Metoda 369 care te ajută să îți îndeplinești orice dorință. Lidia Fecioru: „Trebuie să luăm un pix și o agendă”
Data publicării:
Lidia Fecioru a dezvăluit metoda 369 care te ajută să îți îndeplinești orice dorință. 

Lidia Fecioru a dezvăluit, în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”, de pe Antena 3 CNN, metoda 365 inventată de Nikola Tesla, care te ajută să îți îndeplinești orice dorință.

Metoda 369 care te ajută să îți îndeplinești orice dorință

Lidia Fecioru susține că această metodă este un exercițiu care are legătură cu spiritualitatea. Pentru acest lucru este nevoie de un pix și o agendă. 

"Metoda de manifestare 369 este un exercițiu care are legătură cu spiritualitatea. Pentru a utiliza tehnica asta trebuie să luăm un pix și o agendă și să știi exact ce îți dorești și cum să manifești această dorință. Îți stabilești obiectivul, o promovare, achiziționarea unei locuințe, găsirea unui partener și așa mai departe. Luăm drept exemplu afirmația "Am banii necesari pentru o vacanță în Grecia", apoi gândește-te cum vrei să fie. În capul tău îți faci planul de bătaie. Notezi acea afirmație în jurnal de 3 ori dimineața, de 6 ori la prânz și de 9 ori seara", a spus Lidia Fecioru.

În ceea ce privește momentul în care aceasta devine realitate, Lidia Fecioru, a spus că nu este precis. "Contează cât de mult credeți voi în interiorul vostru în acea afirmație", a spus bioenergoterapeutul.

Paharul care ne poate îndeplini orice dorință

Lidia Fecioru susține că e bine ca seara, înainte de somn, să luăm un pahar de apă, iar cu ochii închiși, îndreptați către cer, să ne punem dorința pe care o avem. Ulterior, trebuie să bem apa cu înghițituri mici, gândindu-ne foarte intens la dorința pe care ne-am pus-o. 

„Aş mai vrea să mai dau secretul paharului de apă. E bine ca în fiecare seară, înainte de somn, înainte de a ne pune la somn, să luăm un pahar de apă, nu contează cât de mare e, de pildă câtă apă vrem să bem. Este paharul dorinţelor. Se ia paharul în mână, cu ochii închişi dar îndreptaţi către în sus, adică spre cer.

Ţinând paharul în mână, ne punem o întrebare sau o dorinţă. Dacă vrem un răspuns la întrebare, întrebarea trebuie să o punem foarte strict, să fie foarte bine aranjată, ţintită pe problemă. Şi să bem cu înghiţituri mici apa din pahar, gândindu-ne numai la acea întrebare pe care am pus-o sau răspuns la ceva care ne interesează. Apa este informaţie, noi transmitem şi o ducem în interior. Corpul nostru reface. Şi pentru sănătate. O descânţi.”, a declarat Lidia Fecioru. 

Testul simplu care arată ce probleme de sănătate ai

"Leacul de azi este mai mult o tehnică de a vedea ce probleme avem. Este un test, o verificare pe care o putem face acasă toţi. Atenţie, nu ne punem diagnostice! Acesta este doar un sistem de alarmă că avem o problemă.

Deci, luăm o lingură, o ţinem în gură şi încercăm să lăsăm pe ea foarte multă salivă. Apoi, scoatem lingura din gură şi o punem într-o pungă sigilată. O aşezăm apoi ori la soare timp de 10 minute, ori la o lampă de masă şi o lăsăm la căldurică jos, tot aşa, timp de 10 minute. După aceea, desfacem punga şi studiem lingura. Dacă lingura este curată şi s-a uscat saliva pe ea, nu e nicio problemă, înseamnă că suntem perfect sănătoşi.”, a declarat Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii menționate mai sus. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Lifestyle



sursa foto: Ozana Barabancea, Facebook

Ozana Barabancea, despre excluderea din juriul „Te Cunosc de Undeva”: „Niciodată nu mi s-a dat o explicație”

Sursă foto: Antena 1

Dany Boy a făcut-o cu ouă și cu oțet pe Mădălina Maricuț, fosta ispită de la Insula Iubirii. A spus public adevăratul motiv al despărțirii

Captură video: Antena Stars. Sursă foto: Facebook/Larisa Uță

Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea, îl atacă pe Capatos! Prezentatorul TV i-a dat replica în direct la TV: „D-aia te-ai dus la Bursucu”

Captură video: Pro TV. Captură video: Facebook/Poftiți pe la noi

Cătălin Cazacu nu s-a putut abține și a spus public ce crede despre Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu: „Na, pot să se supere pe mine”

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o săptămână excelentă

Sursă foto: Captură video „un PODCAST misto By Bursucu'”

Larisa Uță, mărturisiri cutremurătoare despre căsnicia cu Alin Oprea: „A fost și este alcoolic”

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Cornel de la Insula Iubirii nu s-a potolit nici după plecarea din emisiune, deși știa că Iustina e însărcinată. Ispita Loredana aruncă bomba

Captură video: Antena Stars. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Alin Oprea tună și fulgeră, după ce Larisa Uță a mărturisit că nu i-a fost infidelă. A spus în direct la TV cu cine l-ar fi înșelat, de fapt, fosta soție: „Au fost trei bărbați diferiți”

Captură video: Pro TV

Cătălin Cazacu, declarații neașteptate despre Lora în direct la TV. S-a dat de gol: „Stai, iartă-mă. Dăm înapoi”

Sursă foto: Captură foto Facebook Larisa Uță

Ce avere au de împărțit Alin Oprea și Larisa Uță. Femeia a dat cărțile pe față

Captură video: YouTube/Kanal D Romania. Sursă foto: Instagram

Ozana Barabancea îi dă replica Iuliei Albu, după criticile aduse. Creatoarea de modă a desființat-o: „Este o catastrofă umblătoare din punct de vedere vestimentar”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 4 zodii cu noroc la bani în această toamnă. Mihai Voropchievici: „Sunt șanse mari să primești o mărire de salariu”




pixel