Lidia Fecioru, extrem de afectată de războiul dintre Rusia și Ucraina: „Mă doare sufletul. Nepoata mea luptă în armata ucraineana” / VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Lidia Fecioru ne-a vorbit despre impactul pe care războiul izbucit în Ucraina l-a avut și îl are, în continuare, asupra ei. 

Invitată în cadrul emisiunii „Pastila de Frumusețe”, de la Spectacola, DC News și DC Medical, Lidia Fecioru ne-a vorbit despre cele mai importante conflicte care au loc acum în lume. Mai mult, aceasta a adus în discuție și unul dintre cele mai controversate subiecte ale momentului: dispariția banilor cash, care ar fi fost înțeleasă total diferit de oameni, față de care este, de fapt, adevărul, spune ea.

„Eu nu țin nici cu ăia, nici cu ăia, luând istoric, după război, cei din Israel nu aveau unde să se ducă, și atunci li s-a dat de Marea Britanie, care păstorea teritoriile Palestinei, li s-a dat o bucățică de loc și, în timp, ei au luat toate teritoriile Palestinei. Cam asta simt eu că i se face țării noastre, ușor, ușor i se ia tot. Mă uitam ce planuri sunt cu banii de pe card. Chestia asta nu este cum spunem noi, că vor să ne controleze. Am auzit o declarație unde se spunea că conform cumpărăturilor pe care le facem, ni se va socoti câtă poluare facem în aer. În momentul în care vor vedea că ai cumpărat prea multe lucruri care poluează, ți se vor bloca cardurile și nu vei mai avea dreptul la cumpărături.”, a dezvăluit Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii „Pastila de Frumusețe”, de la Spectacola, DC News și DC Medical.

Suferă din cauza războiului dintre Rusia și Ucraina

Mai mult, Lidia Fecioru este imparțială și când vine vorba de situația conflictuală dintre Rusia și Ucraina, întrucât aceasta are legături cu ambele țări. Bioenergoterapeutul spune că privește cu o mare tristețe în suflet către războiul izbucnit în Ucraina, acolo unde mai multe persoane dragi de-ale sale sunt zilnic puse în pericol.

„Nu o să-mi spun niciodată părerea cu privire la situația din Ucraina, pentru că verișorii mei locuiesc acolo, nepoata mea luptă în armata ucraineana, am un nepot căsătorit cu o ucraineancă. Am emoții foarte mari pentru ei, dar mă doare sufletul și pentru ăia, și pentru ceilalți, și atunci sunt imparțială în a-mi spune părerea. E crunt. Atâția ani de zile s-au căsătorit diferite națiuni între ele, iar acum să vii să rupi toate familiile acestea... nu vorbesc părinți cu copii, frați cu surori, pentru că una e măritată cu un ucrainean și cealaltă cu un rus și nu vorbesc două surori din această cauză.”, a continuat ea.

„Fără emoții nu pot să vorbesc despre asta”

În timp ce foarte multe persoane se „pierd” în micile amănunte ale vieții, Lidia Fecioru își dorește, astfel, să scoată în evidență care sunt cu adevărat problemele pentru care ar trebui să ne îngrijorăm, probleme pe care extrem de multe persoane sunt nevoite să le înfrunte în aceste momente. 

„Am văzut părinți care au un băiat în armata ucraineană și pe celălalt în armata rusă, am văzut un tată care lupta pentru ruși și băieții lui pentru ucraineni. De aici tragedii, acestea sunt tragediile. Fără emoții nu pot să vorbesc despre asta, aș vorbi mai mult.”, ne-a mai declarat Lidia Fecioru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Lifestyle
Tagurile articolului: lidia fecioru  război  rusia  ucraina 


DC Media Group Audience

Minodora, captură video Youtube, Metropola TV

Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”

Captură video: Pro TV

Alex Delea nu s-a mai putut abține! Imaginile care nu s-au văzut la TV din cadrul competiției Survivor All Stars: „Nu s-a difuzat treaba asta”

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 13 - 29 mai 2024, cu Remus Ionescu. Previziuni pentru toate zodiile

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de o realizare financiară importantă

Daniela Simulescu

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care are parte de o săptămână perfectă

Simona Gherghe, captură video Youtube

Momente grele pentru Simona Gherghe. Prin ce trece prezentatoarea: „Ne-am certat, iar pe mine mă chinuie sentimentul de vinovăție”

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Captură video: Pro TV

Marilena Cuciurean, iubita lui Andrei Ciobanu, a răbufnit la adresa lui Zanni: „Aș vrea să fie eliminat. În acel exil a luat o altă traiectorie”

Captură video: Pro TV

Se încing spiritele la Survivor All Stars. Zanni tună și fulgeră la adresa lui TJ Miles

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, făcut praf de Zanni, la Survivor All Stars, după ce l-a bărfit cu TJ Miles: „Sunt acrit de faptul că e încă aici”

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”




pixel