Horoscop, joi, 27 iunie 2024. Previziuni pentru toate zodiile / video
Data actualizării:
Data publicării:
Daniela Simulescu vă prezintă horoscopul de astăzi, pentru toate zodiile. Una dintre ele va avea nevoie de multă răbdare în această perioadă.

Berbec

 

Marte, guvernatorul tău, e în casa a doua. Îți dai seama că ai nevoie să dai bani, să și faci, dar mai ales să investești. Nu poți sta fără să nu faci ravagii în buzunar. Pentru că Marte este într-un aspect armonios cu Venus din casa a patra, nu ar strica să faci anumite investiții și în locuință, gospodărie. 

 

 

Taur

 

Marte e semnul tău, Venus e în casa a treia. Ești atât de cuceritor prin cuvinte zilele astea încât nu ai habar. Cuvintele îți sunt adevărate instrumente care te vor ajuta să obții tot ce-ți dorești fie pe plan personal, fie pe profesional.

 

Gemeni

 

Aspectul din zilele acestea dintre Marte și Venus, aș spune eu, te face mult mai conștient de faptul că, de fiecare dată când pierzi ceva, ți se deschide o altă fereastră, o altă ușă. Trebuie să vezi și jumătatea plină a paharului.

 

Rac

 

Să știți că aspectul dintre Venus și Marte este nemaipomenit. Primiți mult sprijin din partea prietenilor. Vă simțiți bine în propria piele. V-aș recomanda perioada aceasta să schimbați ceva și la garderobă sau la înfățișare.

 

Leu

 

Vorbim de multe aspecte. Odată, Venus este în casa a 12-a; unii dintre voi s-ar putea să fiți plini de regrete, de fantome ale trecutului, în timp ce alții dați dovadă de multă toleranță, să vă împăcați cu persoane pe care nu le-ați suportat. Cu Marte în casa a 10-a aveți curajul să spuneți lucrurilor pe nume, să ieșiți în evidență, să luptați pentru proiectele profesionale.

 

Fecioară

 

Vă rog doar să țineți minte un lucru: Saturn își va începe retrogradarea în casa a 7-a, iar mulți dintre voi veți simți de pe acum că nu merge ceva în cadrul relațiilor, fie a celor de cuplu, fie a celor profesionale. Parcă totul întârzie, se frustrează.

 

Balanță

 

Trebuie să vă aveți bine și cu colegii, și cu șefii. În momentul în care veți face asta, totul va decurge așa cum v-ați imaginat la locul de muncă. E nevoie de puțin efort și diplomație, la care voi sunteți foarte bun.

 

Scorpion

 

Dacă vreți să vă meargă ziua sau perioada mult mai bine, vă recomand să vă faceți planuri sau să vă puneți obiective alături de partener. Să vorbiți să schimbați lucruri la voi, la casă, să vreți împreună. Ideea de împreună este cea care trebuie să vă urmească permanent în această perioadă.

 

Săgetător

 

Gestionarea resurselor. Când zic resurse nu mă refer doar la bani, dar tot ce înseamnă timp, disponibilitate, chef, tot ce dați din voi zilele acestea trebuie să fie bine gândit, bine calculat, bine analizat. Vă invit să fiți mai critici în zilele ce urmează.

 

Capricorn

 

E vorba de nevoia de a vă implica mai mult și în viața personală, iar aceasta nu are cum să se îmbunătățească dacă credeți că lucrurile se îmbunătățesc de la sine. Poate e nevoie de un gest romantic, de o declarație, de vreo îmbrățișare. Afecțiune în plus.

 

Vărsător

 

Aspectul de azi nu e neapărat pe placul vostru pentru că el presupune muncă - munca aceea pe care o faci fără să vezi recunoaștere sau validare, dar ea va veni la un moment dat. Va veni cu siguranță. Nu dați iama în bugetul personal.

 

Pești

 

Vă readuc aminte, Saturn își va opri retrogradarea în semnul vostru. Unii dintre voi veți ajunge într-o limită, într-un punct critic și veți avea tendința de a lua decizii bruște, radicale, dar recomandarea astrelor e să mai stați, să mai așteptați.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: George Eduard Caramiciu
Categorie: Lifestyle


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Cum învață Rebeca la școală. Reacția Andreei Tonciu când a văzut ce note are fiica sa în carnețel: „Doamne, Doamne”

Captură video: YouTube/ theXclusive. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Mama Andreei Tonciu, deranjată de acuzațiile pe care fiica sa le-a spus la adresa ei: „A exagerat când a spus asta”

Sursă foto: Delia/Instagram

Delia, aspru criticată de fanii săi de pe Instagram: „Nici nu ai chiloți pe tine! Doamne Ferește!”

Carmen de la Sălciua, captură video Youtube, Povesti de Film, cu Mara Banica

Carmen de la Sălciua, înșelată de Culiță Sterp? „Mi se părea ceva în neregulă”. Daniela Iliescu a fost prezentă la nunta celor doi

Captură video: TikTok/Jador

Jador nu s-a mai putut abține și și-a spart propriul televizor. Motivul pentru care a recurs la gestul extrem: „Uitați-vă cum arată”

Captură video: Pro TV

Relația lui Zanni cu iubita sa, la un nou nivel. Câștigătorul Survivor All Stars are planuri de nuntă? „Viitoarea mea nevastă încă mă lasă să...”

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'. Sursă foto: Instagram/Jador

Jador tună și fulgeră, după informațiile care au apărut despre el în urma despărțirii de Oana Ciocan: „Cum puteți să ziceți asta? Rușine”

Mihai Mitoșeru, foto Facebook

Mihai Mitoșeru, iubește din nou: „ Am cunoscut o fată extraordinară! Păcat că...”

Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube, Catalin Maruta

Adevăratul motiv pentru care Laurențiu Reghecampf nu-l vizitează pe Bebeto: „Mă doare foarte tare, pentru că eu l-am crescut, nu Anamaria”

Captură video: Pro TV

Cum va fi vremea în țară, în următoarele zile. Busu anunță prognoza meteo până marți

Sursă foto: Fiță cu Adiță/ YouTube

Irina Columbeanu, apariție rară. Cum s-a lăsat fotografiată fiica fostului milionar, odată cu vizita ei în România

Captură video: TikTok/Jador

Jador vrea să-și spargă și al doilea televizor? Cântărețul de manele a răbufnit în mediul online: „O să-l sparg și pe ăsta”




pixel