Cum să ai mai multă încredere în tine. Carmen Brumă a dezvăluit cea mai eficientă metodă: „Te ajută să îți învingi lenea, oboseala, lipsa de chef, scuzele”
Data publicării:
Carmen Brumă a dezvăluit cea mai eficientă metodă care te ajută să îți câștigi încrederea în tine.

Încrederea în sine înseamnă să ai încredere în propriile tale abilități și să te simți bine în pielea ta. Este despre a te cunoaște, a te accepta așa cum ești și a avea încredere că poți face față provocărilor vieții. Atitudinea pozitivă și capacitatea de a învăța din eșecuri sunt, de asemenea, importante în dezvoltarea încrederii în sine. Este ceva ce poți construi și îmbunătăți în timp.

Cu toate acestea, de cele mai multe ori, încrederea în sine nu este o calitate cu care ne naștem, ci o dobândim pe parcursul vieții.

Cum îți poți câștiga încrederea în tine

Carmen Brumă a transmis recent o lecție puternică despre încrederea în sine, susținând că niciun curs sau carte de dezvoltare personală nu poate egala învățăturile dobândite prin antrenamentul zilnic. 

„Niciun curs sau carte de dezvoltare personală nu o să îți dea ceea ce te poate învăța antrenamentul zilnic: să îți învingi lenea, oboseala, lipsa de chef, scuzele. În fiecare zi înseamnă tot atâtea victorii care-i demonstrează creierului tău că ești capabilă, că ești în stare, că ești puternică.

Și știi ce sunt reușitele astea mici și constante? Sunt cea mai solidă fundație pentru încrederea în sine, pe care nu o primești de la naștere, de cele mai multe ori. Trebuie să o câștigi singură, constant, zi de zi, până când vei ști, în adâncul ființei tale, indiferent de situație, că poți”, a spus Carmen Brumă pe rețelele sociale. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Carmen Bruma (@carmenbrumaofficial)

Vrei să pierzi în greutate, dar nu reușești? Carmen Brumă a explicat de ce nu poți, de fapt, să dai jos kilogramele în plus

Recent, Carmen Brumă a dezvăluit pe rețelele sociale motivul pentru care unele persoane nu reușesc să da jos kilogramele în plus. Totodată, ea a precizat că bărbații slăbesc mai repede decât femeile.

„Există persoane care scapă mai ușor de kilogramele în plus și persoane care trebuie să facă mai multe eforturi. Bărbaților le este cel mai ușor să slăbească. Ei reacționează cel mai bine la orice tip de dietă pentru că au o altă compoziție corporală și genetic am mai multă musculatură și mai puțina grăsime în comparație cu femeile. Din acest motiv ei dau jos foarte repede. De obicei, un bărbat care nu a ținut niciodată cură și care mănâncă haotic și bea mult alcool sau care bea constant alcool va reacționa în minus pe cântar în momentul în care renunță la alcool și să zicem că își organizează un pic sau reduce un pic masa de seară.

La polul opus ar fi femeile de peste 35 de ani care au un metabolism bazal scăzut din cauza numeroaselor cure de slăbire la care n-au menținut rezultatele. Deci au slăbit, apoi s-au îngrășat și tot așa. De asemenea, cele care au puțină masă musculară sau femeile aflate la menopauză sau perimenopauză care, la fel, nu au o masă musculară mare, potrivită cu această etapă a vieții lor. De asemenea, cele care au hipotiroidism, de multe ori, în perioada menopauzei, hipotiroidismul apare și poate să rămân diagnosticat pentru că se suprapune perfect peste simptomele menopauzei. Apoi, ar mai fi ovarul polichistic, Hasimoto”, a spus Carmen Brumă pe rețelele sociale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Lifestyle



sursa foto: Ozana Barabancea, Facebook

Ozana Barabancea, despre excluderea din juriul „Te Cunosc de Undeva”: „Niciodată nu mi s-a dat o explicație”

Sursă foto: Antena 1

Dany Boy a făcut-o cu ouă și cu oțet pe Mădălina Maricuț, fosta ispită de la Insula Iubirii. A spus public adevăratul motiv al despărțirii

Captură video: Antena Stars. Sursă foto: Facebook/Larisa Uță

Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea, îl atacă pe Capatos! Prezentatorul TV i-a dat replica în direct la TV: „D-aia te-ai dus la Bursucu”

Captură video: Pro TV. Captură video: Facebook/Poftiți pe la noi

Cătălin Cazacu nu s-a putut abține și a spus public ce crede despre Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu: „Na, pot să se supere pe mine”

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o săptămână excelentă

Sursă foto: Captură video „un PODCAST misto By Bursucu'”

Larisa Uță, mărturisiri cutremurătoare despre căsnicia cu Alin Oprea: „A fost și este alcoolic”

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Cornel de la Insula Iubirii nu s-a potolit nici după plecarea din emisiune, deși știa că Iustina e însărcinată. Ispita Loredana aruncă bomba

Captură video: Antena Stars. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Alin Oprea tună și fulgeră, după ce Larisa Uță a mărturisit că nu i-a fost infidelă. A spus în direct la TV cu cine l-ar fi înșelat, de fapt, fosta soție: „Au fost trei bărbați diferiți”

Captură video: Pro TV

Cătălin Cazacu, declarații neașteptate despre Lora în direct la TV. S-a dat de gol: „Stai, iartă-mă. Dăm înapoi”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania. Sursă foto: Instagram

Ozana Barabancea îi dă replica Iuliei Albu, după criticile aduse. Creatoarea de modă a desființat-o: „Este o catastrofă umblătoare din punct de vedere vestimentar”

Sursă foto: Captură foto Facebook Larisa Uță

Ce avere au de împărțit Alin Oprea și Larisa Uță. Femeia a dat cărțile pe față

Sursă foto: Instagram Alin Oprea/Podcast „ un PODCAST mișto By Bursucu'”

Alin Oprea, replică tăioasă după declarațiile fostei soții. Artistul a desființat-o: „Femeia asta a fost blestemul vieții mele”




pixel