Ținuta la control. Cum cheltuim inteligent/ VIDEO
Sabina Georgescu, designer vestimentar, este invitata Rominei Băluță, duminică de la ora 13:00, în cadrul emisiunii „Ținuta la control”, de la Spectacola și DC News. 

Sabina Georgescu, designer vestimentar, este invitata Rominei Băluță, în cadrul emisiunii „Ținuta la control”, duminică de la ora 13:00, acolo unde ne va învăța cum să cheltuim inteligent, dar și cât de mult este luată în considerare sustenabilitatea în contextul românesc de către designeri.

„Sustenabilitatea în modă a început să fie o problemă în contextul mondial, de care toți designerii, și în general toate casele mari de modă, au început să țină cont. Chiar si brand-urile de fast-fashion găsesc anumite artificii prin care vor să ne convingă că și ei sunt sustenabili și că fac efort în acest sens. În societatea de consum a fost foarte mult direcționat către ea. Tendințe galopante, în fiecare sezon avem altceva, apăreau alte și alte propuneri din partea designerilor și ale industriei de modă și atunci s-a ajuns și la o poluare foarte mare. Se știe că industria modei, din păcate, este a doua cea mai poluantă industrie din lume, cu efecte destul de nocive. În acest caz, s-au încercat tot felul de soluții pentru a diminua acest impact negativ.”, ne-a spus Sabina Georgescu. 

Cum cheltuim inteligent

Cheltuirea banilor este un lucru la fel de important ca și economisirea banilor. Așa cum trebuie să ai grijă de bani, și să economisești constant, tot asa trebuie să ai grijă și să fii atent cum îți cheltui banii, mai ales atunci când ești femeie și vrei tot mai multe haine și accesorii. 

Cine este Sabina Georgescu

Sabina Georgescu, designer, creează expresii vestimentare unice pentru spirite libere. Interesată de structurile multidimensionale și cu o deosebită atentie la detalii, Sabina se dedică realizării unor piese sustenabile, cu mesaj puternic. Se inspiră atât din formele arhitecturale, cât și din aspecte organice. Include în creațiile sale materiale neconvenționale, culori vibrante și contraste curajoase. 

Despre cum cheltuim inteligent, aflați duminică, de la ora 13:00, din emisiunea care va fi transmisă pe canalul de Youtube Spectacola și DC NEWS, dar și pe paginile de Facebook Spectacola și DC News, dar și DC News TV.

Emisiunea „Ținuta la control” își propune să dezvăluie cum să fii mereu în trend, greșeli și sfaturi. Să arăți tot timpul încântător este o adevărată provocare, dar totul poate deveni mult mai simplu pentru tine, dacă ai grijă să nu faci anumite greșeli vestimentare. Moda poate fi considerată o artă, dar, în același timp, este accesibilă oricui, iar principiile de bază pot fi învățate de toată lumea, cu puțin exercițiu și dedicare.

Pentru a ne susține vă rugăm să vă abonați dacă nu ați făcut-o deja, să apăsați butonul de like și să distribuiți mai departe dacă vă place emisiunea noastră. Vă mulțumim!

YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201 

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania  

Ne găsiți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro/ 

Facebook: https://www.facebook.com/spectacola 

Instagram: https://www.instagram.com/spectacola/?hl=en 

Site: https://www.spectacola.ro/ 

TikTok: https://www.tiktok.com/@spectacola 

Data: 01 iun 2023, 13:28
Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Lifestyle
Tagurile articolului:   modă  sabina georgescu  tinuta 


DC Media Group Audience

Daniel Buzdugan, foto Instagram

Motivul pentru care Daniel Buzdugan și-a retras copiii de la școala privată: „Să ajungi să plătești cât plătește poate un copil care face Arhitectura la Barcelona… ”

Cristian Mărgărit, la Pastila de Frumusețe

Alimentele care cresc imunitatea. Trebuie să le consumi în sezonul rece. Cristian Mărgărit: „Un miracol pentru imunitate” / VIDEO

Monica Tatoiu, captură video Youtube/ theXclusive

Alcool pe stomacul gol. Băutura pe care Monica Tatoiu o bea în fiecare dimineață: „Este medicament”

Nicoelta Ghiriș, captură video Youtube/ ASTROSENS

Horoscop chinezesc până în februarie 2024. Nicoleta Ghiriș, previziuni pentru toate zodiile

Horoscop Chinezesc, captură video Youtube Spectacola

Horoscop chinezesc pentru săptămâna 25 septembrie - 1 octombrie, 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Sursă foto: Youtube/ TVR

Horia Moculescu și Marina Voica, poveste de dragoste neîmplinită. Ce a mărturisit artistul, după 60 de ani: „Ne trezeam, ne culcam împreună”

Sursă foto: Instagram/ Jorge, Andreea Bălan

Jorge, reacții dure după ce a dat de pământ cu talentul muzical al Andreei Bălan: „E tipul ăla care vinde pijamale?”

Sursa foto: Gabriela Cristea, Facebook

Gabriela Cristea, rețetă inedită de sarmele: „Acesta este secretul.” Trucul prin care previne arsurile digestive

Sursă foto: Instagram/ Elvira Deatcu

Adina Cristescu a încetat din viață la doar 56 de ani: „Deja îmi lipsești!”. Care a fost cauza morții

Sursă foto: Instagram/ Cristina Spătar, Talisman Tate

Cristina Spătar, apariție șoc lângă Tristan Tate, la numai trei luni de la căsătorie

„Regele moare” cu Victor Rebengiuc, un spectacol excepţional, în premieră la TVR

Victor Rebengiuc, despre spectacolul „Regele moare”: „Mă pregătesc exact pentru ce se pregăteşte şi eroul pe care îl joc eu: despărţirea de lumea asta”

Violeta Bănică, Andreei Marin, Ștefan Bănică Jr., Lavinia Pârva. foto Instagram

Andreea Marin, adevărul despre relația fiicei sale cu fratele vitreg cel mic, fiul Laviniei Pârva: „Nu știm ce soartă vom avea”Mintea și Inima: Căutând Filosofia Dragostei

O explorare a modului în care filosofia abordează...

HOROSCOP LUNAR OCTOMBRIE 2023 pentru TOATE ZODIILE

De la introspecție profundă, provocări profesionale, până...