Cum apar în casă energiile negative. Lidia Fecioru: „Lucrul acesta creează o formă de energie negativă. Ea trebuie să crape undeva”
Data publicării:
Lidia Fecioru a dezvăluit cum apar energiile negative în casa noastră. 

Lidia Fecioru a fost invitată în cadrul emisiunii „40 de întrebări”, cu Denise Rifai, acolo unde a răspuns cu sinceritate la întrebările adresate de moderatoarea emisiunii. Printre acestea, Denise Rifai a întrebat-o pe specialistă cum apar energiile negative în casă.

Cum apar în casă energiile negative

Lidia Fecioru susține că noi suntem cei care aducem energiile negative în locuința noastră. Aceasta a dat și un exemplu legat de apelurile telefonice, unde cel de la capătul firului ne spune ceva care ne enervează. În acel moment, noi preluăm acea formă de energie negativă, pe care o împrăștiem în toată locuința. Astfel, ziua respectivă este compromisă și vom avea impresia că totul ne merge rău. Lidia Fecioru a ținut să dea și un sfat în legătură cu acest lucru. Specialista susține să închidem apelul telefonic, dacă persoana care ne-a apelat inițiază o conversație negativă. 

„Noi aduce în casă energiile negative prin anumite stări. De exemplu, te-a sunat cineva, te-a enervat și te-ai supărat foarte tare. După ce închizi discuția, încă o oră ești nervos de ceea ce a zis, ce a făcut. Lucrul acesta creează o formă de energie negativă în casa noastră și, din întâmplare, spui că ai scăpat și cea mai frumoasă farfurie din mână. Ce s-a întâmplat? Ei bine, energia care s-a acumulat și, obligatoriu, ea trebuie să crape undeva. Ori ne scapă sticla de parfum și se sparge, ori ceva se întâmplă. Toate aceste lucruri se întâmplă datorită nouă, pentru că permitem ca celălalt, de la capătul firului, să ne încarce cu atâta energie negativă. Tocmai de aceea, discuțiile la telefon, când le-ai văzut că sunt negative, oprești imediat. Îi spui că nu ai timp să vorbești și că vă auziți mâine. Asta ca să fim diplomați, să nu îl rănim pe celălalt, dacă ne este scump. Dacă nu ne este scump, îi spui clar că nu vrei să îl auzi și că nu te interesează problema lui. Îi spui să își rezolve singur problema și să nu se mai plângă la toată lumea. Se plânge, dar nu rezolvă nimic”, a spus Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii „40 de întrebări”, cu Denise Rifai. 

Youtube video image

Cum îndepărtezi energia negativă din jur

''Totul în jurul nostru ne poate încărca negativ sau pozitiv. Energia statică este o energie negativă, așa se încarcă organismul cu ioni negativi și de asta uneori ne electrocutăm de la piele, mașină, haine. E important să ne curățăm pe noi și primul lucru pe care îl putem face este un duș, părul este cel care preia foarte multă energie negativă. Dacă nu ne tundem simțim nevoia să o facem pentru că ne ușurează.

Și o vorbă aruncată către cineva este o formă de energie negativă. Negativ dăm, negativ dăm. Pentru a ne curăța dăm cu tămâie în casă și facem foarte bine. Dacă nu ne curățăm energetică ne putem îmbolnăvi. Este foarte important să curățăm chakra vorbirii adică tiroida, trebuie să avem curajul să o deblocăm. Tiroida se blochează cu orice gând, orice suferință neîmpărtășită. Se spune că dacă vrei să fii fericit în viață și să pornești pe un drum, să o faci cu fața fericită, nu poți să intri cu fața supărată într-o viață pe care vrei să o începi.

Curățarea energiilor se face cu plante foarte puternic mirositoare. Spuneam de dafin, să ardem frunzele în casă și să afumăm, să scriem mesaje pe frunze de dafin și să le dăm foc, cimbru, mentă, salvie, coji de lămâie/portocală.

Putem face un șomoiog din toate plantele uscate, dăm foc, stingem și ne înconjurăm cu acel fum. Universul îţi aduce toată informaţia. Tu trebuie doar să fii cel care o percepi sau nu o percepi„, a spus Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”, de pe Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Lifestyle


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Acces Direct

Demisie șoc la Antena Stars! A plecat de la Acces Direct după 6 ani: „A fost ultima mea zi”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Suma uriașă pierdută de Cristina Bâtlan în urma afacerii pe care a avut-o cu Cătălin Botezatu. În ce relații a rămas femeia de afaceri cu celebrul designer

Andrei Nae

O studentă rupe tăcerea în cazul lui Andrei Nae, cunoscut drept „profesorul în fustă”

Captură video: Pro TV

Ioana Gingină a vrut să știe toată lumea de ce nu-l suportă pe Cristi Mitrea. Actrița nu s-a abținut: „Am văzut eu niște lucruri”

Andrei Nae

Ați văzut profesorul în fustă de la Universitatea din București? Adevărul despre fotografia publicată de Mara Bănică

Agerpres

Știrea zilei e despre Carmen Brumă. NIMENI din presă n-a scris despre asta! Cu lacrimi în ochi, a făcut marele anunț: E o nouă etapă în viața mea

Insula iubirii

Radu Vâlcan anunță ce cuplu părăseşte Insula Iubirii: Cum plecaţi, împreună sau separat?

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Dana Budeanu, reacție în cazul profesorului în fustă

 pexels-max-fischer-5212362

Universitatea din București, decizie după ce un profesor a apărut în fustă

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Gabi Bădălău s-a dat de gol! Spunea că nu a înșelat-o niciodată pe Bianca Drăgușanu, dar acum a recunoscut tot fără menajamente

Andrei Nae

Profesor, după ce Andrei Nae a purtat o fustă: Aș vrea să evit să îl elogiez...

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 22 - 28 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de reușite în tot ce face




pixel