Povestea emoționantă a lui Emanuel Barica, tânărul care a primit Golden Buzz-ul de la Andi Moisescu: „Mama nu știe ce fac, are schizofrenie”
Data actualizării:
Data publicării:
Emanuel Barica a făcut show pe scena de la „Românii au talent”. Tânărul artist din Botoșani, în vârstă de 29 de ani, a primit Golden Buzz-ul de la Andi Moisescu. Povestea de viață a concurentului este de-a dreptul emoționantă.

Emanuel Barica este artist autodidact de 15 ani. Pasiune lui a început de la vârsta de 7 ani, când se uita la desene animate. Ulterior, și-a luat viața în propriile mâini și a plecat în Germania, unde a ajuns să impresioneze oamenii din diverse zone ale capitalei Germaniei cu talentul său. El a început să deseneze pe stradă și ulterior a ajuns să-și expună lucrările în galeriile de artă din Berlin sau Paris.

„Parcă vreau să îmbrățișez arta pentru că mi-a fost aproape în tot timpul ăsta. Parcă m-a ținut ferit de toate lucrurile rele și primejdioase. Mi-a fost și prieten, și iubită, și mamă, și tată. Și cu arta am adus oamenii aproape de mine”, a povestit Emanuel Barica.

Emanuel Barica a a făcut show pe scena de la Românii au talent și a primit Golden Buzz-ul de la Andi Moisescu

Emanuel Barica a făcut show la „Românii au talent” și a fost aplaudat în picioare după momentul de excepție făcut pe scena cunoscutului show de televiziune.

„Emanuel, aș vrea să știi că desenul tău a prins viață, cred că de la primele linii, deci în clipa în care ai început să desenezi s-au structurat primele sprâncene și a prins viață desenul, iar ceea ce am văzut aici este exact neașteptatul după care tânjesc de fiecare dată când vin într-un nou sezon Românii au talent, iar tu aici ai venit și ai pus în aceeași ecuație viață, poveste, desen, suferință, dragoste, mii de chipuri.

Ai fost dirijorul acestui moment și în același timp orchestra întreagă. Dacă acesta nu este un moment fenomen, atunci nu știu ce mai e. Pentru mine, fără doar și poate, este momentul fenomen al acestui sezon, iar tu reprezinți pentru mine un fenomen. Ăsta e motivul pentru care neapărat…”, a spus Andi Moisescu, chiar înainte să apese butonul auriu, care l-a trimis direct în semifinale pe Emanuel Barica.

„Mama nu știe ce fac, are schizofrenie. Trăiește pe stradă în Botoșani”

Întrebat dacă mama lui e mândră de el, Emanuel Barica a izbucnit în plâns și a dat un răspuns dureros. Artistul a mărturisit că aceasta suferă de schizofrenie și locuiește pe străzi, în Botoșani. Deși a încercat să o ajute, totul a fost în zadar din cauza diagnosticului dur cu care se confruntă.

„Mama nu este, nu cunoaște… Mama are schizofrenie și acum… Mama trăiește pe stradă în Botoșani. Am încercat să o ajut, dar nu merge pentru că are tulburare de personalitate. Așa am realizat că nu mai am nici mamă într-un fel, așa că trebuie să-mi iau viața în mâini și mă gândesc că viața mea a fost ca un fel de examen. Toată viața asta am fost propriul meu experiment, să dovedesc mie și lumii că se poate și altfel în viața asta”.


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Lifestyle


DC Media Group Audience

Sursă foto: Instagram/ Theo Rose

„Mă usuc de nervi”. Tensiuni între Theo Rose și Anghel Damian: „M-am supărat pe el că mi-a dat mie de făcut treaba asta”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru primăvară, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodiile care vor avea noroc în dragoste şi bani

Alina Badic, captură YouTube/ B1TV

Alina Badic, horoscop pentru săptămâna aceasta. Luna Plină aduce tot felul de vibrații și mesaje interesante

Părintele Pimen/ „Altceva cu Adrian Artene”, captură YouTube

Cea mai puternică rugăciune. Părintele Pimen, sfat de pe muntele Athos: „Fă semnul crucii pe pernă, pe copilașii tăi, pe toată casa ta, să ai candela aprinsă la icoana Maicii Domnului”

Sursa foto: Mihai Voropchevici, facebook

Horoscop cu Mihai Voropchevici. Zodia pentru care începutul primăverii nu va fi unul prietenos

Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube/ Fanatik

Camelia Pătrășcanu, avertisment pentru patru zodii. Cum afectează conjuncția Mercur-Neptun, fiecare semn zodiacal

Carmen Tănase, Denis Hanganu/ captură video Youtube, Instagram

Scena filmată de Denis Hanganu alături de Carmen Tănase pentru Clanul, care l-a pus în dificultate pe actor: „Foarte greu” / video

Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură TV/ Antena 3

Horoscop 26 februarie- 3 martie 2024, cu Mihai Voropchievici. Reușită profesională pentru o zodie

Lia Bugnar, captură video Youtube/ Pacientul 2.0

Care este actorul preferat al Liei Bugnar din Clanul: „Sunt leșinată după el. E slăbiciunea mea”

unsplash, autor Biegun Wschodni

O primăvară fabuloasă pentru Taur, Scorpion și Leu. Provăcări pentru Berbec și Pești

Sursa foto: Lidia Fecioru, Antena 3 CNN

Traumele cu care te confrunți în cuplu, dacă nu ai fost iubit în copilărie. Lidia Fecioru: "Fetiţa trebuie luată în brațe de tată până la 6 ani"

Totul celor mai bine îmbrăcați politicieni/ colaj foto Spectacola/ captură TV

Cel mai tare top al politicienilor - bine și rău îmbrăcați: Ciolacu, Ciucă, Simion și alți lideri. Cine a ieșit pe primul locpixel