Momente șocante pentru o tânără, după ce a aflat că este însărcinată, chiar în timp ce năștea. Cum s-a întâmplat totul
O adolescentă a suferit un șoc, după ce a aflat că este însărcinată, chiar în momentul în care năștea. 

Faye White, în vârstă de 19 ani, din Braintree, Essex, și-a născut fiica în luna mai a acestui an, dar a presupus că ruperea apei a fost o infecție urinară. Mama a trei copii nu avea niciun semn că este însărcinată. Ba mai mult, tânăra avea menstruații regulate în lunile care au precedat nașterea fetiței sale, Luna-Grace Behrens, care a venit pe lume la 37 de săptămâni.

Momente șocante pentru o tânără, după ce a aflat că este însărcinată, chiar în timp ce năstea

Adolescenta a susținut că a făcut chiar șase teste de sarcină în cele șase luni dinaintea venirii pe lume a fetiței sale, care au dat toate rezultate negative. Fotografiile și videoclipurile au surprins-o pe Faye încă din a șasea lună de sarcină criptică, cu un stomac plat și fără a prezenta semne evidente că se afla în ultimul trimestru.

Ignorând faptul că era însărcinată, mama a continuat să petreacă, să bea și să fumeze pe tot parcursul petrecerii, precum și să se urce într-un castel gonflabil - fără să știe că avea un copil care creștea în ea. Faye a declarat că ea și partenerul ei de patru ani, Aidan Behrens, întrețineau relații sexuale neprotejate, fără prezervative sau metode contraceptive, dar foloseau "metoda retragerii", deoarece nu-și doreau încă un alt copil.

Faye a declarat: "Foloseam metoda "pull-out", mă tem, așa că știam că există un element de risc. Viața era foarte obișnuită până când m-am trezit într-o dimineață cu un jet uriaș de apă. 'La început nu m-am gândit la nimic, decât că poate este o infecție urinară și că voi suna la doctori când vor deschide. Mi s-a rupt apa în jurul orei 8.20. După aproximativ 20 de minute, au început contracțiile și, evident, având două nașteri anterioare, știam ce sunt contracțiile. Am sunat-o pe soacra mea și i-am spus "Trebuie să merg la spital, mă doare". Eram în stare de șoc - tot ce făceam era să țip. Eram atât de confuză. M-am dus la toaletă pentru că simțeam o presiune foarte mare și ieșea ceva.  M-am târât înapoi în dormitorul meu și s-a dovedit că era piciorul ei. Am sfârșit prin a chema o ambulanță. Soacra mea a spus că putea vedea un picior atârnând afară. Ieșise la propriu. Eram în plin travaliu. Din momentul în care mi s-a rupt apa și până când am născut a durat două ore, a fost atât de rapid', a povestit tânăra, potrivit dailymail.com

„Nu aveam nicio durere. Am avut oboseală, dar nu m-am gândit la nimic”

Tânăra mămică a recunoscut că nu și-a imaginat niciodată că doar două ore mai târziu va primi o fetiță în familia ei.

 "Am făcut aproximativ șase teste de sarcină în cele nouă luni și toate au fost negative. Primul l-am făcut în iulie-august, când tocmai rămăsesem însărcinată cu ea. Apoi nu am făcut un alt test până în noiembrie, deci aș fi fost în jur de patru sau cinci luni, dar și acela a fost negativ. Am făcut chiar și un test cu cinci zile înainte de a o avea pe Luna în baie cu prietena mea și a fost negativ. Pentru că eram atât de avansată, nivelul meu de hCG era atât de ridicat încât ar fi ieșit negativ. În tot timpul cât am fost însărcinată cu ea, am avut menstruație. Am avut o ușoară balonare, dar nu m-am gândit la nimic pentru că era atât de ușoară și eram atât de mare cu primul meu fiu. Nu a trebuit să cumpăr haine noi. Nu am avut nicio boală. Am avut un pic de reflux acid, dar oricum am asta când nu sunt însărcinată. Nu aveam nicio durere. Am avut oboseală, dar nu m-am gândit la nimic. Medicii m-au întrebat cum de nu am știut, cum de nu am simțit-o mișcându-se. Sincer, nu aveam nicio idee. Partenerul meu era atât de confuz. El tot spunea "Cum de nu ți-ai dat seama? Te-am îmbrățișat în pat, cum de nu am simțit că se mișcă?". Nu încercam să avem un copil. Am spus, la propriu, cu două săptămâni înainte de a o naște, că nu mai vreau încă un copil'.

Un elicopter urma să o ducă la cel mai apropiat spital - cu toate acestea, bebelușul ei surpriză a avut alte idei și a fost născut brusc în spatele ambulanței, lângă un teren de fotbal.

Data: 15 sep 2023, 19:58
Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Lifestyle
Tagurile articolului:   copil  femeie  nastere 


DC Media Group Audience

Daniel Buzdugan, foto Instagram

Motivul pentru care Daniel Buzdugan și-a retras copiii de la școala privată: „Să ajungi să plătești cât plătește poate un copil care face Arhitectura la Barcelona… ”

Cristian Mărgărit, la Pastila de Frumusețe

Alimentele care cresc imunitatea. Trebuie să le consumi în sezonul rece. Cristian Mărgărit: „Un miracol pentru imunitate” / VIDEO

Sursa foto: Daniel Buzdugan, Instagram

Daniel Buzdugan, decizie radicală. Și-a mutat copiii de la școala privată, la cea de stat: „Nu e normal să dăm atâția bani. Am vrut să vadă că se poate face carte și așa”

Ioana Tufaru, captură TV/ Kanal D

Ioana Tufaru, motivul pentru care nu a putut să-și înscrie copilul la școală: "Patru școli m-au refuzat. Mi-a fost foarte greu, am plecat plângând"

Monica Tatoiu, captură video Youtube/ theXclusive

Alcool pe stomacul gol. Băutura pe care Monica Tatoiu o bea în fiecare dimineață: „Este medicament”

Sursă foto: Youtube/ TVR

Horia Moculescu și Marina Voica, poveste de dragoste neîmplinită. Ce a mărturisit artistul, după 60 de ani: „Ne trezeam, ne culcam împreună”

Horoscop Chinezesc, captură video Youtube Spectacola

Horoscop chinezesc pentru săptămâna 25 septembrie - 1 octombrie, 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Sursă foto: Instagram/ Jorge, Andreea Bălan

Jorge, reacții dure după ce a dat de pământ cu talentul muzical al Andreei Bălan: „E tipul ăla care vinde pijamale?”

Sursă foto: Instagram/ Elvira Deatcu

Adina Cristescu a încetat din viață la doar 56 de ani: „Deja îmi lipsești!”. Care a fost cauza morții

Violeta Bănică, Andreei Marin, Ștefan Bănică Jr., Lavinia Pârva. foto Instagram

Andreea Marin, adevărul despre relația fiicei sale cu fratele vitreg cel mic, fiul Laviniei Pârva: „Nu știm ce soartă vom avea”

Sursă foto: Instagram/ Cristina Spătar, Talisman Tate

Cristina Spătar, apariție șoc lângă Tristan Tate, la numai trei luni de la căsătorie

Sursă foto: Unsplash.com/ Jackub Pasis

Care sunt cele mai frumoase semne zodiacale? Află care este cea mai atractivă trăsătură a zodiei taleMintea și Inima: Căutând Filosofia Dragostei

O explorare a modului în care filosofia abordează...