Semnificația zilei: 26 iunie 2022. Astrolog Nicoleta Ghiriș: „Este o zi cu tendințe pe zona de parteneriat”
Data actualizării:
Data publicării:
Astrologul Nicoleta Ghiriș, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, vine cu semnificația zilei de 26 iunie 2022.

Astrologul Nicoleta Ghiriș, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, vine cu semnificația zilei de 26 iunie 2022.

Semnificația zilei- 26 iunie 2022

”Este o zi cu tendințe pe zona de parteneriat, facem împreună anumite lucruri și anumite activități spontane. Este bine să ne canalizăm pe o anumită direcție și nu unul să vrea într-o parte și celălalt în cealaltă parte. Mai ales când vine vorba de relații, trebuie să fim foarte atenți când comunicăm.”, a spus astrologul Nicoleta Ghiriș pentru Spetcacola.

Vibrația zile- 26 iunie 2022

”Dacă vom face activități in colaborare, atunci energia zilei ne poate ajuta. Sa încercam sa nu clevetim pe orice tema cu oricine, e o energie joasa și nu ne va ajuta, ci dimpotrivă ne poate pune piedici in ceea ce putem face. Zi cu atenționări speciale pentru nativul Dragon. Zodiile ce primesc ajutor astăzi Tigru și Cal. Iepurele primește și el ajutor nesperat. Zi in care se simt blocați nativii Bivol, Dragon, Câine si Capra. Sa auzim doar de bine !!!”, a scris Nicoleta Ghiriș pe Instagram.

HOROSCOP CHINEZESC - IULIE 2022

„Luna Iulie este o luna energetică care ne aduce în prim plan o energie de ajutor resimțit din toate părțile.
Energia centrală realizată între luna și energia anuală ne poate aduce probleme financiare si este bine sa fim precauți când vrem sa investim. Este în continuare recomandat să evităm centrul spațiului în care trăim sau locuim, pentru orice discuții importante sau aprinse, să nu dormim în această zonă a casei (poate dețineți acolo o canapea). Rămâne ca o recomandare generală, să petrecem cât mai puțin timp posibil în mijlocul caselor și al birourilor, chiar și pentru a semna acte importante, dar și pentru orice discuție de business sau legată de relații. Zona centrală va rămâne tot anul afectată și cu mare nevoie de protecție. Sa păstram acolo luna aceasta culoarea gri.
Luna aceasta este luna Caprei de foc, o lună în care prietenia/ networking-ul, ideile de business si intuiția sunt primordiale, o luna favorabila acestora. Este o luna in care suntem predispuși sa aflam sau sa tăinuim secrete.
Bineînțeles- fiecare zodie va fi influențată pozitiv sau negativ într-un anumit domeniu”, explică astrologul Nicoleta Ghiriș. 


HOROSCOP CHINEZESC - iulie 2022. Perioada 1 Iulie- 29 Iulie 2022


HOROSCOP CHINEZESC - iulie 2022. Șobolan: 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020

În această perioadă puteți întreprinde activități în sfera medicală (sănătate). Există o energie puternica, ce vă poate guverna pe zona de atac pe sănătate. Atenție și la afecțiunile copiilor Șobolan. Orice afecțiune mai supărătoare trebuie investigată. Rămâneți protejați de orice remediu de sănătate, veți găsi medicii potriviți să vă ajute. Mențineți legătura cu zona medicală pentru minore consultații. Atenție la persoanele însărcinate-urmăriți îndeaproape sarcina luna aceasta. Ca și un exemplu în această lună puteți atenua energia îmbolnăvirilor prin programarea de investigații medicale, reparații dentare etc, pentru a vă duce voi către sfera medicală și a nu fi chemați de urgență acolo. Pe de altă parte o combinație energetică cu energia voastră în acest an, vă va predispune pe cei căsătorit la stres relațional. Este bine să aveți lângă voi un nativ Dragon pentru o și mai mare protecție energetică, dar și luna această fiind luna potrivnica vouă puteți fi predispuși la a va râni, atenție crescuta la alimente sau lucruri care va pot pune in pericol. Culorile pe care ar trebui să le adoptați luna acesta pentru a fi protejați sunt cele de nuanța verde.

HOROSCOP CHINEZESC - iulie 2022. Bivol: 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021

Luna aceasta aveți asupra voastră energia de multiplicare, o energie slăbita însă ce trebuie potentată, care poate alimenta energia de prosperitate anuala. Pe de altă parte o combinație energetică cu energia voastră în acest an, vă va predispune către noroc la bani. Atenție însă la conflicte intre generații. Țineți aproape nativul Cocos luna aceasta, pentru a beneficia de protecție  împotriva energiei anuale nu atât de prietena vouă. Fiind zodia din opoziție este posibil sa mai întâmpinați ușoare opreliști însă ajutor veți resimți din partea divinității si a celor din jur. Culorile pe care ar trebui să le adoptați în această perioadă pentru a maximiza ajutorul sunt roșu, roz, portocaliu, cărămiziu, crem, maro, galben.

Citește continuarea AICI


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Lifestyle
Tagurile articolului: 26 iunie  semnificatia zilei  vibratia zilei 

Teo Trandafir și-a dat demisia: „Nu voi mai avea timp”

Teo Trandafir ne-a vorbit despre cel mai nou proiect...


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”



pixel