Cum să îți dai seama dacă ești o femeie Alfa. Lidia Fecioru: „Mai au o calitate”
Data actualizării:
Data publicării:
Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a explicat, în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”, trăsăturile femeilor Alfa.

În cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”, Lidia Fecioru a explicat cine sunt și ce vor femeile Alfa. 

„Femeia alfa știe ce vrea, face ce vrea, pleacă unde vrea, nu e independentă, este super independentă”

Potrivit bioenergoterapeutului, femeile Alfa sunt puternice, independente și știu exact ce vor de la viață. Ele nu se lasă influențate de părerile altora și își construiesc propriile planuri, fie că sunt singure sau într-o relație. Ele sunt capabile să-și organizeze viața așa cum vor, fără a ține cont de opiniile altora. De asemenea, nu se compară cu alții și nu se victimizează niciodată.

„Femeia alfa știe ce vrea, face ce vrea, pleacă unde vrea, nu e independentă, este super independentă, fie că sunt singure, fie că sunt într-o relație. Într-o relație, ea întotdeauna își creează planurile ei și nu depinde de nimeni și nimic. Adică este o femeie care are clar o carieră, este înfiptă bine, cu tocurile în asfalt. Are o anumită inteligență, una e că e inteligentă, alta e că știe ce vrea, iar alta e că-și organizează viața exact cum îi place ei și nu ține cont de părerile nimănui.

Mai au o calitate: nu se compară niciodată cu alții, adică se cunoasc foarte bine. Da, asta înseamnă să aibă încredere în ea, să aibă încredere în tot ce face, în tot ce spune, în toate acțiunile ei. Poate fi chiar un lider, pentru că asta este. Ăsta e felul ei de a se comporta.  Ele sunt îndrăznețe, ele îndrăznesc să fie căpetenii, îndrăznesc să spună unele lucruri cu curajul. Nu le frică că cineva o să le scoată vorbe, nu le interesează. Nu le interesează părerea nimănui și nimic”, a declarat Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”, potrivit antena3.ro.

Youtube video image

Citește și: Semnele clare care-ți indică faptul că ești într-o relație toxică. Lidia Fecioru, avertisment: „Nu o să meargă. Acolo nu este iubire, e dependență”

„Știu când să plece, nu așteaptă să fie alungate”

Totodată, potrivit Lidiei Fecioru, femeile Alfa nu se tem să investească timp și energie în relații, dar, în același timp, nu ezită să se retragă dacă relația nu le aduce împlinire. Ele preferă să fie singure decât să rămână într-o relație care le epuizează.

„Da, femeile alfa mai au o chestie. Știu când să plece, nu așteaptă să fie alungate. E o chestie de demnitate. Șefii nu sunt alungați, își dau demisia, sunt sigure pe ele, ele știu întotdeauna să facă ceva să funcționeze: o prietenie, o relație, o decizie eșuată. 

Înseamnă, de obicei, că investesc timp și energie. E și adevărat, decât să-ți faci o relație de care te târâi de ea și investești în ea, irosești și energie și te consumă, nu înțeleg de ce s-o ai.  Mai bine stai singur decât să stai într-o relație din asta care te epuizează. Femeile alfa nu se victimizează, da, nu vor fi niciodată în postura de victimă.

Niciodată nu vor da vina pe nimeni că ele sunt nefericite. Niciodată nu vor da vina pe cineva cu care are o relație, că relația nu merge pentru că ea hotărăște dacă merge sau nu merge. Își conduc viața singure”, a spus Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”.

Citește și: Greșeala comună prin care alungi banii din casă. Mulți oameni fac asta. Lidia Fecioru: „Niciodată! Cea mai mare greșeală”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Lifestyle



sursa foto: Ozana Barabancea, Facebook

Ozana Barabancea, despre excluderea din juriul „Te Cunosc de Undeva”: „Niciodată nu mi s-a dat o explicație”

Sursă foto: Antena 1

Dany Boy a făcut-o cu ouă și cu oțet pe Mădălina Maricuț, fosta ispită de la Insula Iubirii. A spus public adevăratul motiv al despărțirii

Captură video: Antena Stars. Sursă foto: Facebook/Larisa Uță

Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea, îl atacă pe Capatos! Prezentatorul TV i-a dat replica în direct la TV: „D-aia te-ai dus la Bursucu”

Captură video: Pro TV. Captură video: Facebook/Poftiți pe la noi

Cătălin Cazacu nu s-a putut abține și a spus public ce crede despre Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu: „Na, pot să se supere pe mine”

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o săptămână excelentă

Sursă foto: Captură video „un PODCAST misto By Bursucu'”

Larisa Uță, mărturisiri cutremurătoare despre căsnicia cu Alin Oprea: „A fost și este alcoolic”

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Cornel de la Insula Iubirii nu s-a potolit nici după plecarea din emisiune, deși știa că Iustina e însărcinată. Ispita Loredana aruncă bomba

Captură video: Antena Stars. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Alin Oprea tună și fulgeră, după ce Larisa Uță a mărturisit că nu i-a fost infidelă. A spus în direct la TV cu cine l-ar fi înșelat, de fapt, fosta soție: „Au fost trei bărbați diferiți”

Captură video: Pro TV

Cătălin Cazacu, declarații neașteptate despre Lora în direct la TV. S-a dat de gol: „Stai, iartă-mă. Dăm înapoi”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania. Sursă foto: Instagram

Ozana Barabancea îi dă replica Iuliei Albu, după criticile aduse. Creatoarea de modă a desființat-o: „Este o catastrofă umblătoare din punct de vedere vestimentar”

Sursă foto: Captură foto Facebook Larisa Uță

Ce avere au de împărțit Alin Oprea și Larisa Uță. Femeia a dat cărțile pe față

Sursă foto: Instagram Alin Oprea/Podcast „ un PODCAST mișto By Bursucu'”

Alin Oprea, replică tăioasă după declarațiile fostei soții. Artistul a desființat-o: „Femeia asta a fost blestemul vieții mele”




pixel