Ne dăm jos din maşină şi fugim? Titi Aur spune ce trebuie făcut în cazul unui carambol. Tragedia din Suedia, lecţie de ţinut minte
Ce facem dacă suntem prinşi pe şosea, într-un carambol?

Titi Aur, expert în conducere defensivă, a explicat la DC Conducem ce trebuie să facem pentru a evita o tragedie în situaţia în care suntem prinşi pe şosea într-un accident în lanţ cu mai multe vehicule lovite. "Regula pe autostradă e în felul următor. Dacă am rămas în pană şi sunt cu maşina pe partea dreaptă pe avarii, dacă am fost implicaţi într-un accident, mai ales în accidente care pot să urmeze şi să mai vină şi altele... regula este să asigur cât pot de repede maşina, să-i scot pe toţi cei din maşină ai mei, eventual şi pe alţii - dar fără să mă pun în pericol - şi să eliberez şoseaua, să trec dincolo de balustradă şi să stau într-un loc cât mai sigur şi cât mai departe de zona periculoasă. E foarte important" este avertismentul fostului pilot.

Tragedie fără precedent în Suedia

Titi Aur a amintit şi de celebrul accident din Suedia în care patru tineri care iniţial au procedat corect au sfârşit tragic din cauza poziţionării faţă de şosea. "O să dau un exemplu de accident foarte ciudat în Suedia unde a fost totul ca la carte dar ghinionul a făcut ca totul să se transforme într-o tragedie. Nişte tineri, într-o maşină, au rămas în pană, au tras pe dreapta lângă balustradă, au pus pe avarii, au ieşit şi au trecut dincolo de balustradă şi s-au pus chiar pe o colină, un pic mai sus. Au sunat la autorităţile lor şi au anunţat că au rămas în pană, dar ghinionul e că s-au pus într-o poziţie atât de ciudată că a venit un tir din spate care nu a văzut maşina (în Suedia e acest fenomen periculos - merg şoferii şi se uită la televizor) şi a lovit-o. Maşina a fost aruncată peste balustradă şi i-a omorât pe cei patru tineri în afara balustradei.

Citește continuarea pe DC NEWS

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Romina Băluță | Dată: 19 Martie 2023, 10:57

DC Media Group Audience

Tudor Chirila, foto Instagram

Tudor Chirilă, răspuns genial pentru copiii săi, după ce i-au cerut să le cumpere telefoane: „Pune-i cartelă și du-te cu cărămida la școală”

Mirela Vaida, captură video Youtube/ Acces Direct

Mirela Vaida este în doliu. Vedeta va lipsi de la Acces Direct: „Este un eveniment greu în familie”

Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube/ Fanatik

Camelia Pătrășcanu, horoscop. Fenomenul astrologic de pe 9 iunie vine cu schimbări majore pentru zodii

Cristina Demetrescu, captură video Youtube/ Voi cu Voicu

Cristina Demetrescu - Horoscopul verii 2023. Zodiile care vor da lovitura: „Mari șanse din punct de vedere profesional, creștere, promovare”

Adam Stavarache, captură video Vorbește lumea

Persoanele cele mai predispuse la divorț, în funcție de data nașterii. Adam Stavarache: „Pot rămâne singure toată viața”

Stephan Pelger, foto Instagram

Ioana Mandache, despre Stephan Pelger: Era foarte trist. Confirmase că vine și la petrecerea Viva, dar nu a mai ajuns

Sursa Freepick

Horoscop. Venus în Leu, de pe 5 iunie. Previziuni pentru ultimele ȘASE semne din zodiac

Sursă foto: Instagram/ Sarah Juree

A fost exclusă din învățământ după ce s-a aflat ce făcea în afara programului. Povestea profesoarei care își vinde pozele online: „Mi-am câștigat întregul salariu anual de profesor”

Sursa foto: Marina Almășan, Facebook

Recunoașteți personajul? Este o cunoscută prezentatoare TV și scriitoare de la noi din țară

Sursa foto: unsplash, autor Obie Fernandez

Cele mai irascibile semne zodiacale. Le este greu să-și schimbe comportamentul

Bianca Drăgușanu, foto Instagram

Educație fără fițe. Fiica Biancăi Drăgușanu merge la o școală de stat: „Dacă eu am crescut normal, la o școală de stat, ea de ce nu ar face asta?”

Sursă foto: Youtube/ theXclusive

Copiii adoptivi ai Luminiței Anghel s-au reîntâlnit. Reacția artistei după ce David Pușcaș a revăzut-o pe Măriuca

Îți pare cunoscut? Totul despre Rich Wilde

În lumea jocurilor de cazino online, un nume care s-a...