Cum apar în casă energiile negative. Lidia Fecioru: „Lucrul acesta creează o formă de energie negativă. Ea trebuie să crape undeva”
Data publicării:
Lidia Fecioru a dezvăluit cum apar energiile negative în casa noastră. 

Lidia Fecioru a fost invitată în cadrul emisiunii „40 de întrebări”, cu Denise Rifai, acolo unde a răspuns cu sinceritate la întrebările adresate de moderatoarea emisiunii. Printre acestea, Denise Rifai a întrebat-o pe specialistă cum apar energiile negative în casă.

Cum apar în casă energiile negative

Lidia Fecioru susține că noi suntem cei care aducem energiile negative în locuința noastră. Aceasta a dat și un exemplu legat de apelurile telefonice, unde cel de la capătul firului ne spune ceva care ne enervează. În acel moment, noi preluăm acea formă de energie negativă, pe care o împrăștiem în toată locuința. Astfel, ziua respectivă este compromisă și vom avea impresia că totul ne merge rău. Lidia Fecioru a ținut să dea și un sfat în legătură cu acest lucru. Specialista susține să închidem apelul telefonic, dacă persoana care ne-a apelat inițiază o conversație negativă. 

„Noi aduce în casă energiile negative prin anumite stări. De exemplu, te-a sunat cineva, te-a enervat și te-ai supărat foarte tare. După ce închizi discuția, încă o oră ești nervos de ceea ce a zis, ce a făcut. Lucrul acesta creează o formă de energie negativă în casa noastră și, din întâmplare, spui că ai scăpat și cea mai frumoasă farfurie din mână. Ce s-a întâmplat? Ei bine, energia care s-a acumulat și, obligatoriu, ea trebuie să crape undeva. Ori ne scapă sticla de parfum și se sparge, ori ceva se întâmplă. Toate aceste lucruri se întâmplă datorită nouă, pentru că permitem ca celălalt, de la capătul firului, să ne încarce cu atâta energie negativă. Tocmai de aceea, discuțiile la telefon, când le-ai văzut că sunt negative, oprești imediat. Îi spui că nu ai timp să vorbești și că vă auziți mâine. Asta ca să fim diplomați, să nu îl rănim pe celălalt, dacă ne este scump. Dacă nu ne este scump, îi spui clar că nu vrei să îl auzi și că nu te interesează problema lui. Îi spui să își rezolve singur problema și să nu se mai plângă la toată lumea. Se plânge, dar nu rezolvă nimic”, a spus Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii „40 de întrebări”, cu Denise Rifai. 

Cum îndepărtezi energia negativă din jur

''Totul în jurul nostru ne poate încărca negativ sau pozitiv. Energia statică este o energie negativă, așa se încarcă organismul cu ioni negativi și de asta uneori ne electrocutăm de la piele, mașină, haine. E important să ne curățăm pe noi și primul lucru pe care îl putem face este un duș, părul este cel care preia foarte multă energie negativă. Dacă nu ne tundem simțim nevoia să o facem pentru că ne ușurează.

Și o vorbă aruncată către cineva este o formă de energie negativă. Negativ dăm, negativ dăm. Pentru a ne curăța dăm cu tămâie în casă și facem foarte bine. Dacă nu ne curățăm energetică ne putem îmbolnăvi. Este foarte important să curățăm chakra vorbirii adică tiroida, trebuie să avem curajul să o deblocăm. Tiroida se blochează cu orice gând, orice suferință neîmpărtășită. Se spune că dacă vrei să fii fericit în viață și să pornești pe un drum, să o faci cu fața fericită, nu poți să intri cu fața supărată într-o viață pe care vrei să o începi.

Curățarea energiilor se face cu plante foarte puternic mirositoare. Spuneam de dafin, să ardem frunzele în casă și să afumăm, să scriem mesaje pe frunze de dafin și să le dăm foc, cimbru, mentă, salvie, coji de lămâie/portocală.

Putem face un șomoiog din toate plantele uscate, dăm foc, stingem și ne înconjurăm cu acel fum. Universul îţi aduce toată informaţia. Tu trebuie doar să fii cel care o percepi sau nu o percepi„, a spus Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”, de pe Antena 3. 


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Lifestyle


DC Media Group Audience

Sursă foto: Instagram/ Theo Rose

„Mă usuc de nervi”. Tensiuni între Theo Rose și Anghel Damian: „M-am supărat pe el că mi-a dat mie de făcut treaba asta”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru primăvară, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodiile care vor avea noroc în dragoste şi bani

Alina Badic, captură YouTube/ B1TV

Alina Badic, horoscop pentru săptămâna aceasta. Luna Plină aduce tot felul de vibrații și mesaje interesante

Părintele Pimen/ „Altceva cu Adrian Artene”, captură YouTube

Cea mai puternică rugăciune. Părintele Pimen, sfat de pe muntele Athos: „Fă semnul crucii pe pernă, pe copilașii tăi, pe toată casa ta, să ai candela aprinsă la icoana Maicii Domnului”

Sursa foto: Mihai Voropchevici, facebook

Horoscop cu Mihai Voropchevici. Zodia pentru care începutul primăverii nu va fi unul prietenos

Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube/ Fanatik

Camelia Pătrășcanu, avertisment pentru patru zodii. Cum afectează conjuncția Mercur-Neptun, fiecare semn zodiacal

Carmen Tănase, Denis Hanganu/ captură video Youtube, Instagram

Scena filmată de Denis Hanganu alături de Carmen Tănase pentru Clanul, care l-a pus în dificultate pe actor: „Foarte greu” / video

Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură TV/ Antena 3

Horoscop 26 februarie- 3 martie 2024, cu Mihai Voropchievici. Reușită profesională pentru o zodie

Lia Bugnar, captură video Youtube/ Pacientul 2.0

Care este actorul preferat al Liei Bugnar din Clanul: „Sunt leșinată după el. E slăbiciunea mea”

unsplash, autor Biegun Wschodni

O primăvară fabuloasă pentru Taur, Scorpion și Leu. Provăcări pentru Berbec și Pești

Sursa foto: Lidia Fecioru, Antena 3 CNN

Traumele cu care te confrunți în cuplu, dacă nu ai fost iubit în copilărie. Lidia Fecioru: "Fetiţa trebuie luată în brațe de tată până la 6 ani"

Totul celor mai bine îmbrăcați politicieni/ colaj foto Spectacola/ captură TV

Cel mai tare top al politicienilor - bine și rău îmbrăcați: Ciolacu, Ciucă, Simion și alți lideri. Cine a ieșit pe primul locpixel