Cum să-ți proiectezi propriul copil, înainte de a-l concepe. Profesorul Dumitru Constantin Dulcan explică: „ Cu 6, 8 luni înainte, ei trebuie să își pregătească viitoarea ființă”
Medicul neurolog și psihiatru Dumitru Constantin Dulcan a dezvăluit cum putem că ne proiectăm  propriul copil, înainte de a-l concepe.

Prof. Univ. Dr. Dumitru Constantin Dulcan este considerat unul dintre cei mai buni neurologi și psihiatri din țara noastră. Pe lângă cariera de excepție în medicină, și-a dedicat timpul pentru a împărtăși cu publicul cunoștințele sale, pentru a le expune oamenilor cum pot rămâne sănătoși mai mult timp. Recent, acesta a fost invitat în emisiunea „Fain & Simplu”, cu Mihai Morar, acolo unde a dezvăluit cum putem că ne proiectăm  propriul copil, înainte de a-l concepe.

Cum să-ți proiectezi propriul copil, înainte de a-l concepe

Medicul Dumitru Constantin Dulcan a precizat că este foarte important ca viitoare mămică să renunțe la vicii, înainte de a concepe un copil. Totodată, acesta a subliniat faptul că ambii parteneri trebuie să își dorească acel copil, iar  cu ”6, 8 luni înainte, ei trebuie să își pregătească viitoarea ființă și să îl vizualizeze”. 

”Poți să fii inginer genetic al propriului tău copil. Lucrurile stau așa. Mai întâi, pionul principal e mama. Să se lase de alcool, să se lase de fumat și, contează enorm de mult, de conflicte. Al doilea, cei doi parteneri trebuie să fie de acord ca ei să aibă un copil. Am văzut că deja și OMS, și oamenii de știință, în clipa de față, gândesc același lucru, care mie mi s-ar fi părut altfel, o fantezie. 6, 8 luni înainte, ei trebuie să își pregătească viitoarea ființă și să îl vizualizeze. Poți să știi că, de pildă, cu 3-4 luni înainte, prin vise i se spune numele copilului, mamei?  Dar să zicem că mama îi spune că îl cheamă, pe nașul îl cheamă Ion, dar i se spune că trebuie să fie Alexandru. O să-l cheme Ion Alexandru. O să fie și, și.  Deci, faptul că noi proiectăm acest copil, care devine o ființă în virtutea minții noastre, de fapt, noi creăm un câmp de forțe. Să ne înțelegem, noi venim din câmp de forțe. Conștiința este un câmp de forțe. Nu este fizică. Nu este structurată fizică. Este un câmp de forțe. Totul este forță.” a spus Dr. Dumitru Constantin Dulcan.

Dr. Dumitru Constantin Dulcan: ”Adevărul absolut este dincolo de noi”

”Dacă Universul pleacă de la o conștiință non-fizică asta înseamnă, deci, că cel puțin în sensul acesta ex nihilo nihil, grecii nu aveau dreptate, pentru că întrebarea este ”de unde venim? ” Dacă spațiul și timpul și energia au apărut odată în momentul acestui Big Bang, să zicem în momentul acela, de unde vine această energie? Eu spun următorul lucru, noi nu uzăm decât de adevăruri parțiale. Adevărul absolut este dincolo de noi. Nu-l vom ști niciodată. Niciodată nu vom ști cum a fost creat Universul, admitem după religie, ființă divină, putem să-i spunem orice altceva. N-are niciun fel de importanță, decât dacă admiți că Universul este infinit și că Universul este inteligent. Și atunci vorbim de cicluri de extensie și de contracție la infinit. Dar dacă asta s-ar întâmpla, atunci înseamnă că sensul unui ciclu care e de apreciat la circa 103 miliarde, sensul acela prin care noi câștigăm foarte multă informație de civilizație, în momentul contracției s-ar pierde. Ei bine, nu” Această informație pe care noi o obținem prin civilizație este preluată  de celălalt Univers. Cu alte cuvinte, după opinia mea, acel ceva de dincolo de noi, evoluează odată cu noi. Deci, Universul evoluează odată cu ființa umană, cu civilizația umană. Și mie mi se pare că toate lucrurile aceste au sens. ”, a  mai spus Dr. Dumitru Constantin Dulcan în cadrul podcastului „Fain & Simplu”, cu Mihai Morar. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Romina Băluță | Dată: 21 Martie 2023, 20:07

DC Media Group Audience

Tudor Chirila, foto Instagram

Tudor Chirilă, răspuns genial pentru copiii săi, după ce i-au cerut să le cumpere telefoane: „Pune-i cartelă și du-te cu cărămida la școală”

Cristina Demetrescu, captură video Youtube/ Voi cu Voicu

Cristina Demetrescu - Horoscopul verii 2023. Zodiile care vor da lovitura: „Mari șanse din punct de vedere profesional, creștere, promovare”

Mirela Vaida, captură video Youtube/ Acces Direct

Mirela Vaida este în doliu. Vedeta va lipsi de la Acces Direct: „Este un eveniment greu în familie”

Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube/ Fanatik

Camelia Pătrășcanu, horoscop. Fenomenul astrologic de pe 9 iunie vine cu schimbări majore pentru zodii

Stephan Pelger, foto Instagram

Ioana Mandache, despre Stephan Pelger: Era foarte trist. Confirmase că vine și la petrecerea Viva, dar nu a mai ajuns

Adam Stavarache, captură video Vorbește lumea

Persoanele cele mai predispuse la divorț, în funcție de data nașterii. Adam Stavarache: „Pot rămâne singure toată viața”

Sursa Freepick

Horoscop. Venus în Leu, de pe 5 iunie. Previziuni pentru ultimele ȘASE semne din zodiac

Sursă foto: Instagram/ Sarah Juree

A fost exclusă din învățământ după ce s-a aflat ce făcea în afara programului. Povestea profesoarei care își vinde pozele online: „Mi-am câștigat întregul salariu anual de profesor”

Sursa foto: Marina Almășan, Facebook

Recunoașteți personajul? Este o cunoscută prezentatoare TV și scriitoare de la noi din țară

Sursa foto: unsplash, autor Obie Fernandez

Cele mai irascibile semne zodiacale. Le este greu să-și schimbe comportamentul

Bianca Drăgușanu, foto Instagram

Educație fără fițe. Fiica Biancăi Drăgușanu merge la o școală de stat: „Dacă eu am crescut normal, la o școală de stat, ea de ce nu ar face asta?”

Sursă foto: Youtube/ theXclusive

Copiii adoptivi ai Luminiței Anghel s-au reîntâlnit. Reacția artistei după ce David Pușcaș a revăzut-o pe Măriuca