Menirea vieții tale, în funcție de data nașterii. Adam Stavarache: „Dacă nu înțelegi asta, nu vei ști niciodată cine ești”
Data publicării:
Adam Stavarache a dezvăluit ce calități, dar și defecte avem, în funcție de data nașterii.

Adam Stavarache, numerolog, a vorbit despre menirea fiecărei persoane în parte, în funcție de data nașterii. Este important să aflăm calitățile, dar și slăbiciunile cu care am fost înzestrați, pentru a putea face pașii cei mai corecți în viață și pentru a ne putea atinge scopurile, spune el.

„Data nașterii, numele nostru ne influențează realitatea în care trăim. E foarte important ca omul să înțeleagă softul lui, să înțeleagă psihologia lui, pentru că dacă nu faci asta, nu vei ști niciodată cine ești, trebuie să-ți vezi proiecția prin data nașterii. Omul care crește din punct de vedere numerologic, își cunoaște foarte bine defectele, calitățile, abilitățile.”, a declarat Adam Stavarache în cadrul podcastului Sens by Natasha.

Despre persoanele născute pe 1

1 trebuie să învețe să comunice corect, trebui să învețe să fie lideri, să-și asculte individualitatea în mulțime. E vorba de a-ți înțelege propria esență, e despre creativitate, el dă startul la tot, pate materializa tot ceea ce-și dorește. El reprezintă puterea lui Dumnezeu. Are abilități extraordinare în multiple domenii. Lumea îi poate percepe îngâmfați, agresivi, mândri. 

Despre persoanele născute pe 2

Sunt persoane foarte sensibile, emoționale, ei citesc rapid emoțiile oamenilor. Este o energie care vine din mediu, captează energia, de acolo sunt preluate și emoțiile lui. Pot înțelege rapid ce li se întâmplă oamenilor și îi vindecă. 

Despre persoanele născute pe 3

Sunt oameni dornici să simtă grijă, iubire, creativitate, pentru ei viața reprezintă dorința supremă de a face lucruri creative, de a se dezvolta într-o anumită zonă. Iubesc foarte mult să devină profesori, vor să acapareze cunoștințe. Sunt extrem de buni intelectuali, pentru că ei toată viața caută să se dezvolte.

Despre persoanele născute pe 4

Sunt foarte buni pe organizare, planificare. Au darul de a organiza, de a construi, dacă cred în ei pot construi de la zero. Știu să managerieze lucruri. Pot părea foarte duri uneori, foarte reci, au limitele lor. Dacă le-ai trecut granițele mentale, creezi război. 

Despre persoanele născute pe 5

Este exact opusul lui 4, el este acea persoană trimisă să te educe, să-ți aducă noi cunoștințe. Ei merg pe informații mai profunde și abstracte. Este un învățător toată viața.

Despre persoanele născute pe 6

El este mediatorul într-un context și i se sparg lui oalele în cap. Are o tendință de sacrificiu. Vrea mereu să remedieze, să fie împăciutor, el caută mereu să îți arate că trebuie să înveți să iubești ceea ce ai. Te învață valoarea corectă a iubirii.

Despre persoanele născute pe 7

Este o energie care captează toate energiile dinainte. El vede direcția, sunt oameni de știință, care își stabilesc obiective și le ating, vede clar în ce direcție trebuie să se ducă. Dacă nu vede scopul, e foarte grav, pentru că soarta lui va fi una negativă. 

Despre persoanele născute pe 8

Este energia karmei materiale. Practic, este energia care guvernează toate procesele noastre de relație și de viață. Are puterea de a arăta că totul poate să renască, spune că tot ce ai făcut aici, vei plăti. Este cifra cea mai dură, când e vorba de greșeli.

Despre persoanele născute pe 9

Este foarte puternic, pentru că stăpânește restul codurilor. Sunt oameni foarte înțelepți, singuratici. Aceste persoane sunt individualiste, se focusează pe ei. Sunt persoane cu o viziune total diferită.

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Lifestyle


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Acces Direct

Demisie șoc la Antena Stars! A plecat de la Acces Direct după 6 ani: „A fost ultima mea zi”

Adriana Bahmuțeanu și iubitul ei, foto Facebook

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan și-au spus „adio”, după 1 an și 3 luni de căsnicie. Adevăratul motiv al despărțirii: „Am decis să punem punct aici relației”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Suma uriașă pierdută de Cristina Bâtlan în urma afacerii pe care a avut-o cu Cătălin Botezatu. În ce relații a rămas femeia de afaceri cu celebrul designer

Andrei Nae

O studentă rupe tăcerea în cazul lui Andrei Nae, cunoscut drept „profesorul în fustă”

Andrei Nae

Ați văzut profesorul în fustă de la Universitatea din București? Adevărul despre fotografia publicată de Mara Bănică

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Dana Budeanu, reacție în cazul profesorului în fustă

 pexels-max-fischer-5212362

Universitatea din București, decizie după ce un profesor a apărut în fustă

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Gabi Bădălău s-a dat de gol! Spunea că nu a înșelat-o niciodată pe Bianca Drăgușanu, dar acum a recunoscut tot fără menajamente

Captură video: Pro TV

Ioana Gingină a vrut să știe toată lumea de ce nu-l suportă pe Cristi Mitrea. Actrița nu s-a abținut: „Am văzut eu niște lucruri”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 22 - 28 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de reușite în tot ce face

Fotografie de la fauxels: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/om-oameni-munce-te-munca-3184328/

De ce se îmbracă profesorii în fuste. Este o mișcare la nivel global. Cum arată situația în Spania

Cristina Demetrescu. Captură video: Pro TV

Cristina Demetrescu, previziuni astrologice pentru vara aceasta. Zodia care va câștiga foarte mulți bani până la sfârșitul lunii august
pixel