Romeo Popescu, previziuni pentru luna mai 2024. Persoanele care pot face BANI: „Au perspicacitatea necesară”
Data publicării:
Romeo Popescu a făcut o serie de previziuni pentru luna mai.

Luna mai nu vine cu foarte multe vești bune, anunță numerologul Romeo Popescu. Nu este o perioadă prea bună nici pentru persoanele care își doresc să facă bani acum, anunță specialistul, care spune însă că există câteva categorii de indivizi ceva mai favorizați. Există, de asemenea, și câteva avertizări, întrucât în luna mai este posibil să ne simțim extrem de confuzi, pierduți și să nu reușim să vedem dincolo de niște limite prestabilite. 

„Nu avem parte de creativitate, soluții, de asta apare „nu putem”. Mintea noastră, modul în care analizăm se oprește. E prima oară când nu puteam vedea dincolo de „gard”, chiar dacă ne dorim. E o lună în care mintea ne joacă feste. (...) Ne trebuie foarte multă voință, dar acest aspect nu e atât de bine aspectat.”, a declarat numerologul Romeo Popescu, în cadrul unei emisiuni realizate pe Youtube.

Citește și: Cum îți poate influența numărul casei viața. Romeo Popescu: „Te poate propulsa, învăța sau îți poate face viața din ce în ce mai tristă”

Recomandările numerologului, din punct de vedere financiar

Așadar, din punct de vedere financiar, luna nu este deloc favorabilă, motiv pentru care numeorogoul ne sfătuiește să ținem cât mai mult de economii și să nu facem cheltuieli, dacă nu este necesar. Vom simți, de asemenea, că suntem și foarte lipsiți de creativitate pe alocuri, dar și mai puțin empatici, decât în mod normal.

„Nu este o lună extraordinară. Am spus de la începutul anului că luna mai nu este prea grozavă, nu este extraordinară, de fapt întregul an ne dă peste cap. Se întâmplă să se închidă multe lucruri și să înceapă altele, deci luna mai o dăm în zona mentală, este lipsită de emoții, ori dacă există, ele sunt limitate, neînțelese, lipsite de creativitate. Financiar, nu pot să spun că stăm foarte bine, e bine să ținem de bani. Unele persoane se mai descurcă, dar ca atmosferă generală e bine să-i păstrăm.”, a continuat acesta.

Te-ar putea interesa și: Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Cine are șansa de a face bani

Există, totuși, câteva categorii de persoane care pot avea parte de beneficii financiare în această lună, anunță numerologul, care dezvăluie cine sunt norocoșii, dar și ce demersuri trebuie să facă pentru asta. 

„Bani sunt în mai, dar cele mai bune investiții sunt pe zona de educație, dezvoltare personală, acolo este interesant, de asta oamenii vor da buzna la conferințe, cursuri. Vor fi inspirați să facă bani în luna mai oamenii care au o anumită cunoaștere, pot face față anumitor evenimente. Au perspicacitatea necesară, pentru că au o anumită formă de cunoaștere, de cultură generală, pot face legătura dintre istorie și matematică, de exemplu. Cine are capacitatea de a face conexiuni între două lucruri aparent opuse, va avea de câștigat pe zona financiară. E o lună care nu promite, este totul la nivel de iluzie.”, a mai spus numerologul.

Citește și: Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Lifestyle


DC Media Group Audience

Minodora, captură video Youtube, Metropola TV

Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”

Captură video: Pro TV

Alex Delea nu s-a mai putut abține! Imaginile care nu s-au văzut la TV din cadrul competiției Survivor All Stars: „Nu s-a difuzat treaba asta”

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

De ce nu îl place Teo Trandafir pe Jador. Prezentatoarea TV a dat cărțile pe față: „Adu-ți aminte ce am pățit cu el”

Survivor All Stars, sursa foto Voyo

Anunț de ultimă oră la Survivor All Stars. Ce se va întâmpla cu Zanni, după ce a fost trimis în exil

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de o realizare financiară importantă

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 13 - 29 mai 2024, cu Remus Ionescu. Previziuni pentru toate zodiile

Daniela Simulescu

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care are parte de o săptămână perfectă

Ștefania, Andrei Ciobanu, captură video Voyo

Ștefania Stănilă îl desființează pe Andrei Ciobanu: „Trebuia să fie acasă de mult”

Simona Gherghe, captură video Youtube

Momente grele pentru Simona Gherghe. Prin ce trece prezentatoarea: „Ne-am certat, iar pe mine mă chinuie sentimentul de vinovăție”

Ana Porgras, Zanni, sursa foto Instagram

Ana Porgras a rupt legătura cu Zanni: „Au fost niște chestii urâte. Îi doresc casă de piatră cu Duli”

Captură video: Pro TV

Ce meserii a avut Zanni înainte de Survivor All Stars: „Alte joburi nu mergeau, nu mă primeau”

 Mariana Cojocaru. Captură video: YouTube/ Playtech Stiri

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile




pixel