „Sunt leșinată după el. E slăbiciunea mea”

unsplash, autor Biegun Wschodni

O primăvară fabuloasă pentru Taur, Scorpion și Leu. Provăcări pentru Berbec și Pești

Sursa foto: Lidia Fecioru, Antena 3 CNN

Traumele cu care te confrunți în cuplu, dacă nu ai fost iubit în copilărie. Lidia Fecioru: "Fetiţa trebuie luată în brațe de tată până la 6 ani"

Totul celor mai bine îmbrăcați politicieni/ colaj foto Spectacola/ captură TV

Cel mai tare top al politicienilor - bine și rău îmbrăcați: Ciolacu, Ciucă, Simion și alți lideri. Cine a ieșit pe primul locpixel