Cum ne afectează cifra personală în 2024. Carmen Harra, previziuni neașteptate pentru români
Data publicării:
Carmen Harra a dezvăluit cum ne afectează cifra personală, în anul 2024, dar și cum ne-o calculăm. 

Carmen Harra a spus ce ne așteaptă în anul 2024, dar și cum să ne calculăm cifra personală. Celebra clarvăzătoare a fost invitată la podcast-ul „ALTCEVA”, acolo unde a dezvăluit că există o formulă care ne ajută să facem acest lucru. Este foarte important să știm să știm ziua și luna în care ne-am născut. 

Cum ne afectează cifra personală în 2024

Carmen Harra a mărturisit că fiecare om are o cifră personală cu o anumită vibrație. 

„Deci, cifra globală se adaugă la ziua și luna în care te-ai născut și cădem pe un singur număr. Că vibrațiile astea energetice sunt de la 1 până la 9. Noi suntem în vibrația colectivă a cifrei 8 în anul 2024, care este planeta Saturn a karmei și a memoriei, dar fiecare din noi dacă luăm numărul ăsta 8 și-l adăugăm la ziua și luna în care ne-am născut.

Cădem pe o singură cifră și cifra respectivă reprezintă anul nostru personal. Acum, fiecare cifră are o vibrație diferită. Anul meu personal poate fi complet diferit de tot ce se-ntâmplă-n lume, doar că, fiind parte din gândirea colectivă, am parte și de consecințele schimbărilor globale”, a dezvăluit Carmen Harra.

Carmen Harra: „Vibrația cifrei 2 nu este o energie care să susțină o reușită”

„Pe Marcel Ciolacu nu-l favorizează că din vara anului viitor intră într-un an personal 2. Când ești în anii personali 2… nu prea ai șanse să câștigi prea mare lucru sau dacă o faci pierzi pe parcurs. Vibrația cifrei 2 nu este o energie care să susțină o reușită. Am văzut asta la Hillary, când a pierdut alegerile. S-a întâmplat pentru că intrase în anul 2”, a completat Carmen Harra, conform cancan.ro.

Carmen Harra, previziuni dure pentru 2024

„În lume sunt conflicte puternice care din nefericire ar putea să ducă în 2024 la un război mondial de proporții. Pericolul este extrem de mare însă să sperăm că ne protejează divinitatea și că nu se va ajunge acolo. Putem doar să ne rugăm! Un pericol atât de mare nu a avut umanitatea de multă vreme. 2024 este un an karmic și anii karmici aduc la lumină experiențele trecutului și de obicei conceptul ăsta karmic se referă la a se repetă anumite experiențe de-a lungul timpului și războiul s-a creat undeva în Orientul Mijlociu, cu foarte multă vreme în urmă. De acolo a pornit nucleul bătăliilor și de acolo s-a extins în Europa, iar și pericolul de a se extinde în lumea întreagă este acum mai mare ca oricând în anul viitor”, a declarat Carmen Harra, potrivit ciao.

„Lumea stă pe un butoi de pulbere iar următorii ani sunt periculoși”

Astfel, pericolul din următoarea perioadă poate fi prezent la orice pas, povestește Carmen Harra, care spune că nu doar anul 2024 este pus sub aceste avertisment. 

„Pentru a intra într-o perioadă luminoasă și stabilă trecem întâi prin purgatoriul ăsta și prin partea de haos. Deci eu susțin că pericolul unui al treilea război mondial este foarte-foarte mare în viitorul apropiat. Să sperăm că nu se va întâmpla! Nu este o incidență de 100%, dar din nefericire lumea stă pe un butoi de pulbere iar următorii ani sunt periculoși, nu numai 2024!”, a mai adăugat Carmen Harra.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Lifestyle



sursa foto: Ozana Barabancea, Facebook

Ozana Barabancea, despre excluderea din juriul „Te Cunosc de Undeva”: „Niciodată nu mi s-a dat o explicație”

Sursă foto: Antena 1

Dany Boy a făcut-o cu ouă și cu oțet pe Mădălina Maricuț, fosta ispită de la Insula Iubirii. A spus public adevăratul motiv al despărțirii

Captură video: Antena Stars. Sursă foto: Facebook/Larisa Uță

Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea, îl atacă pe Capatos! Prezentatorul TV i-a dat replica în direct la TV: „D-aia te-ai dus la Bursucu”

Captură video: Pro TV. Captură video: Facebook/Poftiți pe la noi

Cătălin Cazacu nu s-a putut abține și a spus public ce crede despre Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu: „Na, pot să se supere pe mine”

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o săptămână excelentă

Sursă foto: Captură video „un PODCAST misto By Bursucu'”

Larisa Uță, mărturisiri cutremurătoare despre căsnicia cu Alin Oprea: „A fost și este alcoolic”

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Cornel de la Insula Iubirii nu s-a potolit nici după plecarea din emisiune, deși știa că Iustina e însărcinată. Ispita Loredana aruncă bomba

Captură video: Antena Stars. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Alin Oprea tună și fulgeră, după ce Larisa Uță a mărturisit că nu i-a fost infidelă. A spus în direct la TV cu cine l-ar fi înșelat, de fapt, fosta soție: „Au fost trei bărbați diferiți”

Captură video: Pro TV

Cătălin Cazacu, declarații neașteptate despre Lora în direct la TV. S-a dat de gol: „Stai, iartă-mă. Dăm înapoi”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania. Sursă foto: Instagram

Ozana Barabancea îi dă replica Iuliei Albu, după criticile aduse. Creatoarea de modă a desființat-o: „Este o catastrofă umblătoare din punct de vedere vestimentar”

Sursă foto: Captură foto Facebook Larisa Uță

Ce avere au de împărțit Alin Oprea și Larisa Uță. Femeia a dat cărțile pe față

Sursă foto: Instagram Alin Oprea/Podcast „ un PODCAST mișto By Bursucu'”

Alin Oprea, replică tăioasă după declarațiile fostei soții. Artistul a desființat-o: „Femeia asta a fost blestemul vieții mele”




pixel