Horoscop 25 noiembrie - 1 decembrie. Daniela Simulescu, previziuni pentru toate zodiile
Daniela Simulescu a dezvăluit...
Curățarea tigăilor este una dintre cele mai grele treburi când vine vorba de spălarea vaselor. Este esențial ca acestea să fie curate, dar, în același timp, să își mențină învelișul antiaderent, astfel încât mâncarea să nu se lipească. Din acest motiv, este necesar să folosiți produse eficiente pentru a îndepărta grăsimea și murdăria, dar fără a deteriora tigaia.
Vă propunem câteva trucuri de curățare foarte eficiente pentru păstrarea tigăilor întotdeauna curate și protejate. Va trebui să folosești doar două produse pe care cu siguranță le ai deja în bucătărie.
Bicarbonat de sodiu și oțet
Trucul pentru curățarea tigăilor pe care îl propunem astăzi este de a amesteca bicarbonat de sodiu și oțet. Aceste două produse populare și ieftine au multe întrebuințări în casă. În plus, față de îndepărtarea murdăriei de pe ustensilele de bucătărie, acestea vor ajuta și la eliminarea mirosurilor urâte.
Puneți mai întâi bicarbonatul de sodiu pe fundul tigăii și acoperiți complet. Apoi puneți un strop de oțet deasupra. Lăsați amestecul să stea aproximativ 20 de minute. Odată ce a trecut acest timp, luați un spălător din aluminiu și frecați pe toată suprafața cu mișcări circulare. Fii răbdător! Nu trebuie să o faci repede. Este de preferat să vă luați timp. Rezultatul va merita timpul investit!
După ce ai frecat bine, clătește cu apă și gata! Veți vedea cum baza tăvii dumneavoastră este strălucitoare și fără grăsimi sau murdărie. În plus, va mirosi a curat!
Trucuri pentru a curăța suprafața tigăii
Odată ce avem baza tigăii ca nouă, trecem la cel mai important lucru, suprafața ei antiaderentă. Pentru a curăța această zonă vom folosi un produs comun în orice casă și super ieftin: sarea.
În acest caz, beneficiile sunt duble, deoarece nu numai că veți obține o tigaie curată, dar îi va întări și proprietățile antiaderente.
Punem tigaia pe foc și când se încălzește adăugăm trei linguri mari de sare și așteptăm trei minute. Sarea va căpăta un ton prăjit. Apoi, scoateți tigaia de pe aragaz și lăsați-o să se răcească. Când este rece, îndepărtați resturile cu o cârpă uscată.
Citește continuarea pe STIRI DIASPORA
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Lifestyle
Tagurile articolului: tigaie truc
Daniela Simulescu a dezvăluit...