Cum se termină războiul dintre Cristina Cioran și fostul său iubit. Carmen Harra: „Nu a fost o întâmplare că a apărut în viața ei”
Data actualizării:
Data publicării:
 Carmen Harra a făcut o serie de previziuni cu privire la destinul Cristinei Cioran.

Scandalul monstru dintre Cristina Cioran și fostul său iubit este subiectul momentului. Cei doi și-au împărțit acuzații dure până acum, iar actrița a ajuns chiar să obțină ordin de restricție împotriva tatălui fetiței sale, pe care-l consideră un real pericol pentru familia sa. Astfel, Carmen Harra a vorbit despre situația actuală în care se află aceasta, dar a dezvăluit și care va fi deznodământul acestei povești bulversante și controversate.

„Cristina este un om foarte puternic, independent. Ea a avut o relație karmică cu Alex, nu a fost o întâmplare că a apărut în viața ei. El este cifra șase, iar ea are în anul vieții cifra șase, ceea ce îi leagă din vieți anterioare, astea sunt relațiile karmice. Este foarte interesant, ea trebuie să aibă un singur copil și iată că-l are. Trece printr-o perioadă zbuciumată, dar situația asta de tensiune trebuie să fie rezolvată în sufletul ei, să facă pace cu ce s-a întâmplat, ca lupta asta să nu mai continue emoțional, mental.”, a declarat Carmen Harra la Antena Stars.

Citește și: Cristina Cioran, decizie fără precedent! Fostului său iubit i s-a montat un dispozitiv de monitorizare: „Poliția i-a explicat serios să nu facă greșeli”

În viața Cristinei va apărea un nou bărbat

Astfel, Carmen Harra spune că în scurt timp în viața actriței va apărea un nou bărbat, care va fi tot cu câțiva ani mai mic decât aceasta. Cu toate acestea, pentru a cunoaște din nou fericirea, vedeta  este obligată să-și încheie problemele karmice din trecut, spune clarvăzătoarea. 

„În viața ei apare altcineva, tot o persoană mai tânără, întâlnește un alt om până la un interval de 8 luni sau un an și jumătate. Își reface viața și are noroc de familie, însă nu se poate produce asta până nu-și rezolvă legătura karmică pe care a avut-o cu Alex. Trebuie să înțeleagă de ce a venit el în viața ei.”, a continuat aceasta.

VEZI și: Ana Porgras, îngenuncheată de durere la Survivor All Stars. Concurenții au chemat de urgență medicul

Va cunoaște un alt gen de iubire

Așadar, veștile sunt destul de bune pentru Cristina Cioran, anunță Carmen Harra. După ce găsește răspunsurile la mai multe întrebări importante ce țin de relația cu Alex Dobrescu, aceasta va cunoaște o nouă formă de iubire, așa cum până în prezent nu a mai experimentat.

„Trebuie să se gândească la aspectele care au existat între ei, ce a dus la relația asta, de ce natură a fost, să nu se uite doar la aspectele negative și să se elibereze de conexiunea pe care a avut-o cu el. E un pic de muncă sufletească, spirituală, psihologică, dar poate ajunge la așa ceva. Ea vrea să meargă înainte, iar asta e singura ei oportunitate, să închidă ușa spirituală cu acest bărbat, nu prin restricții.

În viața ei vine un bărbat cu o energie pozitivă, un om de care are nevoie și o iubire pe care nu a cunoscut-o până acum. Va fi foarte iubită în viitor.”, mai spune clarvăzătoarea.

Te-ar putea interesa și: Alexandra Duli, adevărul despre relația cu Zanni: „Îmi place de el. Nu aș spune nu”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Lifestyle


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Părintele Vasile Ioana/captură video Youtube, Altceva cu Adrian Artene

Ai voie să speli în Vinerea Mare? Părintele Vasile Ioana, răspunsul pe care-l așteaptă toți românii

Andrei Ciobanu, Tj Miles, captură video Youtube/ Survivor România

Andrei Ciobanu, avertisment către TJ Miles: „Pe Zanni nu-l interesează absolut de nimeni. Ăsta este obiectivul lui”

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Anais Sabbagh a devenit virală pe internet, după ce s-a lansat în muzică. Fiica lui Christian Sabbagh a câștigat inimile a milioane de oameni: „A fost o surpriză”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”




pixel