Ținuta la control. Cum să te îmbraci corect, în funcție de eveniment/ VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Andrei Mocanu, stilist vestimentar, este invitatul Rominei Băluță, duminică de la ora 13:00, în cadrul emisiunii „Ținuta la control”, de la Spectacola și DC News. 

De cele mai multe ori, alegem să ne îmbrăcăm așa cum simțim și cum considerăm că ne avantajează. Din acest motiv, ne conturăm un stil vestimentar propriu, pe care îl abordăm în fiecare zi. Cu toate astea, trebuie să ținem cont de evenimentele la care luăm parte. Așa a apărut termenul de dress code, pe care îl vei găsi în special pe invitațiile pentru evenimente. Ei bine, dress code-ul înseamnă o serie de reguli care impun o anumită vestimentație, în funcție de ocazie, care să fie și în armonie cu silueta ta.

Andrei Mocanu, stilist vestimentar, este invitatul Rominei Băluță, în cadrul emisiunii „Ținuta la control”, duminică de la ora 13:00, acolo unde va dezvălui cum să ne îmbrăcăm, în funcție de fiecare dress code în parte. 

Andrei Mocanu explică cum ne îmbrăcăm în această perioadă

Pe lângă explicațiile fiecărui dress code în parte, Andrei Mocanu a dezvăluit și cum să ne îmbrăcăm în preajma Sărbătorilor Pascale. 

„Suntem într-o perioadă foarte frumoasă a anului, nu știu cum au trecut lunile astea, de când am intrat în noul an, până acum. Într-adevăr, în perioada asta, oamenii sunt dornici să iasă, unii aleg să petreacă sărbătorile în familie, alții la restaurant. Dacă vremea de afară ne ajută, putem să ieșim și la iarbă verde, să facem un grătar. Având în vedere că este o sărbătoare importantă a anului, ar trebui să adoptăm un look puțin mai elegant, față de obicei. Ar trebui să ieșim puțin din zona de confort. Dacă în viața de zi cu zi alegem să purtăm ținute sport, de data aceasta ar trebui să le lăsăm puțin în dulap, cel puțin pentru două, trei zile și să purtăm ceva mai smart, dar depinde de eveniment. Dacă petrem în familie, evident, ar fi frumos să ne punem o rochie de cocktail, lejeră. În seara în care mergem să luăm lumină, fiind la Biserică, ar trebui să adoptăm o ținută puțin mai elegantă. Domnii ar fi de preferat să meargă la costum, doamnele ar putea să opteze pentru un duo pieces format din fustă și sacou sau pantalon și sacou.”, a spus Andrei Mocanu, în exclusivitate pentru Spectacola.

Cum trebuie să ne îmbrăcăm în funcție de dress code,  dar și cât de important să respectăm acest lucru, aflați duminică, de la ora 13:00, din emisiunea care va fi transmisă pe canalul de Youtube Spectacola și DC NEWS, dar și pe paginile de Facebook Spectacola și DC News, dar și DC News TV.

Emisiunea „Ținuta la control” își propune să dezvăluie cum să fii mereu în trend, greșeli și sfaturi. Să arăți tot timpul încântător este o adevărată provocare, dar totul poate deveni mult mai simplu pentru tine, dacă ai grijă să nu faci anumite greșeli vestimentare. Moda poate fi considerată o artă, dar, în același timp, este accesibilă oricui, iar principiile de bază pot fi învățate de toată lumea, cu puțin exercițiu și dedicare.

Pentru a ne susține vă rugăm să vă abonați dacă nu ați făcut-o deja, să apăsați butonul de like și să distribuiți mai departe dacă vă place emisiunea noastră. Vă mulțumim!

YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201 

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania  

Ne găsiți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro/ 

Facebook: https://www.facebook.com/spectacola 

Instagram: https://www.instagram.com/spectacola/?hl=en 

Site: https://www.spectacola.ro/ 

TikTok: https://www.tiktok.com/@spectacola 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Lifestyle
Tagurile articolului:   andrei mocanu  romina baluta  tinuta 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Părintele Vasile Ioana/captură video Youtube, Altceva cu Adrian Artene

Ai voie să speli în Vinerea Mare? Părintele Vasile Ioana, răspunsul pe care-l așteaptă toți românii

Andrei Ciobanu, Tj Miles, captură video Youtube/ Survivor România

Andrei Ciobanu, avertisment către TJ Miles: „Pe Zanni nu-l interesează absolut de nimeni. Ăsta este obiectivul lui”

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Anais Sabbagh a devenit virală pe internet, după ce s-a lansat în muzică. Fiica lui Christian Sabbagh a câștigat inimile a milioane de oameni: „A fost o surpriză”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”




pixel