Culorile pe care nu trebuie să le ai în casă. Anca Dimancea, avertisment: „Asta înseamnă apă deasupra capului, înec și boală”
Data actualizării:
Data publicării:
Anca Dimancea a dezvălui mai multe lucruri pe care trebuie să le știi despre nouă epocă în Feng Shui.

Pe 4 februarie începe așa numita „Perioadă” sau Epoca de foc 9, care ține până pe 4 februarie 2043. Astfel, Anca Dimancea, specialist în zodiacul chinezesc, a dezvăluit ce trebuie să facem în această perioadă, pentru a menține energia în case una cât mai pozitivă și pentru a fi protejați din toate punctele de vedere. Un prim aspect important, pe care specialista a ținut să-l evidențieze, este faptul că tavanul casei, dar și acoperișul trebuie neapărat ferite de o anumită nuanță, care poate aduce dezastre. 

„Nu faceți tavanele sau acoperișurile albastre, asta înseamnă apă deasupra capului, înec și boală. Nu pot să vă spun alte lucruri acum, pentru că nu știu amprenta. Dar trebuie să ținem cont, spre exemplu, că în bucătărie, care este cameră de foc, în general, trebuie să evităm să o facem foarte roșie. Sunt și amprente care o cer roșie, asta nu e greșit, dar nu trebuie să o facem pe toată, evitați excesele. De asemenea, în bucătărie este important ca podeaua să aibă o nuanță de pământ, de stabilitate și în general în casă, dar nu este o regulă, putem pune și alte nuanțe. Dacă nu vreți să calculați amprenta, țineți minte: nu faceți excese. Dacă vă place verdele, faceți un singur perete verde, nu trebuie să îmbrăcăm toată casa, pentru că apare și plictiseala, și oboseala. Depinde și de nuanțe și contează dacă sunt pastelate sau puternice. Culorile sunt primele la care trebuie să ne uităm.”, a declarat Anca Dimancea, în cadrul emisiunii WowNews.

VEZI și: Horoscopul banilor și al carierei pentru 2024. Cristina Demetrescu, previziuni pentru toate zodiile: „Ei stau pe o groapă de bani”

E un moment bun să faci schimbări în casă

Mai mult, acum e momentul oportun în care poți face schimbările în casă pe care tot te-ai chinuit de cea timp să le pui în practică. Când vine însă vorba de o clădire de birouri, Anca Dimancea are și aici un sfat prețios. 

„Cei care simt nevoia să-și schimbe dulapurile la bucătărie, ceva la baie, e foarte bun momentul să reînnoiască la puțin timp după ce s-a intrat într-o perioadă nouă, e ideal să faci asta. E bine să vă ascultați simțurile, acum este momentul oportun să profitați. Dacă ne raportăm la o clădire cu birouri, multe camera, camera șefului trebuie schimbată, pentru că dacă lui îi merge bine, tuturor le va merge.”, a continuat aceasta.

Citește și: Anca Dimancea, horoscop chinezesc pentru luna fabruarie 2024. Zodia care trebuie să aibă grijă la planul financiar

Vechile remedii sau accesorii nu trebuie aruncate

„Accesoriile, remediile nu se aruncă, ele trebuie să fie repoziționate. Puteți să schimbați și culorile conform amprentei calculate, e o variantă foarte practică a ceea ce avem noi de făcut în case, mai este ceva ce ar trebui să vă spun. Dacă nu puteți să faceți imediat aceste schimbări, nu o să le puteți fenta, tot o să le faceți, dar până atunci ar fi bine să faceți o petrecere cu câțiva oameni, cu oameni de bine, care știți că vă vor binele, reinaugurați casa, e un procedeu foarte simplu de a aduce energie proaspătă în casă, după 4 februarie neapărat. Poate fi oriunde, important este să o faceți, nici nu contează în ce an, important e cât mai repede, pentru energie proaspătă. Se spune că o casă care nu e ocupată 6 luni de zile și-a pierdut energia.”, a mai spus Anca Dimancea.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Lifestyle



sursa foto: Ozana Barabancea, Facebook

Ozana Barabancea, despre excluderea din juriul „Te Cunosc de Undeva”: „Niciodată nu mi s-a dat o explicație”

Sursă foto: Antena 1

Dany Boy a făcut-o cu ouă și cu oțet pe Mădălina Maricuț, fosta ispită de la Insula Iubirii. A spus public adevăratul motiv al despărțirii

Captură video: Antena Stars. Sursă foto: Facebook/Larisa Uță

Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea, îl atacă pe Capatos! Prezentatorul TV i-a dat replica în direct la TV: „D-aia te-ai dus la Bursucu”

Captură video: Pro TV. Captură video: Facebook/Poftiți pe la noi

Cătălin Cazacu nu s-a putut abține și a spus public ce crede despre Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu: „Na, pot să se supere pe mine”

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o săptămână excelentă

Sursă foto: Captură video „un PODCAST misto By Bursucu'”

Larisa Uță, mărturisiri cutremurătoare despre căsnicia cu Alin Oprea: „A fost și este alcoolic”

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Cornel de la Insula Iubirii nu s-a potolit nici după plecarea din emisiune, deși știa că Iustina e însărcinată. Ispita Loredana aruncă bomba

Captură video: Antena Stars. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Alin Oprea tună și fulgeră, după ce Larisa Uță a mărturisit că nu i-a fost infidelă. A spus în direct la TV cu cine l-ar fi înșelat, de fapt, fosta soție: „Au fost trei bărbați diferiți”

Captură video: Pro TV

Cătălin Cazacu, declarații neașteptate despre Lora în direct la TV. S-a dat de gol: „Stai, iartă-mă. Dăm înapoi”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania. Sursă foto: Instagram

Ozana Barabancea îi dă replica Iuliei Albu, după criticile aduse. Creatoarea de modă a desființat-o: „Este o catastrofă umblătoare din punct de vedere vestimentar”

Sursă foto: Captură foto Facebook Larisa Uță

Ce avere au de împărțit Alin Oprea și Larisa Uță. Femeia a dat cărțile pe față

Sursă foto: Instagram Alin Oprea/Podcast „ un PODCAST mișto By Bursucu'”

Alin Oprea, replică tăioasă după declarațiile fostei soții. Artistul a desființat-o: „Femeia asta a fost blestemul vieții mele”




pixel