Cum te coafezi de Revelion simplu, acasă: „Veți fi uimite de ce look natural veți avea”. Care sunt tendințele pentru care poți opta / EXCLUSIV
Data publicării:
Elisa Lungu, hairstylist, ne învață cum să ne coafăm pentru petrecerea de Revelion.

Toate doamnele își doresc să arate impecabil la petrecerea dintre ani, iar coafura este, fără doar și poate, unul dintre aspectele cărora femeile îi acordă o atenție deosebită, întrucât ea poate schimba întregul look. Astfel, am stat de vorbă cu Elisa Lungu,  hairstylist, pentru a afla care sunt cele mai actuale tendințe și care sunt accesoriile și coafurile pentru care putem opta în noaptea de Revelion.

 

SPECTACOLA: Ce tendințe și coafuri sunt la modă pentru petrecerea de Revelion? Ce le recomanzi doamnelor?

Elisa Lungu, hairstylist: Coafurile în trend anul acesta rămân cele lejere precum ar fi cocul french twist cu vârfurile lăsate dezordonate în stilul anilor 90, purtat încă de pe vremea frumoasei actrițe Audrey Hepburn, dar cu 2 meșe în față ușor ondulate. Mai avem cocul răsucit la ceafă finisat, ce denotă o simplitate și o elegantă aparte, iar piesa de rezistență rămâne cocul din bucle afro, jucăuș și, cum îmi place mie să spun, „revărsat” în partea de top spre frunte, ce oferă o ușoară gingășie cu un look wild.

SPECTACOLA: Oferă-ne câteva trucuri pentru un păr cu volum, în cazul în care sunt femei care-și doresc să se aranjeze acasă. 

Elisa Lungu, hairstylist: Pentru un styling acasă, recomand ca după spălare să folosim un produs de volum la rădăcini, după care să-l uscăm cu capul în jos, iar mai apoi să prindem o coadă în creștetul capului buclată cu ondulatorul, apoi desprinsă. Veți fi uimite ce look natural și de salon veți avea!

 

SPECTACOLA: Rămân buclele lejere o opțiune bună pentru petrecea dintre ani?

Elisa Lungu, hairstylist: Desigur că rămân buclele cea mai bună opțiune, acestea nu se vor demoda cred că niciodată, dar ele trebuie să fie la fel, cât mai lejere și cu un aspect  pieptănat, acestea sunt în trend.


SPECTACOLA: La ce coafuri pot recurge doamnele care au părul scurt?

Elisa Lungu, hairstylist: Doamnele cu părul scurt pixie / bob pot recurge la trucul clasic al bigudiurilor sau a periei electrice, ori placă, în caz că nu ajung la coafor. Cu puțin mousse sau salt spray și fixativ, vor fi numai gata de petrecere.


SPECTACOLA: Ce accesorii sunt la moda acum pentru a le adăuga în păr?

Elisa Lungu, hairstylist: Accesoriile ce se poartă la trecerea dintre ani rămân cele sclipicioase și elegante, mai exact perlele lipite în păr sau strasurile, clemele mici sau de mari dimensiuni, purtate pe un coc french twist. Fundițele prinse la spatele unor bucle și o altă variantă la coafurile simple ar fi cerceii sclipitori și de mărimi mai mari, dar și colierele din perle sau ștrasuri. În cazul în care nu vrem să purtăm oricare din acestea, vă pot recomandă să „accesorizați” cu un machiaj de seară mai extravagant, precum ar fi un smokey eyes.


SPECTACOLA: Recomanzi doamnelor să se tundă sau să-și reîmprospăteze culoarea, înainte de a se coafa?

Elisa Lungu, hairstylist: Bineînțeles că recomand clientelor mele să se vopsească și să își reîmprospăteze părul periodic cu tehnici noi, atât în culori, cât și în tunsori, pentru a nu intră în monotonie și pentru a arăta mereu impecabile. Dacă reușesc să îi ofere părului un refresh odată la 1-2 luni este mai mult decât suficient ca acesta să aibă parte de luciu și hidratare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Lifestyle


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Părintele Vasile Ioana/captură video Youtube, Altceva cu Adrian Artene

Ai voie să speli în Vinerea Mare? Părintele Vasile Ioana, răspunsul pe care-l așteaptă toți românii

Andrei Ciobanu, Tj Miles, captură video Youtube/ Survivor România

Andrei Ciobanu, avertisment către TJ Miles: „Pe Zanni nu-l interesează absolut de nimeni. Ăsta este obiectivul lui”

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta

Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Anais Sabbagh a devenit virală pe internet, după ce s-a lansat în muzică. Fiica lui Christian Sabbagh a câștigat inimile a milioane de oameni: „A fost o surpriză”

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”




pixel