Horoscop 6-12 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Nativii care vor fi pasionali și posesivi
Data publicării:
Horoscop săptămânal, cu Mihai Voropchievici. Celebrul numerolog vine cu principalele previziuni pentru perioada 6-12 mai 2024.

Mihai Voropchievici a făcut noi previziuni zodiacale pentru săptămâna care urmează, în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”, de pe Antena 3-CNN.

Berbec

Leii au o carte pozitivă. Aveți o energie bine canalizată, sunteți înzestrați cu forță activă, dominați situația, aveți dinamism, compatibilitate, iar toate aceste lucruri puse la un loc vă dau reușită în tot ceea ce doriți voi. Deci o săptămână cu reușită pentru Berbeci.

Taur

Taurii au o săptămână de reflecție, în care înțelepciunea voastră se lasă condusă de liniște, în singurătate și, pe cât e posibil, vă apropiați de toate rudele mai vârstnice... Această săptămână vă mai ajută dintr-un alt punct de vedere: se preconizează să întâlniți o persoană cu care ați putea stabili o relație durabilă.

Gemeni

Gemenii au parte de zâmbet şi voie bună! Orice ați întreprinde în săptămâna următoare veți reuși, dar, atenție că reușita va fi una ieșită din comun, deci excepțională. Dacă ați avut o situație care v-a pus undeva la îndoială gândurile, să știți că fericit va fi deznadământul. Deci lăsați la o parte fricile și grijile care nu-și au sens.

Rac

Racii sunt pasionali. Sunt în schimb și posesivi. Au o doză de gelozie și de duritate în comportamentul verbal sau agresivitate. Și toate astea se întâmplă datorită faptului că nu au acei bani mulți pe care și-i doresc. Dar nu vă faceți probleme. Racii care sunt singuri, vor întâlni o persoană în care atracția fizică dublă, voinţă şi dorinţă, se vor contopi.

Leu

Leii demarează o acțiune. Veți cunoaște o persoană alături de care veți avea energie. Aveți și compatibilitate. Aveți și dorință de a vă lansa într-o relație. Ceva nou, întreprins de partenerul pe care-l veţi cunoaște. Așa că pasivitatea nu are ce căuta săptămâna următoare.

Fecioară

Fecioara e lunatică. Are o săptămână de visare, de calm, cu amintiri. Se întoarce în sfera familiei, amintiri multe din copilărie, din tinerețe... Dar dați dovadă de multă receptivitate, iar emoțiile vă năpădesc, așa că aveți grijă cum vă reconsiderați toate amintirile din trecut.

Balanță

Pentru Balanță se anunță o întâlnire călduroasă, iar situația va evolua, dar în secret, ca să nu știe nimeni. Cu toate astea, veți primi ajutorul unei femei care vă vede că sunteți pe punctul vostru obișnuit de a oscila. Deci Balanța să nu mai uscileze!

Scorpion

Scorpionii demarează o nouă acțiune, vă puteți schimba profesia sau, dacă nu, în cadrul profesiei, aduceți amendamente, noutăți, realizare materială pozitivă.

Săgetător

Comunicarea și schimbul de idei sunt importante săptămâna următoare. Dar la fel de bine puteți avea schimburi de scrisoarele, de sms-uri, de mail-uri. Toate astea, în final vor conduce la o reuniune de familie pentru cei fără obligații. O atracție, dar mai mult intelectuală decât fizică, față de o persoană pe care o cunoașteți în zilele ce vin.

Capricorn

Capricornul e mai furtunos, are mult de muncă în săptămâna următoare. E bulversat de o situație, așa că e furios. Caută dispute cu cei din jur, orgoliul lor e rănit. E plin de nervi dacă nu se deomolește. Sfatul cărții este - eu sunt furtuna, așa că temperează-te pentru că s-ar putea să apară o ruptură violentă.

Vărsător

În săptămâna următoare veţi călători, veți face o alegere, dar încă sunteți în ezitări. Vă bântuie îndoială, dualitatea, neliniștea. Aveți și o rivalitate cu o persoană care nu vă e pe plac și nici nu sunteți pe placul ei. Așa că, orice ați decide săptămâna viitoare, trebuie să reflectați înainte de a acționa.

Pești

Aveți o carte dificilă, la fel cum sunteți și voi, Peștii, câteodată. Dar dificilă spre negativă pentru că simbolizează sfârșitul unei situații în care voi v-ați complăcut și vă complaceți în continuare. Ca să puteți să aveți zile frumoase, senine și liniște transformarea se impune. Așa că e sfârșitul unei situații.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Alexandru Negrici
Categorie: Lifestyle


DC Media Group Audience

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Minodora, captură video Youtube, Metropola TV

Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Captură video: Pro TV

Mesajul neașteptat pe care i l-a trimis Zanni lui Cătălin Măruță: „Mi-a scris pe Instagram”. Ce i-a răspuns prezentatorul TV

Captură video: YouTube/Canal33

Lună Plină din 23 mai 2024. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru toate zodiile

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 13 - 29 mai 2024, cu Remus Ionescu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de o realizare financiară importantă

Daniela Simulescu

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care are parte de o săptămână perfectă

Simona Gherghe, captură video Youtube

Momente grele pentru Simona Gherghe. Prin ce trece prezentatoarea: „Ne-am certat, iar pe mine mă chinuie sentimentul de vinovăție”

Captură video: Pro TV

Marilena Cuciurean, iubita lui Andrei Ciobanu, a răbufnit la adresa lui Zanni: „Aș vrea să fie eliminat. În acel exil a luat o altă traiectorie”

Captură video: YouTube/Românii au talent

Violeta Botezatu, aplaudată în picioare de toți jurații de la Românii au Talent: „M-a durut carnea pe mine la cât de mult mi-a plăcut” / VIDEO




pixel