Leac pentru oase și cartilaje puternice. Remediul de la mănăstire care previne osteoporoza și întărește sistemul imunitar: „Se consumă dimineața și seara”
Data publicării:
Iată un leac pentru întărirea oaselor, dar și pentru îmbunătățirea stării de sănătate generală.

Pentru persoanele care își doresc un leac minune pentru întărirea oaselor și articulațiilor, avem metoda ideală prin care poți face acest lucru. Astfel, în rândurile de mai jos îți prezentăm un tratament naturist preparat chiar la mănăstire, despre care se crede că are beneficii uimitoare pentru starea de sănătate generală.

„Este pentru întărirea oaselor și articulațiilor. Făina de orz este foarte bogată în vitaminele B, conține toate B-urile, vitamina E, antioxidanți și foarte multe minerale, toate esențiale sistemului osos. Migdalele sunt și ele bogate în minerale, dar și vitamina B17, fier și calciu. Stafidele conțin mari cantități de calciu, iar consumul lor reduce riscul de artrită și gută.

Uleiul de măsline are efecte antiinflamatorii, artrita este cauzată de inflamația cronică, iar el o combatem, ca de altfel și mierea de albine, pe care o vom pune în acest remediu.”, explică măicuța care a realizat acest leac excelent.

Citește și: De ce nu trebuie să ne temem de moarte. Maica Antonia din Elveția: „Viața de pe pământ e doar o pregătire pentru ce urmează”

Ingrediente:
- 200 g făină de orz
- 2 linguri migdale
- 2 linguri stafide
- 2 linguri ulei măsline
- 2 linguri miere
- 150/170 ml apă

Cum se prepară acest leac

Modul de preparare al acestui leac este unul extrem de simplu, iar tot ce trebuie să faci este să mărunțești prima dată cât mai bine migdalele, după care să adaugi treptat și restul ingredientelor pe care ți le-am dezvăluit deja în rândurile de mai sus. Apoi, din indicațiile maicii, compoziția obținută trebuie să fie depozitată cât mai bine, într-un borcan cu capac, astfel încât să poți să-ți începi tratamentu propriu-zis, care promite beneficii miraculoase pentru sănătate. 

„Migdalele le pisăm cu cuțitul sau dacă aveți un blender, le puteți da în blender și le punem peste făina de orz. Eu le toc, pentru a le simți când le mâncăm. Apoi, vom adăuga stafidele, după care vom pune apa clocotită peste acest amestec. Omogenizăm foarte bine, până obținem o pastă. Vom pune și două linguri de ulei de măsline, două linguri de miere de albine, după care vom omogeniza tot. Acum, după ce ma amestecat toate ingredientele, vom pune remediul în borcan, pentru păstrare.”, a continuat aceasta.

Citește și: Legătura neștiută dintre Daniel Buzdugan și Părintele Vasile Ioana: „Îl mai sun și mă lămurește, e tare blând”

Cum se administrează leacul

Acest leac trebuie să fie înghiți de două ori pe zi, mai dezvăluie aceasta, atât dimineața, pe stomacul gol, cât și seara. De asemenea, trebuie să știi că este excelent și pentru întărirea sistemului imunitar, nu doar pentru sănătatea oaselor.

„El se consumă dimineața și seara, câte o lingură pe stomacul gol. Este bogat în vitamina D, calciu și multe minerale necesare oaselor, întărim sistemul imunitar și prevenim osteoporoza. Luat pe stomacul gol, să vă fie de folos.”, mai spune ea.

Citește și: Adevărul despre îngerul păzitor. Părintele Pimen Vlad: „Când facem asta, el se îndepărtează de noi”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Lifestyle


DC Media Group Audience

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Părintele Vasile Ioana/captură video Youtube, Altceva cu Adrian Artene

Ai voie să speli în Vinerea Mare? Părintele Vasile Ioana, răspunsul pe care-l așteaptă toți românii

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Andrei Ciobanu, Tj Miles, captură video Youtube/ Survivor România

Andrei Ciobanu, avertisment către TJ Miles: „Pe Zanni nu-l interesează absolut de nimeni. Ăsta este obiectivul lui”

Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Anais Sabbagh a devenit virală pe internet, după ce s-a lansat în muzică. Fiica lui Christian Sabbagh a câștigat inimile a milioane de oameni: „A fost o surpriză”

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”

Cristina Demetrescu, captură video Youtube, Vorbește Lumea

Cristina Demetrescu, horoscop pentru prima jumătate a lunii mai 2024. Vin oportunități importante pentru mai multe zodii

Serialul Clanul de pe Pro TV

Surpriză de proporții pentru fanii serialului „Clanul”. Actorii vor putea fi văzuți în „Groapa”. Bebe Măcelaru: „Te omor, Vlahule! Îți iau suflu acum, pe loc!”




pixel