Spectacolul ROMANIAN PSYCHO, prezent la Festivalul Național de Teatru și Film „Săptămâna Comediei” Brașov 2024
Data publicării:
Teatrul Național din Timișoara a fost invitat să participe cu spectacolul ROMANIAN PSYCHO la cea de-a XI-a ediție a Festivalului Național de Teatru și Film „Săptămâna Comediei” Brașov. Spectacolul Teatrului Național din Timișoara va fi prezentat pe scena Teatrului „Sică Alexandrescu” duminică, 7 iulie 2024.

Teatrul Național din Timișoara a fost invitat să participe cu spectacolul ROMANIAN PSYCHO la cea de-a XI-a ediție a Festivalului Național de Teatru și Film „Săptămâna Comediei” Brașov. Spectacolul poate fi vizionat pe scena Teatrului „Sică Alexandrescu” duminică, 7 iulie 2024, de la ora 19.

Spectacolul ROMANIAN PSYCHO este scris, regizat și interpretat de Florin Piersic jr, scenografia fiind semnată de Tudor Prodan. Actorul a luat ca punct de plecare noua realitate a ședințelor de terapie on-line, aducând pe scenă o lume pe cât de apropiată, pe atât de surprinzătoare.

Dincolo de hohotul de râs, spectacolul ROMANIAN PSYCHO deschide o temă de reflecție profundă despre o realitate simptomatică. Totodată, spectacolul este o mostră de virtuozitate care, într-un pseudo-dialog și a unui fals spațiu de siguranță, ne pune față în față cu nevrozele, cu locurile comune, cu ridicolul și, fără îndoială, cu latura comică, satirică a unei societăți din care, în fond, face parte fiecare spectator.

Festivalul Național de Teatru și Film „Săptămâna Comediei” este conceput ca principală sărbătoare estivală a Brașovului, fiind organizat în formula de festival – concurs. Spectacolul ROMANIAN PSYCHO închide acest prestigios eveniment, fiind invitat în afara competiției, ca spectacol de gală. 

Biletele pot fi achiziționate on-line pe site-ul www.biletebrasov.ro sau fizic, de la Agenția de bilete a Teatrului „Sică Alexandrescu” din Brașov.

2. Teatrul Na... (09romanian-psycho-florin-piersic-jr_02804400.jpg)

 

3. Teatrul Na... (08romanian-psycho-florin-piersic-jr_01579000.jpg)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Spectacola Team
Categorie: Lifestyle



Sursa foto: https://www.freepik.com/, @__natalisha__

Cinci zodii care vor obține câștiguri financiare în decembrie. Va fi o lună a prosperității

Adevăruri ascunse/ YouTube

Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o trădare profundă

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top trei zodii norocoase la moșteniri. Mihai Voropchievici: „Toamna va fi plină de abundență pentru ei”

Captură video: Pro TV. Sursa foto: Mihai Trăistariu/Instagram

Karmen Simionescu s-a dat de gol și a spus asta despre Mihai Trăistariu, în direct la TV: „Sper să nu vadă vreodată, dar aia e, îmi asum”

Sursă foto: Facebook/Daiana Prodan

Daiana, atac dur la adresa lui Radu Vâlcan. Imaginile care nu s-au văzut la TV: „Se lua de mine! Mă atacau foarte mult. Nu au dat chestiile astea la televizor” 

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'

„Ai hărțuit-o, lovit-o, ți-ai bătut joc de ea”. Zanni îl face praf pe Jador, după ce a declarat că Oana Ciocan are o nouă relație: „Stătea cu ochii vineți de lacrimi legată de pat în casă”

Captură video: YouTube/Vocea României

Horia Brenciu a izbucnit în lacrimi la Vocea României. Vedeta nu s-a putut abține: „Când aud vocea ei, tresar. Brusc, toate amintirile se îngrămădesc în capul meu” / Video

Captură video: YouTube/Emisiuni Prima TV

Marian Golea, horoscop chinezesc pentru luna octombrie. Zodia care ar putea să primească o sumă de bani

Sursă foto: Freepick/ pikisuperstar

Cele patru zodii care vor avea doar noroc în octombrie. Va fi o lună cu reușite pe toate planurile

Captură video: YouTube/ Radu Tibulca. Sursă foto: Instagram/Karmen Simionescu

„Auuu, au”. Cătălin Botezatu, reacție neașteptată după ce Karmen Simionescu a spus în direct la TV că își dorește să se mărite cu el

Captură video: YouTube/Vocea României

Oleg Spînu, finalist Românii au talent 2023, a întors toate scaunele la Vocea României. Irina Rimes: „Te vreau atât de mult, încât mi-am blocat doi colegi!” / Video

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, horoscop chinezesc pentru octombrie 2024. Zodia care poate să facă mulți bani în această lună




pixel