Provocările afacerii cu produse cosmetice de lux. Emanuela Gheorghiță: Se întâmplă și la case mai mari
Data publicării:
Emanuela Gheorghiță, doctorand în farmacie și creator de produse cosmetice de lux, a vorbit la Mi-Th Influencer despre direcțiile pe care afacerea sa trebuie să le urmeze după lansare.

”Lansarea a fost gândită către univers și lucrurile au venit. (...) Noi fiind un produs luxury fresh, le fac pe comandă, în loturi mici”, a spus Emanuela Gheorghiță, CEO Cosmetrice, în cadrul emisiunii Mi-Th Influencer de la DC News TV și Spectacola.

”În urma acestei lansări ți-au venit niște parteneri, nu îi poți numi clienți, client este când ai un business la colțul străzii și vinzi. Aici sunt niște parteneri de fapt, căci mergi pe testare, iar valoarea este dată de cine este în spate, că dacă îl vedea undeva pe un raft, nu sunt sigură că îl cumpăra. El vine că ești tu acolo, tu ești sufletul produsului, energia ta este în produs.

Tu acum lucrezi tare la primele parteneriate, dar dacă vor mai veni parteneriate de același nivel de raft, îți va fi mult mai ușor pentru că ele sunt deja făcute, tot ce îți rămâne, în loc să pui 100 de ml pui 1 litru, fiindcă în loc să faci 5 produse vei face 50. Asta presupune să ai o altă linie de producție, altă împachetare.

De fapt, la tine chestia asta începe să se lărgească și după ce le-ai lansat trebuie să susții produsul pe raft. După care, tot ce ai lansat, tu trebuie să continui cu evenimentele de genul celui de la magazinul de mobilă,  tu trebuie să continui să fii prezentă pe piață, nu ai să rămâi cu doar doi parteneri.

Apar târgurile, nu poți să stai în spate când ai niște parteneri, trebuie să te duci la târguri, bune, rele, ești la început, iar numele trebuie să apară peste tot, lumea trebuie să primească, trebuie să fii pe scenă.

Se deschid niște direcții, dacă în urma unor evenimente tu ai simțit nevoia să îți tragi sufletul, în urma deschiderii de noi piețe, că parteneriat înseamnă piață, de fapt tu trebuie să te multiplici și să susții 10-15 direcții. Dacă ni se pare că a fost greu, de abia acum începe greul”, a explicat Thea Haimovitz, realizatoarea emisiunii, dar și expert în dermato-cosmetice.

Emanuela Gheorghiță: Le-am luat în calcul, nu e nimic nou

În acest sens, Emanuela Gheorghiță a afirmat că a luat în calcul riscurile afacerii pe care a construit-o alături de soțul său, care a văzut că pasiunea sa poate fi transformată într-o afacere care să aducă multiple satisfacții.

”Am luat în considerare, știm ce este de făcut. Se poate produce rețeta astfel încât să nu știe nimeni formula. M-am și gândit cum se poate face. Se întâmplă și la case mai mari, se va întâmpla și la noi. Deja ne pregătim pentru o investiție pentru trecerea de la o facilitate tip laborator științific autorizat către o micro-fabrică de cosmetice.

Și atunci avem proiectul de lansare pe la târguri, am în plan să particip la conferințe, cu lucrări științifice. Le-am luat în calcul, nu e nimic nou și nu ne sperie. Este un circuit normal pe care îl așteptăm. În acel moment trebuie să fiu un foarte bun delegator, acum sunt executant și coordonator, dar trebuie să învăț să fiu un delegator foarte bun, ceea ce nu este o problemă, fiindcă am lucrat în industria medicală pe funcție de conducere și este bine”, a mai spus Emanuela Gheorghiță.

Mai multe în video:

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Sonia Baciu
Categorie: Lifestyle

Xonia a răbufnit în lacrimi! De ce a fost scuipată, jignită

Cântăreața Xonia a relatat clipele de coșmar prin care...



Sursa foto: https://www.freepik.com/, @__natalisha__

Cinci zodii care vor obține câștiguri financiare în decembrie. Va fi o lună a prosperității

Captură video: Pro TV. Sursa foto: Mihai Trăistariu/Instagram

Karmen Simionescu s-a dat de gol și a spus asta despre Mihai Trăistariu, în direct la TV: „Sper să nu vadă vreodată, dar aia e, îmi asum”

Captură video: YouTube/Vocea României

Horia Brenciu a izbucnit în lacrimi la Vocea României. Vedeta nu s-a putut abține: „Când aud vocea ei, tresar. Brusc, toate amintirile se îngrămădesc în capul meu” / Video

Sursă foto: Facebook/Daiana Prodan

Daiana, atac dur la adresa lui Radu Vâlcan. Imaginile care nu s-au văzut la TV: „Se lua de mine! Mă atacau foarte mult. Nu au dat chestiile astea la televizor” 

Captură video: YouTube/Vocea României

Oleg Spînu, finalist Românii au talent 2023, a întors toate scaunele la Vocea României. Irina Rimes: „Te vreau atât de mult, încât mi-am blocat doi colegi!” / Video

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'

„Ai hărțuit-o, lovit-o, ți-ai bătut joc de ea”. Zanni îl face praf pe Jador, după ce a declarat că Oana Ciocan are o nouă relație: „Stătea cu ochii vineți de lacrimi legată de pat în casă”

Captură video: YouTube/Vocea României

Jitaru Lavinia a făcut senzație pe scena de la Vocea României. Theo Rose s-a ridicat de pe scaun și și-a pus mâinile în cap / Video

Cătălin Botezatu, sursa instagram

Cătălin Botezatu a rupt tăcerea! Câți copii are celebrul designer - Video

Captură video: YouTube/Emisiuni Prima TV

Marian Golea, horoscop chinezesc pentru luna octombrie. Zodia care ar putea să primească o sumă de bani

Captură video: YouTube/ Radu Tibulca. Sursă foto: Instagram/Karmen Simionescu

„Auuu, au”. Cătălin Botezatu, reacție neașteptată după ce Karmen Simionescu a spus în direct la TV că își dorește să se mărite cu el

Captură video: YouTube/Vocea României

Tudor Chirilă, săgeți către colegii săi la Vocea României. Horia Brenciu i-a dat Super Block când a auzit ce a spus: „Nu așa se face. Te rog foarte mult!” / Video

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, horoscop chinezesc pentru octombrie 2024. Zodia care poate să facă mulți bani în această lună




pixel