Regulile Feng Shui pe care nu trebuie să le încalci în luna februarie. Anca Dimancea, avertisment: „Sub nicio formă”
Data publicării:
Anca Dimancea a dezvăluit ce trebuie să facem luna aceasta pentru a avea parte de armonie, protecție și de o bunăstare generală.

Pe 10 februarie a avut loc intrarea în Noul An chinezesc, când, totodată, s-a marcat și intrarea în luna de Tigru, care, implicit, vine la pachet cu o multitudine de oportunități pentru anumite semne zodiacale, dar și avertismente dure pentru altele. Totuși, pe lângă lucrurile specifice de care trebuie să țină cont fiecare zodie în parte, mai există niște reguli ce trebuie să fie respectate de toată lumea până pe data de 10 martie, anunță Anca Dimancea, specialist în zodiacul chinezesc.

„Nu trebuie să facem activități importante în centrul casei, eu am început cu centrul pentru că este esențial, când ai steaua 5 în centru, trebuie să ai mare grijă să nu te cerți în familie, să nu-ți pierzi jobul, să nu pierzi bani, să nu ai stricăciuni în casă. În general, luna aceasta, nici măcar planuri de viitor sau de vacanță nu ar trebui făcute în centrul casei. Deci dacă cumva se întâmplă unii dintre voi să aveți masa la care serviți cina, micul dejun, fiecare ce poate, neapărat încercați fie să nu aveți discuții la masă, fie să mutați puțin această masă, cât să nu mai fie în centrul casei. Dacă nu, poate evitați măcar să nu mai serviți masa foarte des și să nu potențați cu lumini, să aducă elementul foc. Deci e foarte important să nu aduceți lumânări, dacă aveți șemineu în centrul casei, nu-l porniți, chiar dacă este electric. Focul produce steaua 5, îi dă putere stelei 5 și noi nu vrem asta.”, a declarat Anca Dimancea, în cadrul emisiunii Wownews, de pe Youtube.

VEZI și: Anca Dimancea, horoscop chinezesc pentru perioada 10 februarie - 10 martie 2024. Zodiile care vor avea parte de succes și prosperitate

Cine mai trebuie ferit neapărat de centrul casei

Mai mult, există și niște persoane anume care trebuie ferite neapărat luna aceasta de centrul casei, avertizează Anca Dimancea. Astfel, potrivit specialistei, este vorba despre copii, femeile însărcinate, dar chiar și de vârstnicii cu anumite probleme de sănătate. Și animalele trebuie să fie protejate în această lună, anunță specialista, care dezvăluie că nu ar trebui să le facem sub nicio formă acestora culcușul în această zonă a locuinței noastre. 

„Nu lăsați copiii să se joace un timp îndelungat în centrul casei. De asemenea, este important să nu culcați animăluțele de companie, să nu le puneți culcușul în centrul casei, ele vor fi primele afectate, animalele sunt întotdeauna mai sensibile decât oamenii. Dacă aveți cumva dormitorul în centrul casei, nu aș pune aici să doarmă sub nicio formă o femeie însărcinată, trebuie mutată de acolo și nici pe cineva vârstnic care are probleme de sănătate. În al doilea rând, nu uitați de remediul anului, care chiar dacă e roșu, nu dăunează, ci este un remediu de pregătire a noastră, atât în plan fizic, psihic, profesional pentru această perioadă, este o plăcuță care are pe spate o rugăciune de protecție. Este un remediu pentru protecția întregii case.”, a mai spus specialista.

Citește și: Plantele care aduc noroc în casă. Anca Dimancea spune că trebuie să le ai mereu în locuință

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Lifestyle



sursa foto: Ozana Barabancea, Facebook

Ozana Barabancea, despre excluderea din juriul „Te Cunosc de Undeva”: „Niciodată nu mi s-a dat o explicație”

Sursă foto: Antena 1

Dany Boy a făcut-o cu ouă și cu oțet pe Mădălina Maricuț, fosta ispită de la Insula Iubirii. A spus public adevăratul motiv al despărțirii

Captură video: Antena Stars. Sursă foto: Facebook/Larisa Uță

Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea, îl atacă pe Capatos! Prezentatorul TV i-a dat replica în direct la TV: „D-aia te-ai dus la Bursucu”

Captură video: Pro TV. Captură video: Facebook/Poftiți pe la noi

Cătălin Cazacu nu s-a putut abține și a spus public ce crede despre Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu: „Na, pot să se supere pe mine”

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o săptămână excelentă

Sursă foto: Captură video „un PODCAST misto By Bursucu'”

Larisa Uță, mărturisiri cutremurătoare despre căsnicia cu Alin Oprea: „A fost și este alcoolic”

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Cornel de la Insula Iubirii nu s-a potolit nici după plecarea din emisiune, deși știa că Iustina e însărcinată. Ispita Loredana aruncă bomba

Captură video: Antena Stars. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Alin Oprea tună și fulgeră, după ce Larisa Uță a mărturisit că nu i-a fost infidelă. A spus în direct la TV cu cine l-ar fi înșelat, de fapt, fosta soție: „Au fost trei bărbați diferiți”

Captură video: Pro TV

Cătălin Cazacu, declarații neașteptate despre Lora în direct la TV. S-a dat de gol: „Stai, iartă-mă. Dăm înapoi”

Sursă foto: Captură foto Facebook Larisa Uță

Ce avere au de împărțit Alin Oprea și Larisa Uță. Femeia a dat cărțile pe față

Captură video: YouTube/Kanal D Romania. Sursă foto: Instagram

Ozana Barabancea îi dă replica Iuliei Albu, după criticile aduse. Creatoarea de modă a desființat-o: „Este o catastrofă umblătoare din punct de vedere vestimentar”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 4 zodii cu noroc la bani în această toamnă. Mihai Voropchievici: „Sunt șanse mari să primești o mărire de salariu”




pixel