Cum poți face mai mulți bani în aprilie. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit două ritualuri care dau rezultate rapide
Data actualizării:
Data publicării:
Expertele în numerologie Oana şi Adina Timofte au dezvăluit în cadrul emisiunii „Xtra Night Show” două remedii prin care poți să faci mai mulți bani în luna aprilie. 

Indiferent de statut social sau ocupație, cu toții ne dorim să trăim o viața mai bună și să avem mai mulți bani în buzunar. Fie că ne dorim să ne îndeplinim visele, să ne asigurăm o siguranță financiară sau să ne bucurăm de mai multă libertate în alegerile noastre, banii joacă un rol crucial în atingerea acestor obiective.

Cu toate acestea, ideea de a economisi bani pentru viitor poate părea adesea dificilă. Așadar, sugestiile și sfaturile oferite de experții în numerologie pentru a crește veniturile devin o resursă valoroasă pentru cei care își doresc să-și îmbunătățească situația financiară și să-și asigure un viitor mai stabil.

Te-ar putea interesa și: Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Cum poți face mai mulți bani în aprilie

Invitate în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, expertele în numerologie Oana şi Adina Timofte au dezvăluit nu unul, ci două remedii prin care poți să faci mai mulți bani în luna aprilie. 

Remediul 1

Luăm un pahar, punem apă și adăugăm 7 linguri de sare grunjoasă. Ulterior punem 3 monede de 50 de bani, iar pe 2 dintre ele facem un semn cu un marker pe partea cu banii. Apoi punem 3 frunze de dafin. Tot acest remediu se pune sub pat sau lângă pat. 

„Înainte de a pune paharul în dormitor poți să ții paharul în mână și să spui diferite afirmații despre bani «Sunt pregătit să primesc bani prin toate căile știute și neștiute»; «Sunt un magnet pentru bani»; «Aleg linia de destin în care mi se deschid drumurile». Atenție, acest ritual este special pentru bani. Nu se poate face pentru sănătate sau orice altceva”, au spus expertele în numerologie Oana şi Adina Timofte în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”.

Te-ar putea interesa și: Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Remediul 2

Tot ce trebuie să facem este să luăm o lumânare tip pastilă de culoare verde. Avem nevoie de un pix cu care să scriem o sumă de bani pe care o dorim și apoi doar aprindem lumânarea.

„Remediul acesta se face cel puțin 45 de zile. Aceeași sumă se scrie în fiecare zi, de exemplu 5000 de euro pentru a achita un credit sau pentru a achita altceva. De asemenea, poate unii își doresc să atragă bani. Contează foarte mult să te conectezi cu energia banilor și să înțelegi”, au mai precizat expertele în numerologie Oana şi Adina Timofte în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”.

Te-ar putea interesa și: Cum ne influențează Mercur retrograd în Berbec, din 2 aprilie. Daniela Simulescu a dezvăluit care vor fi cele mai afectate zodii

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Lifestyle


DC Media Group Audience

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Alina Bădic - horoscop

Alina Bădic - horoscop 21– 27 aprilie 2024. Zodia care are foarte mult succes acum. Sunt într-o perioadă foarte prolifică

Adela Popescu/captură video Youtube, Fain & Simplu cu Mihai Morar

„Îmi venea să-l omor”. Adela Popescu, moment de cumpănă în căsnicia cu Radu Vâlcan: „Eu eram efectiv distrusă și el...”

Alina Bădic - horoscop

Alina Bădic horoscop 21– 27 aprilie 2024. Zodia cu evoluție foarte frumoasă pe parte profesională

Dr. Mihail/ captură video TikTok

Băutura cu cei mai mulți antioxidanți. Scade mortalitatea cu 17%. Dr. Mihail Pautov: „În plus, are zero calorii”


Cele mai PERICULOASE alimente care cresc riscul de SUFOCARE

Sufocarea la bebeluși și copii este foarte periculoasă....



pixel