Povestea emoționantă a lui Emanuel Barica, tânărul care a primit Golden Buzz-ul de la Andi Moisescu: „Mama nu știe ce fac, are schizofrenie”
Data actualizării:
Data publicării:
Emanuel Barica a făcut show pe scena de la „Românii au talent”. Tânărul artist din Botoșani, în vârstă de 29 de ani, a primit Golden Buzz-ul de la Andi Moisescu. Povestea de viață a concurentului este de-a dreptul emoționantă.

Emanuel Barica este artist autodidact de 15 ani. Pasiune lui a început de la vârsta de 7 ani, când se uita la desene animate. Ulterior, și-a luat viața în propriile mâini și a plecat în Germania, unde a ajuns să impresioneze oamenii din diverse zone ale capitalei Germaniei cu talentul său. El a început să deseneze pe stradă și ulterior a ajuns să-și expună lucrările în galeriile de artă din Berlin sau Paris.

„Parcă vreau să îmbrățișez arta pentru că mi-a fost aproape în tot timpul ăsta. Parcă m-a ținut ferit de toate lucrurile rele și primejdioase. Mi-a fost și prieten, și iubită, și mamă, și tată. Și cu arta am adus oamenii aproape de mine”, a povestit Emanuel Barica.

Emanuel Barica a a făcut show pe scena de la Românii au talent și a primit Golden Buzz-ul de la Andi Moisescu

Emanuel Barica a făcut show la „Românii au talent” și a fost aplaudat în picioare după momentul de excepție făcut pe scena cunoscutului show de televiziune.

„Emanuel, aș vrea să știi că desenul tău a prins viață, cred că de la primele linii, deci în clipa în care ai început să desenezi s-au structurat primele sprâncene și a prins viață desenul, iar ceea ce am văzut aici este exact neașteptatul după care tânjesc de fiecare dată când vin într-un nou sezon Românii au talent, iar tu aici ai venit și ai pus în aceeași ecuație viață, poveste, desen, suferință, dragoste, mii de chipuri.

Ai fost dirijorul acestui moment și în același timp orchestra întreagă. Dacă acesta nu este un moment fenomen, atunci nu știu ce mai e. Pentru mine, fără doar și poate, este momentul fenomen al acestui sezon, iar tu reprezinți pentru mine un fenomen. Ăsta e motivul pentru care neapărat…”, a spus Andi Moisescu, chiar înainte să apese butonul auriu, care l-a trimis direct în semifinale pe Emanuel Barica.

Youtube video image

„Mama nu știe ce fac, are schizofrenie. Trăiește pe stradă în Botoșani”

Întrebat dacă mama lui e mândră de el, Emanuel Barica a izbucnit în plâns și a dat un răspuns dureros. Artistul a mărturisit că aceasta suferă de schizofrenie și locuiește pe străzi, în Botoșani. Deși a încercat să o ajute, totul a fost în zadar din cauza diagnosticului dur cu care se confruntă.

„Mama nu este, nu cunoaște… Mama are schizofrenie și acum… Mama trăiește pe stradă în Botoșani. Am încercat să o ajut, dar nu merge pentru că are tulburare de personalitate. Așa am realizat că nu mai am nici mamă într-un fel, așa că trebuie să-mi iau viața în mâini și mă gândesc că viața mea a fost ca un fel de examen. Toată viața asta am fost propriul meu experiment, să dovedesc mie și lumii că se poate și altfel în viața asta”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Lifestyle


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Acces Direct

Demisie șoc la Antena Stars! A plecat de la Acces Direct după 6 ani: „A fost ultima mea zi”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Suma uriașă pierdută de Cristina Bâtlan în urma afacerii pe care a avut-o cu Cătălin Botezatu. În ce relații a rămas femeia de afaceri cu celebrul designer

Andrei Nae

O studentă rupe tăcerea în cazul lui Andrei Nae, cunoscut drept „profesorul în fustă”

Captură video: Pro TV

Ioana Gingină a vrut să știe toată lumea de ce nu-l suportă pe Cristi Mitrea. Actrița nu s-a abținut: „Am văzut eu niște lucruri”

Andrei Nae

Ați văzut profesorul în fustă de la Universitatea din București? Adevărul despre fotografia publicată de Mara Bănică

Agerpres

Știrea zilei e despre Carmen Brumă. NIMENI din presă n-a scris despre asta! Cu lacrimi în ochi, a făcut marele anunț: E o nouă etapă în viața mea

Insula iubirii

Radu Vâlcan anunță ce cuplu părăseşte Insula Iubirii: Cum plecaţi, împreună sau separat?

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Dana Budeanu, reacție în cazul profesorului în fustă

 pexels-max-fischer-5212362

Universitatea din București, decizie după ce un profesor a apărut în fustă

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Gabi Bădălău s-a dat de gol! Spunea că nu a înșelat-o niciodată pe Bianca Drăgușanu, dar acum a recunoscut tot fără menajamente

Andrei Nae

Profesor, după ce Andrei Nae a purtat o fustă: Aș vrea să evit să îl elogiez...

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 22 - 28 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de reușite în tot ce face




pixel