Mi-Th Influencer, la DC News și Spectacola. Va fi o ediție specială despre machiaj, școală de machiaj și vom afla o poveste frumoasă despre o copertă care a scris istorie
Data actualizării:
Data publicării:
Mi-Th Influencer, emisiunea prezentată de Mirela Vescan şi Thea Haimovitz, revine cu o nouă ediţie la DC News și Spectacola.

Așadar, duminică, 11 februarie 2024, de la ora 11.00, Mirela Vescan şi Thea Haimovitz vor vorbi despre machiaj. Emisiunea va fi difuzată pe DC News, DC News TV și Spectacola.

Va fi o ediție specială despre machiaj, școală de machiaj și vom afla o poveste frumoasă despre o copertă care a scris istorie. Despre ce este vorba aflăm duminică.

De la tehnici de bază pentru începători la tendințele de top în machiajul de seară și machiajul de zi, această emisiune are tot ce ai nevoie pentru a-ți transforma aspectul și a-ți evidenția frumusețea naturală.

Fie că vă pregătiți pentru un eveniment special sau pur și simplu doriți să vă îmbunătățiți abilitățile de machiaj, Mirela Vescan şi Thea Haimovitz vă oferă trucuri și sfaturi pentru a vă ajuta să obțineți un aspect impecabil, fiecare dată.

 

Descoperiți secretele unui machiaj impecabil, aflați cum să alegeți produsele potrivite pentru tipul dumneavoastră de ten și învățați cele mai recente tehnici de conturare și iluminare pentru a vă evidenția caracteristicile frumoase.

Indiferent dacă sunteți un împătimit al machiajului sau doar începeți să explorați minunata lume a frumuseții, Mi-Th Influencer vă va inspira să vă exprimați creativitatea și să vă simțiți încrezătoare în frumusețea dumneavoastră unică.

Stați cu noi! Duminică, 11 februarie 2024, de la ora 11.00, Mirela Vescan şi Thea Haimovitz vă așteaptă la DC News și Spectacola.


Autorul articolului: Anca Murgoci
Categorie: Lifestyle


DC Media Group Audience

Sursă foto: Instagram/ Theo Rose

„Mă usuc de nervi”. Tensiuni între Theo Rose și Anghel Damian: „M-am supărat pe el că mi-a dat mie de făcut treaba asta”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru primăvară, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodiile care vor avea noroc în dragoste şi bani

Alina Badic, captură YouTube/ B1TV

Alina Badic, horoscop pentru săptămâna aceasta. Luna Plină aduce tot felul de vibrații și mesaje interesante

Părintele Pimen/ „Altceva cu Adrian Artene”, captură YouTube

Cea mai puternică rugăciune. Părintele Pimen, sfat de pe muntele Athos: „Fă semnul crucii pe pernă, pe copilașii tăi, pe toată casa ta, să ai candela aprinsă la icoana Maicii Domnului”

Sursa foto: Mihai Voropchevici, facebook

Horoscop cu Mihai Voropchevici. Zodia pentru care începutul primăverii nu va fi unul prietenos

Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube/ Fanatik

Camelia Pătrășcanu, avertisment pentru patru zodii. Cum afectează conjuncția Mercur-Neptun, fiecare semn zodiacal

Carmen Tănase, Denis Hanganu/ captură video Youtube, Instagram

Scena filmată de Denis Hanganu alături de Carmen Tănase pentru Clanul, care l-a pus în dificultate pe actor: „Foarte greu” / video

Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură TV/ Antena 3

Horoscop 26 februarie- 3 martie 2024, cu Mihai Voropchievici. Reușită profesională pentru o zodie

Lia Bugnar, captură video Youtube/ Pacientul 2.0

Care este actorul preferat al Liei Bugnar din Clanul: „Sunt leșinată după el. E slăbiciunea mea”

unsplash, autor Biegun Wschodni

O primăvară fabuloasă pentru Taur, Scorpion și Leu. Provăcări pentru Berbec și Pești

Sursa foto: Lidia Fecioru, Antena 3 CNN

Traumele cu care te confrunți în cuplu, dacă nu ai fost iubit în copilărie. Lidia Fecioru: "Fetiţa trebuie luată în brațe de tată până la 6 ani"

Totul celor mai bine îmbrăcați politicieni/ colaj foto Spectacola/ captură TV

Cel mai tare top al politicienilor - bine și rău îmbrăcați: Ciolacu, Ciucă, Simion și alți lideri. Cine a ieșit pe primul locpixel