Previziuni pentru luna iulie 2024. Persoanele care vor putea face bani: „Ei vor sta foarte bine financiar”
Data publicării:
Numerologul Romeo Popescu și astrologul Valeriu Pănoiu au făcut previziunile astrale pentru luna iulie 2024.

Luna iulie 2024 vine cu mai multe provocări și situații imprevizibile, pentru mai multe persoane care vor fi nevoite fie să facă față realității pe care nu au putut să o accepte până acum, dar și care vor cunoaște o nouă perspectivă asupra vieții. Nu este în joc un singur plan, ci a doua lună de vară va viza mai multe planuri, inclusiv pe cel personal și profesional.

„Iulie este numărul 7, care în numerologie este singurătatea, mai rar înțelepciunea, dorința de a iscodi, de a cotrobăi prin buzunare, sertare. În acest context, încep să iasă scântei, să fie conflicte interioare. Este posibil să avem acele revelații, pentru că mocnește în noi un foc aprins. Este o presiune foarte mare cu ce am făcut, ce am distrus, poate am pierdut bani pentru că sunt niște pierderi, care înseamnă job, bani, în relațiile de căsătorie, putem pierde stabilitatea familiei.

Se poate divorța din cauza unei scăpări, pot veni o grămadă de divorțuri, mai ales pentru cei care s-au căsătorit cum trei ani. Financiar, vor fi posibile aceste combinații, adică reușim să mai facem ceva, oamenii inventivi, creativi vor sta foarte bine financiar. Nehotărâții vor sta mai puțin bine.”, a declarat numerologul Romeo Popescu în cadrul unei emisiuni de pe Antena Stars.

Citește și: Cristina Demetrescu, horoscop pentru a doua jumătate a lunii mai 2024. Zodia care va câștiga bani dubli

Luna iulie din punct de vedere astrolgoic

Mai mult, în luna iulie 2024 multe persoane s-ar putea să-și dea seama că le este mult mai bine singuri, decât alături de un partener lângă care nu se mai regăsesc. De asemenea, și când vine vorba de cercul de prieteni și de anumite evenimente din viața noastră ne vom dori să fim ceva mai selectivi.

„E vorba mult despre noi în luna iulie, este validarea aceasta de sine. Vom fi îndemnați să ne găsim diferiți parteneri, asociați, însă nu vom putea cu oricine. Este o lună extrem de selectivă sau exclusivistă, ne va interesa mult anturajul, dacă oamenii care participă la un eveniment sunt pe placul nostru, vom vrea să știm „cine vine?”, este important „cu cine”. În luna iulie, nu toate deciziile sunt plăcute, mulți s-ar putea să decidă împotriva unor persoane. Se preferă adăpostul singurătății. Persoanele independente, singure vor fi bine aspectate.”, a adăugat și astrologul Valeriu Pănoiu.

Citește și: Previziuni astrale pentru vara 2024. Valeriu Pănoiu, despre provocările care ne așteaptă: „Pot apărea despărțiri, decizii radicale”

Cine va avea de suferit în luna iulie 2024

Astfel, astrologul trage și un semnal de alarmă și spune că nu ar trebui să fim deloc cu așteptările ridicate în această lună, asta în cazul în care vrem să nu rămânem dezamăgiți. 

„Foarte dezamăgiți vor fi oamenii care au așteptări foarte mari de la ceilalți, părinții care așteaptă mult de la copii vor fi dezamăgiți. este o lună care ne educă mult toleranța, acceptarea lucrurilor așa cum sunt. Câtă vreme nu avem pretenții de la nimeni vom trece cu bine.”, a continuat astrologul.

Citește și: Romeo Popescu și Valeriu Pănoiu, previziuni pentru luna iunie 2024. Planul financiar va suferi mai multe schimbări

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Lifestyle


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Acces Direct

Demisie șoc la Antena Stars! A plecat de la Acces Direct după 6 ani: „A fost ultima mea zi”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Suma uriașă pierdută de Cristina Bâtlan în urma afacerii pe care a avut-o cu Cătălin Botezatu. În ce relații a rămas femeia de afaceri cu celebrul designer

Andrei Nae

O studentă rupe tăcerea în cazul lui Andrei Nae, cunoscut drept „profesorul în fustă”

Captură video: Pro TV

Ioana Gingină a vrut să știe toată lumea de ce nu-l suportă pe Cristi Mitrea. Actrița nu s-a abținut: „Am văzut eu niște lucruri”

Andrei Nae

Ați văzut profesorul în fustă de la Universitatea din București? Adevărul despre fotografia publicată de Mara Bănică

Agerpres

Știrea zilei e despre Carmen Brumă. NIMENI din presă n-a scris despre asta! Cu lacrimi în ochi, a făcut marele anunț: E o nouă etapă în viața mea

Insula iubirii

Radu Vâlcan anunță ce cuplu părăseşte Insula Iubirii: Cum plecaţi, împreună sau separat?

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Dana Budeanu, reacție în cazul profesorului în fustă

 pexels-max-fischer-5212362

Universitatea din București, decizie după ce un profesor a apărut în fustă

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Gabi Bădălău s-a dat de gol! Spunea că nu a înșelat-o niciodată pe Bianca Drăgușanu, dar acum a recunoscut tot fără menajamente

Andrei Nae

Profesor, după ce Andrei Nae a purtat o fustă: Aș vrea să evit să îl elogiez...

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 22 - 28 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de reușite în tot ce face




pixel