Cum arată relaţia de tipul dragoste şi ură. Lidia Fecioru: „Câștigi un premiu, dar nu te bucuri de el prea mult timp”
Data publicării:
Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a spus cum arată relaţia de tipul dragoste şi ură.

Există cupluri care trăiesc într-o constantă fluctuație între iubire intensă și conflicte aprinse. Relațiile de tip „dragoste și ură” sunt adesea marcate de ciclicitatea certurilor și a împăcărilor pasionale, iar tensiunile devin un element central al legăturii dintre parteneri. Deși pasiunea este prezentă, aceste relații sunt rareori echilibrate.

Te-ar putea interesa și: Remediul care te ajută să scapi de varice. Lidia Fecioru: „Aplici pe zona afectată de varice timp de aproximativ 3 minute”

Cum arată relaţia de tipul dragoste şi ură. Lidia Fecioru: „Câștigi un premiu, dar nu te bucuri de el prea mult timp”

Lidia Fecioru a explicat în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” că aceste relații încep adesea cu o atracție puternică. Partenerul poate părea ideal la început, impresionând prin aspectul fizic sau prin imaginea socială. Însă, odată ce relația avansează, personalitatea acestuia este dificil de gestionat.

„Dragoste cu năbădăi. Ziua se ceartă, se bat și noaptea se împacă. La început, îți place ambalajul, că este musculos, frumos, îți place să fii în compania lui, te duci bine oriunde te duci cu el că artă foarte bine, toată lumea te invidiază pentru bărbatul mișto de lângă tine. Dar când ajungi să-l cunoști cu adevărat, îți dai seama că are un caracter greoi, îți vine greu să-l suporți. Totul rămâne la nivel de imagine, conținutul nu se potrivește cu ambalajul. Nu rezistă o astfel de relație.

Simți că ești tot timpul într-o competiție de a-l câștiga. Sunt bărbați cărora le place concurența feminină în jurul lor și femeia de lângă el se străduiește să-i câștige toate aprobările posibile, anturajul, încrederea, părinții. La un moment dat, femeia se gândește că nu îi sunt satisfăcute nevoiele emoționale. Câștigi un premiu, dar nu te bucuri de el prea mult timp. Nu e o relație echilibrată, pentru că partenerul ignoră ceea ce contează cu adevărat pentru tine. Urcăm partenerul pe un piedestal și ne trezim noi jos, ne simțim mai puțin importanți, mai puțin valoroși”, a spus Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”.

Te-ar putea interesa și: Ce cuvinte să-i spui partenerului ca să-i deschizi inima. Lidia Fecioru: „Simte când îl înțelegi și se va deschide”

„Unele femei sunt dependente de a avea o relație. Una este să ai o relație sănătoasă și alta e doar să ai o relație”

Lidia Fecioru a atras atenția asupra faptului că multe femei acceptă astfel de relații din teama de a fi singure, devenind dependente de simpla idee de a avea o relație, chiar dacă aceasta nu este sănătoasă. 

„Unele femei sunt dependente de a avea o relație. Una este să ai o relație sănătoasă și alta e doar să ai o relație. Frica de a fi singur e atât de puternică, încât te face să accepți orice. Și asta doar pentru că am devenit dependenți de ideea de a avea o relație. Nu contează cum e relația, ci doar să fie acolo cineva. Și asta ne subminează stima de sine, ne face să ne subestimăm. De aceea, e important să fim conștienți de propriile noastre nevoi emoționale și să nu le ignorăm pentru a menține o relație care nu ne face bine”, a spus Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Lifestyle



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”

Flick, foto Instagram

Flick Domnul Rimă a stârnit un val de reacții negative, după ce a scris o poezie controversată despre femei: „Cam jenant venind din partea unui tată de fată”

Sursă foto: Captură foto Facebook/Instagram Alin Oprea

Alin Oprea își modifică testamentul. Artistul nu mai vrea să le lase averea copiilor

Sursă foto: Captură foto Instagram Ioana Ginghină

Ioana Ginghină și-a deschis sufletul și a vorbit despre căsnicia cu Cristi Pitulice: „Nu mă simțeam la locul meu, era o nesiguranță”




pixel