Mesaje de 1 iunie 2023. Cele mai frumoase urări și felicitări de Ziua Copilului
Data publicării:
Cele mai frumoase mesaje pe care le poți trimite de Ziua Copilului.

Copilăria este cea mai frumoasă perioadă a vieții, cel mai mare dar pe care îl primim. Să ne bucurăm de ea și să ne bucurăm de copiii noștri! La mulți ani de 1 Iunie!

Copilăria mai întotdeauna trezește în sufletul nostru un sentiment de melancolie, este vârsta la care mugurul omenesc de-abia se deschide la viață și visează gingaș. Un zâmbet curat și strălucitor, mânuțe pline de iubire!

De 1 Iunie, dorim tuturor copiilor să aibă parte de o viață fericită, un cer însorit, să fie sănătoși și înconjurați de dragostea părinților. La mulți ani!

Să-ți păstrezi zâmbetul cald, sufletul pur și lumina în priviri ca în prima zi când ai văzut chipul mamei. La mulți ani, copil frumos!Un copil e cea mai mare bogăție a unui om. Nu e miracol mai mare și bucurie mai frumoasă decât aceea de a avea un copil. Pentru toți copiii lumii. La mulți ani de 1 Iunie!

Să ai o viață plină de bucurii, norocul să te însoțească, iar ghinionul să te ocolească! Toate visele să ți se îndeplinească!Trăieşte-ţi copilăria! Nu rata aceste momente fericite, care nu se mai întorc! La mulţi ani, fiule/fata mea!

La mulţi ani, copile! Este 1 Iunie! Este ziua ta! Să creşti cu zâmbetul pe buze şi viaţa să-ţi fie asemenea unui cer senin.

Să-ți păstrezi zâmbetul cald, sufletul pur și lumina în priviri ca în prima zi când ai văzut chipul mamei. La mulți ani, copil frumos!

Veverița sprinteioară, dă de veste iar în țară, Că-n poiana cu izvoare, azi e zi de sărbătoare, Flori, gândaci și licurici, păsărele și pitici. Toți s-au pregătit de zor! La mulți ani de 1 Iunie!

În această zi specială, dedicată celor mici, le mulțumim celor care vor duce viitorul nostru mai departe. La mulți ani, copil frumos!

Copilăria este: O distracție fără sfârșit, O experiență curată, O imaginație fără limite, O călătorie artistică, O odă a iubirii, La mulți ani de Ziua Copilului!

Învață să-ți trăiești copilăria, Căci ea se duce-așa rapid, De n-ai să poți să zici c-a fost frumoasa, Când s-a pierdut în infinit.Să-ți păstrezi zâmbetul cald, sufletul pur și lumina în priviri ca în prima zi când ai văzut chipul mamei. La mulți ani copil frumos!

Copilăria-i un zâmbet, un vis, e veselie, E pasărea ce-alunecă-n zare, Și-un gând pribeag de-o veșnicie. Copilăria-i o suavă floare.De-i senin sau nor afară, De e zi sau de e seară, Nu uita să-ți amintești, De frumoasele povești, Eu vă spun că nu e greu, Și copil rămâi mereu.

Doresc ca viața să aibă pentru tine numai bucurii, iar norocul să-ți fie prieten nedespărțit.E primul și cel din urmă cuvânt. E țesută-n aur și-n mărgăritare. Copilăria-i o adiere de vânt.Învață să-ți trăiești copilăria, Căci ea se duce-așa rapid, De n-ai să poți să zici c-a fost frumoasă, Când s-a pierdut în infinit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Lifestyle
Tagurile articolului:   mesaje  urari  ziua copilului 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Alexandra Duli, captură video Youtube, Catalin Maruta

Alexandra Duli, adevărul despre relația cu Zanni: „Îmi place de el. Nu aș spune nu”

Marina Almășan, foto Facebook

Marina Almășan luptă împotriva conducerii TVR 2. Realizatoarea TV a depus plângere penală pentru hărțuire și abuz în serviciu: „Continui să fiu hărțuită”




pixel